Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 03-05-19 in all areas

 1. 8 points
  Amsterdam gaat zo te lezen recht de funny farm in... Hier is gisteren de eerste test run gedaan met de 4014. Knap hoor. De diesel die er achter hangt duwt m niet... De stoom locs rijden op actieve lijnen en in t geval dat er iets kapot gaat duwd hij ze verder.
 2. 7 points
  Leuk vrachtje,mag wat kosten[emoji41]
 3. 6 points
 4. 6 points
  Ik heb al eens vaker gezegd dat ik uit protest stem op het fvd. Eerst voor de eerste kamer en als e4 niemand wakker word (waar het op lijkt) ook voor Europa en straks ook voor de tweede kamer. Ik ben de gevestigde orde nam3lijk meer dan zat. Ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee dat ik voor iedere lamlul van alles betaal en dat ik steeds meer moet gaan werken om hetzelfde over te kunnen houden en met wat ik dan overhoud kan ik steeds minder. Ik ben geen racist maar ik ben er wel klaar mee dat er hij ons in Castricum geen betaalbare woonruimte meer is. Mensen die al 12 of 13 jaar wachten op een huurhuis krijgen te horen dat ze pech hebben omdat er net weer 10 asielzoekersfamilies geplaatst moeten worden bij ons in de gemeente. En zijn dat nou echt vluchtelingen, okay. Maar het grootste deel zijn gelukszoekers die nooit iets zullen bijdragen aan het betalen van onze verzorgingsmaatschapij . Niet omdat ze niet kunnen maar ze willen gewoon niet. Kijk daarbij nog eens naar de misdaadcijfers van de nieuwe Nederlanders (jaja, ik weet het. Dit is niet politiek correct) en ik ben er eigenlijk wel klaar mee. Alle Oud Hollandse feesten moeten verdwijnen (en doen dat ook) en ik voel me bijna gast in eigen land (maar dan niet een die zich welkom voelt) Ja, ik ben klaar met de gevestigde orde en dat mogen ze weten. En kijk na de afgelopen overwinning van het Fvd, nog steeds regeert de arrogantie.
 5. 5 points
  Mijn kameraad zijn zoon woont in Zweden en rijdt daar op een auto transporter Moest ff naar Trondheim lossen
 6. 5 points
  Tussen de hertjes #julianadorp
 7. 4 points
  Ha Ha bij mij gingen ze meestal snel weg. Met me 2 TRS koelmotortjes
 8. 4 points
  Al moest ik een hele week voor de kat z'n viool onderweg gaan staan, dan zou ik nog niet met jou willen ruilen!
 9. 3 points
  Ik kreeg nog wel eens op het CF te horen, dat democratie betekent dat je regeert met oog voor de minderheid. Maar als je je ogen sluit voor de minderheid, door deze (danwel diens vertegenwoordigers) te negeren of anders maar zo negatief mogelijk weg te zetten, dan hoef je ook geen oog meer voor hen te hebben. Dat klopt, steeds meer mensen zijn derde generatie en worden daarmee tot de autochtonen gerekend. Als deze veelal nog vrij jonge mensen -waarvan menigeen zichzelf Turk, Marokkaan of soldaat van Erdogan noemt- misdaden begaan, worden deze "gewoon" bij de autochtonen opgeteld en kun je beweren: "Maar de Nederlanders zijn ook niet beter!" Het is een prachtige manier om je kop héél diep in het zand te blijven steken. Een onderscheid maken in de herkomst van deze derde generatie en dan de misdaadcijfers erbij pakken? Nee, dat mag niet hoor! En als je geen onderscheid mag maken, wordt het ook onmogelijk om problemen bij hun bron aan te pakken. Maar blijkbaar zien veel mensen liever dat problemen blijven bestaan, dan dat oorzaken worden benoemd. Of de slachtoffers van deze "Nederlanders" dat ook zo zien?
 10. 3 points
  Mensen zijn ook grote C02-uitstoters. Misschien kunnen de mensen die met idiote plannen komen eens een paar uurtjes hun adem inhouden? Baat het niet...
 11. 3 points
  Heb best wel leuk gebuurt met mensen die op pad waren met de caravan. Kreeg zelfs een bakkie aan geboden toen er 1 naast me ging staan en vroeg of ik er last van had. Nee. Tuurlijk niet zei ik.
 12. 3 points
  Daar zitten de klanten waar ik wezen moet. Als ik kiezen mocht, had ik er ook voor gekozen. Snelwegen zijn zo saai
 13. 3 points
  Klopt ja,die zijn net zo anti vrachtwagen als dat wij anti sleurhut zijn. Mijn visie is dat,hoe meer sleurhutten er rijden,hoe beterde economie rolt en hoe meer geld er verdient word. Immers,als de mens niks verdient en geen sleurhut meer kan kopen wil dat zeggen dat er minder gewerkt word en dus minder geproduceerd word, en er ook minder te vervoeren valt. Een chauffeur die hier niet mee om kan gaan heeft niks op een vrachtwagen te zoeken.
 14. 3 points
  IK had ook niet anders verwacht bij een partij die ineens uit het niets op kwam zetten. "Gevestigde"partijen zijn er in getraind om ongewenste uitwassen onder het tapijt te houden,iets wat FvD nog moet leren. IK gun ze i.i.g het voordeel van de twijfel,temeer omdat veel Nederlanders ( waaronder ikzelf) de gevestigde orde meer dan zat zijn,en er weinig ander initiatief is.
 15. 3 points
 16. 3 points
  De meeste burgers vinden het prachtig. Aanpakken die vrachtwagens. Ze hebben niet eens in de gaten dat ze het zelf betalen.
 17. 2 points
 18. 2 points
  Morgen ritje diepvries, Hoogeveen laden en dan 8 winkels van Uithoorn tm 4 in Amsterdam. Daarna nog even ??
 19. 2 points
  In welk land leven jullie dan? Ik woon omgeving Rotterdam maar dit is nou niet een tafereel dat ik dagelijks meemaak. Foto is volgens mij ook niet in Nederland gemaakt. En nee, ik bagatelliseer niet dat er problemen zijn, maar een vreemde in eigen land voel ik me zeker niet. Zelfde foto wordt ook gebruikt op deze website http://www.socialmediamorning.com/the-muslim-invasion-is-set-for-america/ om mensen te waarschuwen dat de mosliminvasie in Europa een vooropgezet plan is dat gefinancieerd wordt door George Soros en dat Amerika het volgende land is dat ten prooi zal vallen.
 20. 2 points
  road train Plaatste het al in : Nieuws in plaatjes
 21. 2 points
  Denk jij écht zo? Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
 22. 2 points
 23. 2 points
  En vanmorgen naar Leeuwtje ook ergens tussen Hoorn en Purmerend. En de 777 ik weet zo even niet meer waar precies
 24. 2 points
  ja , je moet je eigen ook niet uit laten dagen Laat die ander lekker winnen , en jij de slimste zijn
 25. 2 points
  Die discussie barst straks weer los op alle sleurhutten forums. Die vrachtwagens moeten maar van de weg af als hun erop gaan. Levensgevaarlijk zouden wij zijn. Geweldig die onnozele onwetendheid. Je moet ze eens horen als ze hun potje pindakaas niet kunnen krijgen in hun campingwinkel.
 26. 2 points
  Ja dat is juist het gemene van de pokitiek. Ze doen net of ze het bij een ander halen maar de burger betaalt. Net zoals met de tol voor vrachtwagens, het zijn de burgers die het moeten ophoesten. Erg jammer dat de meeste mensen dat niet zien hoe ze bij de neus genomen worden.😉
 27. 2 points
  Dat een jonge snelgroeiende politieke partij personele problemen kent is in feite niet meer dan normaal, als je kijkt naar de miskleunen binnen de van oudsher gevestigde partijen, valt het eigenlijk nog best mee met Fvd. Het is natuurlijk ook zo dat een partij die groot wordt zo snel mogelijk in een kwaad daglicht geplaatst en geisoleerd dient te worden, want bedreigingen daar houden bestaande partijen niet van, op zich ook normaal toch, want uiteindelijk is ook daar het grootste belang het eigenbelang.
 28. 2 points
  Leeggewicht staat ook op het kenteken.
 29. 2 points
  Voor 2400 pk vind ik dat maar traag eerlijk gezegd. Heb hier ooit met een truck gereden die 121 MPH ging. reken zelf maar uit...... En dat was op een circuit gemeten. Niet door mij trouwens, en reed nooit zo hard. Met mijn reactie vermogen is de wettelijke snelheid al een hele uitdaging.....
 30. 2 points
 31. 1 point
  Mooi voor een waardeloze groep als “urgenda”...... Kunnen ze in 2028 weer een rechtszaak gaan voeren.
 32. 1 point
  Morgen afkoppelen zeebrugge dan aankoppelen hoogvliet en maandag 0700 laden wielsbeke
 33. 1 point
  road train Maar je krijgt er in de basis ook een schoenlepel bij om in en uit te stappen
 34. 1 point
 35. 1 point
  Morgen lossen Oldenzaal en dan rap richting weekend. Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
 36. 1 point
  wie dan..?
