Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 28-12-17 in all areas

 1. 6 points
  Heb alleen mijn twijfels bij die koffie als de AED en verbandtrommel zo in het zicht hangen
 2. 5 points
  En dan krijg jij ook nog eens korting omdat je mee hebt helpen dweilen en de deur op slot hebt gedaan.....
 3. 5 points
  Dit was vorige week in kleinheubach. Mooie omgeving, maar jammer dat t zonnetje er niet was...
 4. 3 points
  Morgenvroeg lossen op de zaak. Dan overstappen op een distri auto en nog ff 17 adressen d’r uit fietsen op de veluwe, te beginnen bij Fleur in’t dorp. Ach ja kerstreces [emoji23] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 5. 3 points
  Die lachen zich de lul uit de broek,ze worden één maal per maand uit hun cabine verbannen,ze kunnen eventueel in een tentje kruipen,en er staan weer enige tientallen"belangenorganisaties" klaar. "hier"wil men dat ze het zelfde salaris gaan verdienen als iemand die hier woont,dat zal een belangrijke verhoging van hun inkomsten zijn. En daar hoeven ze helemaal niks voor te doen,zelfs geen lid te worden van een Nederlandse bond. Alleen wat rotzooi op parkings achterlaten als bewijs dat ze er nog zijn.
 6. 2 points
  Dat heb ik hier in Pagny-Sur Meuse ook, alleen meer dan de helft minder en ik sta ook bewaakt. Alleen niet de gezelligheid zoals die alleen maar bij Joop aanwezig is.
 7. 2 points
  dan is't gewoon 400km. tik an't oor zou @josimo zeggen.
 8. 2 points
  + 1500 euro als je dat weekend uitgebuit en wel in je cabine hebt doorgebracht. .
 9. 2 points
  Stonden er 3 rechts van de portier te wachten tot ze naar binnen konden, en bij de poort niks. Gelijk naar binnen dus, mocht ook gelijk koppelen
 10. 2 points
  In dit geval hebben we negen individuen die oproepen tot naleving van een regel waar ze zelf niets en nooit mee te maken zullen krijgen. Negen individuen die zelf alle avonden thuis slapen, of misschien bij uitzondering eens overnachten. En net dat ene individu die er in de praktijk wel mee te maken heeft die wordt niet gehoord. Waarom vragen om regels als je er zelf niets mee wint?
 11. 2 points
  Sommigen fietsen wel eens op de stoep. Voor iedereen het fietsen maar verbieden? Sommigen kunnen niet met drank omgaan. Alle alcohol maar verbieden? Sommigen zeggen wel eens iets wat niet door de beugel kan. Iedereen maar muilkorven? Sommigen kunnen niets en worden kaderlid. Moet iedereen z´n tijd dan maar op die manier gaan verdrijven? .
 12. 1 point
  Halve liters bier???[emoji848]
 13. 1 point
  Dat klopt, maar die beweren ook niet dat ze er voor jou zijn. Dan weet je van te voren dat jouw donatie niet aan jou besteed wordt. Bij de bond is het raar dat mijn contributie besteed wordt aan lieden die geen cent contributie betalen. Sterker nog, dat soort lieden kost ons zelfs banen en een hoop goodwill en dan gaan de bonden ze ook nog even helpen. Dan voel je je als vakbondslid toch wel ernstig in je poepertje genomen. Zeker als jouw vakbond regels gaat eisen waar je helemaal niet op zit te wachten. Dan ga ik voor dat vakbondsgeld wel naar de hoeren. Dan word ik ook genaaid, maar da's toch anders.
 14. 1 point
  Haha nee nee[emoji23] okdoei[emoji870]
 15. 1 point
  Truckstop Venlo.. Goed eten, parkeren word verrekend dus daar ben ik niks voor kwijt! Maaaaar 28 euro voor 3 biertjes en een schnitzel met friet en sla, ze zien me hier niet meer terug.. okdoei[emoji870]
 16. 1 point
 17. 1 point
  wie doet die ketting lade nu met z,n voeten dicht groeten martje
 18. 1 point
  Ga t proberen vanavond, Verbeek en Ludo zijn dicht.. Ben benieuwd! okdoei[emoji870]
 19. 1 point
  Het is nogal geld , dat zal voorlopig nog niet vol staan ! Zeker niet omdat het restaurant er nog niet is . Ik zou zeggen rap naar Hedel daar sta je beter.
 20. 1 point
  Dus minimaal 6 uur nodig Als je doorrijd 5
 21. 1 point
  5 uur en 13 minuten volgens trucknavigatie.
 22. 1 point
  Kleinigheidje hou je toch[emoji6]
 23. 1 point
  Niet gezien volgende x weer hahah
 24. 1 point
  Bedburger land opgaand met 10.01
 25. 1 point
  Dat vertelde je er niet bij....
