Spring naar bijdragen

Vronsky

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

689 profielweergaven

Vronsky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. ....blijkt m'n huisartsen praktijk ook te doen: 35 Euries M'n Gemeente heeft me al zo'n Eigen Verklaring verkocht.
  2. Hallo, Ik moet een zgn. 'Geneeskundig verslag' habben voor de verlenging van de C-categorie op mijn rijbewijs: wat kost dat zoal ? Ik heb een offerte van 83 Euro (incl BTW): lijkt mij nogal stevig, voor een half uurtje.. Groet, V. (regio Eindhoven/Den Bosch)
  3. Super, dank voor jullie reacties ! Dus als ik t goed begrijp: ik kan die noodzakelijke code 95 aantekening op elk willekeurig moment in de toekomst alsnog bijleren, bv. zodra ik werkloos zou worden en serieus verder zou willen gaan als beroepschauffeur ?? Maar heeft een 53+ met een CCV-B en alleen rijbewijs C inderdaad wel redelijk perspectief op chauffeurswerk ?? (bijhalen van CE zit er voor mij niet in) Groet, V
  4. Hallo, Gaarne jullie mening/advies: Ik ben 53 jaar en werkzaam als manager bij een grote multinational in het Zuiden-des-lands. Ik verwacht dat mijn functie binnen enkele jaren zal verdwijnen, en gezien mijn leeftijd dan niet meer elders in een soortgelijke functie aan de slag te komen, inderdaad: het bekende verhaal Ik ben (uit liefhebberij) in het bezit van een Chauffeursdiploma CCV-B met Rijbewijs C (geen code 95) uit 2002, maar heb hierin geen werkervaring opgedaan. Mijn vraag aan jullie hoe reeel het is om als beroepschauffeur aan de slag te komen, zodra mijn huidige baan eindigt. Een tijdje WW is geen probleem, maar niet te lang. Ik vermoed dat ik Code 95 wel zou kunnen bijscholen, maar ik mis CE (wel 2x geprobeerd destijds, maar bleek te lastig), en leeftijd zal ook wel een issue zijn. DANK, V.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden