Spring naar bijdragen

Vledder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  640
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Waardering in de gemeenschap

736 Excellent

Over Vledder

 • Rang
  Newshunter
 • Verjaardag 22-01-1959

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

5011 profielweergaven
 1. Vledder

  Waar GING de reis heen??

  Oei, en die moeten we dan allemaal bewaken als we uit de EU stappen? Plus alle overgangen met Belgie daar nog bij? Of maar gelijk zo'n ijzeren gordijn bouwen?
 2. Containerschip knalt op pier Indonesische stad Semarang https://www.ad.nl/video/container-knalt-op-pier-indonesische-stad-semarang~p91172
 3. Vledder

  Franse regelwetgeving

  In de zomerperiode heeft Frankrijk nog een aanvullend rijverbod voor voertuigen en voertuigcombinaties met een toegestane maximum massa (tmm) van meer dan 7,5 ton op enkele zaterdagen (de zogenoemde 'zwarte zaterdagen'). Deze ‘zwarte zaterdagen’ zijn voor het jaar 2019: 27 juli en 3, 10 en 17 en 24 augustus 2019. Op deze dagen geldt het extra rijverbod van 7.00 tot 19.00 uur. Het zondagsrijverbod start dan niet zaterdag om 22.00 uur maar twee uur later, dus om 24.00 uur Bron: Evofenedex
 4. Vledder

  De Don® stel zich voor.

  Daar zijn de meningen over verdeeld . Ik deed een dergelijke suggestie en werd daarop door collega forumleden beschuldigd van "hoogmoed"
 5. Waarom gaat dat maanden duren? Bij mij was het zo geregeld. Als je wilt kan ik je wel een adres geven (in Zuid-Holland).
 6. Vledder

  wist je dat

  Nee dat klopt dus niet volgens mij. Rij- en rusttijden kunnen ze niet op afstand uitlezen. Wel of je zonder kaart gereden hebt.
 7. Waar wordt hij niet meer gebruikt dan? Op de Maasvlakte is geen containerterminal waar je zonder Cargocard binnenkomt (voor zover ik weet). In Antwerpen ken ik alleen een paar oude terminals waar geen alfapass wordt gebruikt, maar de moderne terminals allemaal zeker wel.
 8. Vledder

  wist je dat

  Dat we aan alle kanten gecontroleerd worden is duidelijk. Ik ben het met Shompie eens dat het inbreuk op je privacy is dat iedere 3 uur je positie vastgelegd wordt op de bestuurderskaart. Maar voor de meeste chauffeurs gebeurd dat denk ik sowieso al via hun boordcomputer en dan nog wel vaker dan 3 uur. Als ik me niet vergis wordt het op de kaart weggeschreven en gaat het niet "in de cloud". Dus of je bang moet zijn voor een datalek?? Met die DSRC zie ik niet zo'n probleem. Als je niet met je kaart rotzooit wordt je niet nodeloos stilgezet en kunnen ze zich concentreren op de gasten die dat wel doen. Lijkt me wel handig dus. Rij- en rusttijden kunnen ze niet op afstand uitlezen, dus daar zullen ze je toch echt voor moeten stilzetten. En snelheid? Wat is het verschil met een gewone snelheidscontrole?
 9. Vledder

  wist je dat

  En dan hebben we natuurlijk ook nog de Provinciale Staten en de gemeenteraden. Die worden óók allemaal thuisgebracht en in bed gestopt. Nadat Dolf ze een sprookje heeft voorgelezen.
 10. Vledder

  wist je dat

  Dat is helaas niet waar. We worden gemiddeld ouder, maar niet allemaal.
 11. Vledder

  Nieuws in plaatjes

  WhatsApp Video 2019-07-05 at 13.23.35.mp4
×
×
 • Nieuwe aanmaken...