 26. 1 point
  Zevenhuizen Groningen - Kiel dld is mar 400... 5x80..... Pies of a koekie
 27. 1 point
  Mmmm stond er niemand voor de poort zeker,dat kost normaal al bijna een half uur
 28. 1 point
  Dan zal die wel niet aangehouden zijn, anders hadden we het wel gehoord @josimo..... of hij is echt voor het vuurpeleton gezet. Ik zat me te vervelen, vandaar dat ik dacht ik zal eens op het forum kijken. Vandaar dat ik reageerde op een bericht van 3 maanden geleden, excuus
 29. 1 point
  Daar sta je dan met je grote boodschappen kar
 30. 1 point
  Tja, nogmaals, zal mij boeien of je wel of niet in de cabine mag rusten. Feit is, de regel staat in de richtlijn, en die heeft de chauffeur die voor die regel is er niet ingezet. Toen die regel er kwam was er geen 1 die er naar kraaide, nu die word gebruikt schreeuwt men moord en brand, zij jullie tegenstanders niet ruim te laat zoals met heel veel dingen.
 31. 1 point
  perslucht 10kg druk per cm2, hydrauliek kan 200-300kg per cm2 kracht zetten zal wel met olie zijn geweest.
 32. 1 point
  Wat een soap weer....hilarisch gewoon..
 33. 1 point
  Ja, dat begrijp ik. Hier werken en in eigen land de verdiensten uitgeven, die mensen word je op een gegeven moment zat. .
 34. 1 point
  Dit draadje net te laat opgemerkt dus de prettige kerstdagen zijn al achter de rug. Maar iedereen wel een geluksoas nej’joar gewenst namens mijn kinderen en mezelf Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 35. 1 point
  Met die paar weken van huis harken ze wel meteen een half jaar inkomen binnen. Dat is voor hun luxe genoeg en daar hebben ze wel wat voor over. Als ik in reis programma's eens zie hoe mensen leven in het oosten van Europa dan, hebben ze het het onder weg niet zo slecht onderweg.. Ik denk eerder dat ze ons uitlachen. Waar ze dan moeten slapen in plaats van in hun cabine? Nou echt niet in een luxe hotel hoor. Hier in de straat woont een Pools gezin waarvan we niet eens bij kunnen houden hoeveel mensen er in dat huis slapen. Maakt ze geen bal uit dat ze met 4 man op 1 kamer slapen. Ze hebben niet veel nodig. We worden keihard uitgelachen is wel vaker mijn idee. Nog even en ze stappen uit de EU. Bedankt dat jullie ons financieel hebben geholpen he, maar wij redden ons vanaf nu wel zonder jullie bemoeizucht.
 36. 1 point
  Niet echt, maar ze hadden t redelijk snel gefixt Uhm. Laten we dat maar niet doen Uhmm. Met een containerchassis mag dat niet. Dan mag hij alleen met de 4 twistlocks vast gezet worden zover ik weet daarbij was ik toch vroeg zat, dus laat ze t maar lekker fixen. Kunnen ze ter plekke maken met een perslucht cilinder
 37. 1 point
  ff met die kraanpiloot praten, laat ie 'm er met een daverend succes opknallen!
 38. 1 point
  Dat blijkt van niet,ik heb werkelijk nog nooit een chauffeur die buitenland rijd,gehoord die achter de maatregel stond om de 45 buiten het voertuig te moeten doorbrengen. Als die allemaal lid van een bond waren geweest had t tegengeluid misschien wel veel harder aangekomen bij de h.h,.bestuurders.
 39. 1 point
  En ook bij de Niwo. Een vaste vertegenwoordiger zelfs. .
 40. 1 point
  Ja dat zou je bij die mannen moeten vragen En niet hier op een forum, waar niemand het precies weet
 41. 1 point
  Sinds ik op Italië reed heb ik mijn horloge in het sieradenkistje van mijn vrouw gelegd. En daar ligt hij dus nog steeds. We hebben zoveel rotzooi om ons heen waar een tijdsaanduiding op zit, incl. de mobiel, dus een horloge is enkel maar extra gewicht!
 42. 1 point
  Maar je kan mooi niet zien dat je wel achterloopt
 43. 1 point
  Zoiets, jaar of 12 om gehad nog geen krasje op het glas zelfs niet als je het met een bierdop probeert.....
 44. 1 point
  U wordt bedankt. U kunt wel gaan
 45. 1 point
  Ik wil met jou die discussie nog wel een keer voeren Hendrik...
 46. 1 point
  kom op zeg.... je gebruikt toch ook wel de trap treden om in en uit je wagen te komen zeker? Ze maken die vrachtwagens ook veel te hoog......... Misschien is zoiets wat voor je?
 47. 1 point
  Overbelast doordat je je hele lichaamsgewicht aan je linkerarm houd. Leg je spullen op je stoel of op de vloer recht of links en stap eerst uit en pak dan je spullen. Voor dit consult breng ik 50 euro in rekening
 48. 1 point
  Het altijd mooie Olst Verstuurd vanaf mijn HUAWEI GRA-L09 met Tapatalk zo is proberen
 49. 1 point
  weet ik wel zeker rij er bijna elke dag met plezier naar toe {alleen nou eff tot an de kerst dagen ontwikkelingshulp in friesland }
 50. 1 point
  Denk dat alles bij elkaar opgeteld het onderweg misschien wel goedkoper is.......


×
×
 • Nieuwe aanmaken...