Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 28-12-17 in all areas

 1. 7 points
  Heb alleen mijn twijfels bij die koffie als de AED en verbandtrommel zo in het zicht hangen
 2. 5 points
  En dan krijg jij ook nog eens korting omdat je mee hebt helpen dweilen en de deur op slot hebt gedaan.....
 3. 5 points
  Dit was vorige week in kleinheubach. Mooie omgeving, maar jammer dat t zonnetje er niet was...
 4. 3 points
  Ik ben er van overtuigd dat we dadelijk gewoon net als vroeger gezellige tentjes hebben met vrijwel alleen Nederlanders, ander met Franse de volgende met Duitsers, we zocht mekaar vroeger ook op dus dat gaat dadelijk ook gebeuren, de creatievelingen onder ons halen zondag avond of maandag morgen een stempel op de rekening van een hotel en er is geen haan die er naar kraait Routiers worden weer rendabel in het weekend en dat is in het voordeel van ons allen Hou toch eens op met die doemscenario's en ga je met je werk bezighouden.
 5. 3 points
  Morgenvroeg lossen op de zaak. Dan overstappen op een distri auto en nog ff 17 adressen d’r uit fietsen op de veluwe, te beginnen bij Fleur in’t dorp. Ach ja kerstreces [emoji23] Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. 3 points
  Die lachen zich de lul uit de broek,ze worden één maal per maand uit hun cabine verbannen,ze kunnen eventueel in een tentje kruipen,en er staan weer enige tientallen"belangenorganisaties" klaar. "hier"wil men dat ze het zelfde salaris gaan verdienen als iemand die hier woont,dat zal een belangrijke verhoging van hun inkomsten zijn. En daar hoeven ze helemaal niks voor te doen,zelfs geen lid te worden van een Nederlandse bond. Alleen wat rotzooi op parkings achterlaten als bewijs dat ze er nog zijn.
 7. 2 points
  Dat heb ik hier in Pagny-Sur Meuse ook, alleen meer dan de helft minder en ik sta ook bewaakt. Alleen niet de gezelligheid zoals die alleen maar bij Joop aanwezig is.
 8. 2 points
  Kerst gaat er ook aan, onder leiding van de vakbonden
 9. 2 points
  Dat klopt, maar die beweren ook niet dat ze er voor jou zijn. Dan weet je van te voren dat jouw donatie niet aan jou besteed wordt. Bij de bond is het raar dat mijn contributie besteed wordt aan lieden die geen cent contributie betalen. Sterker nog, dat soort lieden kost ons zelfs banen en een hoop goodwill en dan gaan de bonden ze ook nog even helpen. Dan voel je je als vakbondslid toch wel ernstig in je poepertje genomen. Zeker als jouw vakbond regels gaat eisen waar je helemaal niet op zit te wachten. Dan ga ik voor dat vakbondsgeld wel naar de hoeren. Dan word ik ook genaaid, maar da's toch anders.
 10. 2 points
  dan is't gewoon 400km. tik an't oor zou @josimo zeggen.
 11. 2 points
  + 1500 euro als je dat weekend uitgebuit en wel in je cabine hebt doorgebracht. .
 12. 2 points
  Stonden er 3 rechts van de portier te wachten tot ze naar binnen konden, en bij de poort niks. Gelijk naar binnen dus, mocht ook gelijk koppelen
 13. 2 points
  Tja, nogmaals, zal mij boeien of je wel of niet in de cabine mag rusten. Feit is, de regel staat in de richtlijn, en die heeft de chauffeur die voor die regel is er niet ingezet. Toen die regel er kwam was er geen 1 die er naar kraaide, nu die word gebruikt schreeuwt men moord en brand, zij jullie tegenstanders niet ruim te laat zoals met heel veel dingen.
 14. 2 points
  In dit geval hebben we negen individuen die oproepen tot naleving van een regel waar ze zelf niets en nooit mee te maken zullen krijgen. Negen individuen die zelf alle avonden thuis slapen, of misschien bij uitzondering eens overnachten. En net dat ene individu die er in de praktijk wel mee te maken heeft die wordt niet gehoord. Waarom vragen om regels als je er zelf niets mee wint?
 15. 2 points
  Sommigen fietsen wel eens op de stoep. Voor iedereen het fietsen maar verbieden? Sommigen kunnen niet met drank omgaan. Alle alcohol maar verbieden? Sommigen zeggen wel eens iets wat niet door de beugel kan. Iedereen maar muilkorven? Sommigen kunnen niets en worden kaderlid. Moet iedereen z´n tijd dan maar op die manier gaan verdrijven? .
 16. 1 point
  Klopt idd. Die CEO van Waberer is een zakenman die als hij ergens geld ruikt daar zeker wel even naar zal kijken (zou ik ook doen). Waarom geld uitgeven aan derden (waar je niks van terug ziet) als je het zelf ook kunt binnenharken, er is een nood ontstaan waar velen gebruik van moeten/zullen maken incl je eigen personeel. Wellicht even een apart bv'tje voor opzetten mocht het niet werken.
