Spring naar bijdragen

Gerard2311

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

33 Excellent

Over Gerard2311

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 29-10-1956

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

3658 profielweergaven
 1. Gerard2311

  associaal gedrag

  We klagen met ons allen wel eens over retailers, maar zo als je hier behandeld wordt, niet normaal meer. Kom er gelukkig niet meer, maar had wel eens het idee dat hier alleen maar kleine Adolfjes werken, al is dit laatste woord niet goed, sommige lopen er met behoud van hun aanwezigheidspremie. Arrogante vakbondsvolk.
 2. Denk dat men bij de Bult niet achterlijk is en heus wel weet wat wel en niet mag, de politie is er wel vaker geweest om een gegijzelde auto vrij te lullen, maar met een slagboom en camerabewaking denk ik dat je echt aantoont dat het eigen terrein is waar voor parkeren betaald moet worden. Verder heb ik er geen verstand van, gelukkig.
 3. Daarom werken de slagbomen bij Wim ook altijd, hij is door schade en schande wijs geworden. Er heeft eens zo'n Oostblokker een week of 3-4 gestaan, die dacht ook dat de politie hem wel hielp de auto zonder kosten van het terrein te krijgen, kon hij vergeten, want via camera bewaking kon men bij de Bult aantonen dat de slagbomen hebben gewerkt toen de "gast" de parking op reed.
 4. Gerard2311

  Mooy

  Zou het woord platkoppen misschien onder satire 😃kunnen vallen?
 5. Gerard2311

  Leeuw's belevenissen

  Niks vreemd aan, de regering eist van de Staatsomroep niks te vermelden wat hun schaad in hun criminele activiteiten en de linkse slaven van de NOS volgen het bevel graag op, bang om gekort te worden in hun inkomsten welk de rovers uit Den Haag beloofd hebben.
 6. Denk dat het niet lang meer duurt of er komt een diplomaplicht op de code 95.
 7. EDE Transportbedrijf TSA uit Ede, dat in opspraak raakte na bedreigingen en onterechte ontslagen van werknemers, is failliet verklaard. De rechtbank in Zutphen velde vandaag het oordeel over het transportbedrijf van Johannes Zock. ,,Een mooie dag voor de ex-werknemers, die al maanden tevergeefs wachten op hun geld. Via het UWV krijgen ze nu alsnog een deel vergoed", zegt transportbestuurder Tjitze van Rijssel van CNV Vakmensen. Transportbedrijf TSA kwam onlangs in het nieuws tijdens een uitzending van tv-programma Opgelicht!? In het programma vertellen chauffeurs – waaronder ook een lid van CNV Vakmensen – hoe ze door hun ex-werkgever zijn behandeld. De ex-werknemers hebben nog tienduizenden euro's tegoed, maar TSA weigert – zelfs na een rechtszaak – te betalen. ,,In zo'n geval hebben we nog een uiterste middel: faillissement aanvragen", zegt Van Rijssel. ,,Daarmee bereiken we twee dingen: de transportsector wordt er beter van én de werknemers krijgen via het UWV tenminste nog een deel van hun geld." In het geval van het CNV-lid gaat het om bruto ruim 7.000 euro. Hij heeft inmiddels weer elders een baan gevonden. Het faillissement betekent automatisch ook het verlies van de transportvergunningen. Van Rijssel: ,,TSA lag op ons verzoek al onder de loep van de NIWO, die de vergunningen verstrekt. Maar dit is nu ingehaald door het faillissement."
 8. Gerard2311

  terug op de baan

  Lekker dubbel klutsen, heb het gelukkig nog mee gemaakt.
 9. Mag men bij die Juncker wel een dubbel alcohol slot monteren, die vent loopt 24/7 straalbezopen rond daar in het roversnest in Brussel.
 10. Zat dat filiaal niet in Apolda? Kwam er wel langs als ik daar in de buurt lossen moest.
 11. Payroll bedrijven zijn de wettelijke werkgevers. Het personeel staat bij hun op de loonlijst, het verschil met een uitzendbureau is dat degene die inleend zelf het personeel mag uitzoeken en deze laat verlonen bij een payroll bedrijf, bij een uitzendbureau weet je nooit wie er komt opdraven, beide moeten zich aan de CAO houden.
 12. Dat was toen voor VdV veel te veel, Jaap vond dat allemaal niet nodig die PK's, het koppel, dat was het.
 13. DAF 95 XF, 2x4, Typische VdV uitvoering,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...