 37. 1 point
  Ik hoorde pas , weet ook niet of het waar is ! , maar dat ze op het Binnenhof met een laddertje op het tapijt moeten klimmen , zoveel als dat er al onder geveegd is man man
 38. 1 point
  Volgens artikel 33 lid 6 mag de WERKNEMER kiezen. —- nulli cedo —-
 39. 1 point
  Vertild? Verre van dat. Er zijn nog veel meer van dat soort plannen die gewoon uitgevoerd gaan worden. Ze willen er nog een van Oost naar West ook maken. En de huidige Noord Zuid lijn staat ook alweer op de nominatie om uitgebreid te worden. Dus vertild is het verkeerde woord denk ik.
 40. 1 point
  Ist hopen dat ze schade vrij dr af komen anders héél de maand voor niks gewerkt
 41. 1 point
  Maar wat denk je van al dat werkmateriaal dat ‘s avonds gewoon in dat elitedorp blijft staan? Dat zijn dus onderandere graafmachines, heimachines en allerlei ander (groot) materiaal dat energie slurpt? Als je dat al voor elkaar krijgt om dat electrisch te voeden een hele dag, zal dat toch echt ‘s avonds en ‘s nachts moeten gebeuren. Juist ja, als die blaters thuis zijn, en dus zelf ook hun warmtepomp aan hebben, hun Tesla aan de laadpaal hebben en ook nog eens de verlichting aan hebben, en hun zonnepanelen niks meer opwekken. Amsterdam zit nu al krap in de stroom, dus er zal wel het een en ander aan die infra gebeuren moeten. En waar komt die stroom vandaan? De Hemcentrale is tegen die tijd echt wel gesloopt en gesaneerd......
 42. 1 point
  Lijkt me wel leuk om hiermee voor de stoplichten te staan met naast je al die lease Audi's die niet "achter die trage vrachtwagen" willen staan. En ze dan bij groen al snel in de spiegels te zien verdwijnen...
 43. 1 point
  Le Breuil-en-Auge (14)
 44. 1 point
  Helemaal met je eens als het om een ideale positie gaat....midden op het dak dus. Helaas is dat praktisch niet uitvoerbaar in de zin dat die antenne bij het 1ste de beste viaduct aan vellen gereden wordt. In de door mij geschetste situatie zal de antenne zeker iets boven de daklijn uitsteken, maar tevens naast de cabine staan, vandaar het advies de antenne zo ver mogelijk van de cabine af te houden. Wat je ook doet bij een vrachtwagen (zeker bij de high roofs), ideaal wordt het nooit, het blijft compromissen sluiten 😥
 45. 1 point
  Henk Otten heeft een "advies bureau " dat fondsenwerving deed voor FvD. Dat bureau ( dus niet Otten zelf) heeft voor fondsen werving(die overigens behoorlijk succesvol waren) iets van € 25 000 (ex BTW) kosten gemaakt. DE rekening heeft hij naar het partijbestuur gestuurd zonder vooraf goedkeuring te vragen,wat zeker een domme zet is. Het geld blijkt inmiddels teruggestort te zijnen Otten gaat het partijbestuur alsnog toe stemming vragen. https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/artikel/4690361/fvd-bestuurder-henk-otten-betaalde-zichzelf-uit-partijkas
 46. 1 point
  Denk dat ze liegen, Iron Knight moet Plastic Knight zijn maar dat bekt niet zo lekker 🤣, maar zou er best een ritje mee willen maken hoor . pfffff spelen met 2400 HP lijkt me wel iets.😏 Mooi gevonden !👌
 47. 1 point
  Vond hm wel leuk
 48. 1 point
  Wist je dat......ik een week Prestatieverlof heb gekregen en ik nu er lekker een weekje op uit trek om mijn hobby te beoefenen. Lekker een weekje dierentuinen bezoeken en vooral veel foto’s maken. Vandaag ondere andere burgers zoo en apenheul van een bezoekje voorzien, beide abbonementhouder. Voor morgen staan de dierentuinen van nordhorn en rheine op het programma. Dinsdag brengen we de dag door in de dierentuin van osnabruck. Woensdag ga ik naar de dierentuin van Munster, de allwetterzoo. Deze dierentuin is zelfs met regenachtig weer prima te bezoeken aangezien het grootste gedeelte van de bezoekerspaden overdekt zijn. Donderdag ochtend eerst een bezoekje aan de winkel van Schulling Buchkurier, dit is een uitgeverij die onder andere jubileeumboeken voor dierentuinen maakt. De dag wordt verder aangevuld met een bezoekje aan de dierentuin van Hamm en als er wellicht nog tijd over is pakken we Dortmund ook nog eventjes mee. Vrijdag staat de dierentuin van Wuppertal op het programma en laat daar toevallig gisteren een afrikaanse olifant geboren zijn dus dat is koren op mijn molen als fotograaf. Vrijdagavond zijn we weer thuis en maken we ons langzaam aan weer klaar voor de nieuwe werkweek.
 49. 1 point
 50. 1 point
  Ik heb 'm op vakantie gestuurd.


×
×
 • Nieuwe aanmaken...