 17. 1 point
  Ik heb even dat arrest gelezen wat Durashift geplaatst had. Best goed onderbouwd moet ik zeggen en wat opvalt is dat het woord "standplaats" veelvuldig voorkomt (vallen nog wel meer dingen op maar ok), behalve in de uiteindelijke uitspraak, maar daar niet. Ik zie de volgende akties al opkomen als blijkt dat die jongens (onze collega Oostblokkers) niet naar huis gaan maar toch nog maanden onderweg blijken te zijn. "Die normale weekendrust dient op of bij de standplaats genoten te worden"
 18. 1 point
  Halve liters bier???[emoji848]
 19. 1 point
  En verboden, de wereld aan verboden. Zwarte Piet mag niet, vuurwerk wordt ook nog wel verboden en het zal me niks verbazen als een scheet laten in het openbaar straks ook verboden wordt, want slecht voor het milieu.
 20. 1 point
  Truckstop Venlo.. Goed eten, parkeren word verrekend dus daar ben ik niks voor kwijt! Maaaaar 28 euro voor 3 biertjes en een schnitzel met friet en sla, ze zien me hier niet meer terug.. okdoei[emoji870]
 21. 1 point
 22. 1 point
  wie doet die ketting lade nu met z,n voeten dicht groeten martje
 23. 1 point
  Zèker omdat ik al niet zo heel scherp meer zie is dat 'n hele afstand...
 24. 1 point
  Ga t proberen vanavond, Verbeek en Ludo zijn dicht.. Ben benieuwd! okdoei[emoji870]
 25. 1 point
  Dus minimaal 6 uur nodig Als je doorrijd 5
 26. 1 point
  5 uur en 13 minuten volgens trucknavigatie.
 27. 1 point
  Dat vertelde je er niet bij....
 28. 1 point
  Zevenhuizen Groningen - Kiel dld is mar 400... 5x80..... Pies of a koekie
 29. 1 point
  Mmmm stond er niemand voor de poort zeker,dat kost normaal al bijna een half uur
 30. 1 point
  Je hebt heel wat gemist.......[emoji6][emoji38]
 31. 1 point
  Lul niet zo stom Ger. Weet je nog een poosje terug met dubbelbemande voertuigen in Frankrijk. Wat heeft dat te maken met nooit genoeg? Leg mij dat eens uit. Weet je wat er betaald is door Nederlanders daar. De mensen die jij spreekt waarschijnlijk weer niets. Maar ik ken mensen die dubbelbemand reden en wel betaald hebben.
 32. 1 point
  Dan zal die wel niet aangehouden zijn, anders hadden we het wel gehoord @josimo..... of hij is echt voor het vuurpeleton gezet. Ik zat me te vervelen, vandaar dat ik dacht ik zal eens op het forum kijken. Vandaar dat ik reageerde op een bericht van 3 maanden geleden, excuus
 33. 1 point
  nee daar ligt dat ook niet aan, het ligt gewoon aan nooit genoeg
 34. 1 point
  perslucht 10kg druk per cm2, hydrauliek kan 200-300kg per cm2 kracht zetten zal wel met olie zijn geweest.
 35. 1 point
 36. 1 point
  Dit draadje net te laat opgemerkt dus de prettige kerstdagen zijn al achter de rug. Maar iedereen wel een geluksoas nej’joar gewenst namens mijn kinderen en mezelf Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 37. 1 point
  ff met die kraanpiloot praten, laat ie 'm er met een daverend succes opknallen!
 38. 1 point
  Dat blijkt van niet,ik heb werkelijk nog nooit een chauffeur die buitenland rijd,gehoord die achter de maatregel stond om de 45 buiten het voertuig te moeten doorbrengen. Als die allemaal lid van een bond waren geweest had t tegengeluid misschien wel veel harder aangekomen bij de h.h,.bestuurders.
 39. 1 point
  Hoe bedoel je, jij deed niet wat hij wilde?
 40. 1 point
  En ook bij de Niwo. Een vaste vertegenwoordiger zelfs. .
 41. 1 point
  Ja dat zou je bij die mannen moeten vragen En niet hier op een forum, waar niemand het precies weet
 42. 1 point
  Sinds ik op Italië reed heb ik mijn horloge in het sieradenkistje van mijn vrouw gelegd. En daar ligt hij dus nog steeds. We hebben zoveel rotzooi om ons heen waar een tijdsaanduiding op zit, incl. de mobiel, dus een horloge is enkel maar extra gewicht!
 43. 1 point
  Maar je kan mooi niet zien dat je wel achterloopt
 44. 1 point
 45. 1 point
  U wordt bedankt. U kunt wel gaan
 46. 1 point
  Ik wil met jou die discussie nog wel een keer voeren Hendrik...
 47. 1 point
  kom op zeg.... je gebruikt toch ook wel de trap treden om in en uit je wagen te komen zeker? Ze maken die vrachtwagens ook veel te hoog......... Misschien is zoiets wat voor je?
 48. 1 point
  Overbelast doordat je je hele lichaamsgewicht aan je linkerarm houd. Leg je spullen op je stoel of op de vloer recht of links en stap eerst uit en pak dan je spullen. Voor dit consult breng ik 50 euro in rekening
 49. 1 point
 50. 1 point
  Het altijd mooie Olst Verstuurd vanaf mijn HUAWEI GRA-L09 met Tapatalk zo is proberen


×
×
 • Nieuwe aanmaken...