Spring naar bijdragen

Gerard2311

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gerard2311

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 29-10-1956

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

2745 profielweergaven
 1. Gerard2311

  Leeuw's belevenissen

  Niks vreemd aan, de regering eist van de Staatsomroep niks te vermelden wat hun schaad in hun criminele activiteiten en de linkse slaven van de NOS volgen het bevel graag op, bang om gekort te worden in hun inkomsten welk de rovers uit Den Haag beloofd hebben.
 2. Denk dat het niet lang meer duurt of er komt een diplomaplicht op de code 95.
 3. Gerard2311

  herstart Brutra??

 4. Gerard2311

  TSA uitgerangeerd?

  EDE Transportbedrijf TSA uit Ede, dat in opspraak raakte na bedreigingen en onterechte ontslagen van werknemers, is failliet verklaard. De rechtbank in Zutphen velde vandaag het oordeel over het transportbedrijf van Johannes Zock. ,,Een mooie dag voor de ex-werknemers, die al maanden tevergeefs wachten op hun geld. Via het UWV krijgen ze nu alsnog een deel vergoed", zegt transportbestuurder Tjitze van Rijssel van CNV Vakmensen. Transportbedrijf TSA kwam onlangs in het nieuws tijdens een uitzending van tv-programma Opgelicht!? In het programma vertellen chauffeurs – waaronder ook een lid van CNV Vakmensen – hoe ze door hun ex-werkgever zijn behandeld. De ex-werknemers hebben nog tienduizenden euro's tegoed, maar TSA weigert – zelfs na een rechtszaak – te betalen. ,,In zo'n geval hebben we nog een uiterste middel: faillissement aanvragen", zegt Van Rijssel. ,,Daarmee bereiken we twee dingen: de transportsector wordt er beter van én de werknemers krijgen via het UWV tenminste nog een deel van hun geld." In het geval van het CNV-lid gaat het om bruto ruim 7.000 euro. Hij heeft inmiddels weer elders een baan gevonden. Het faillissement betekent automatisch ook het verlies van de transportvergunningen. Van Rijssel: ,,TSA lag op ons verzoek al onder de loep van de NIWO, die de vergunningen verstrekt. Maar dit is nu ingehaald door het faillissement."
 5. Gerard2311

  terug op de baan

  Lekker dubbel klutsen, heb het gelukkig nog mee gemaakt.
 6. Gerard2311

  Alcoholslot op alle bussen en trucks'

  Mag men bij die Juncker wel een dubbel alcohol slot monteren, die vent loopt 24/7 straalbezopen rond daar in het roversnest in Brussel.
 7. Gerard2311

  Schoenenreus is ook van baan veranderd

  Zat dat filiaal niet in Apolda? Kwam er wel langs als ik daar in de buurt lossen moest.
 8. Gerard2311

  De Payroll constructie

  Payroll bedrijven zijn de wettelijke werkgevers. Het personeel staat bij hun op de loonlijst, het verschil met een uitzendbureau is dat degene die inleend zelf het personeel mag uitzoeken en deze laat verlonen bij een payroll bedrijf, bij een uitzendbureau weet je nooit wie er komt opdraven, beide moeten zich aan de CAO houden.
 9. Gerard2311

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Dat was toen voor VdV veel te veel, Jaap vond dat allemaal niet nodig die PK's, het koppel, dat was het.
 10. Gerard2311

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  DAF 95 XF, 2x4, Typische VdV uitvoering,
 11. Gerard2311

  Weekendrust mag niet meer in de cabine

  en daar heeft de EU niets te zeggen over waar jij je 45 urige weekeindrust maakt. Al zou Brussel dat graag willen, het zootje wat zelf zo corrupt als de pest is duld geen concurrentie.
 12. Gerard2311

  De keet

  Goed tentje en klopt, goed haal en breng service voor koelers en niet koelers vanaf de Aldi aan de Sliem in Groenlo
 13. Gerard2311

  Ich habe es nicht gewust

  Hier speelt de Bilderberggroep ook een grote rol, de bende met o.a. ons koningshuis als lid, hebben al vanaf de oprichting hetzelfde geroepen als Adolf en nu Schauble, dan is het toch niet raar dat Bernard als Deutscher de medeoprichter van deze Bilderberg bende was. Vind het zo wie zo storend dat is ons volkslied staat dat we van Deutsche bloed zijn, mag de pens en de kop wel dik hebben, maar voel me gelukkig geen Deutscher.
 14. Gerard2311

  verhalen van een (militaire) buschauffeur

  Boa's zijn verkapte Melkert baantjes voor kansloze mensen die niet verder komen in de maatschappij. Daarom heeft deze toemalige minister en opdrachtgever tot de moord op Pim deze linkse baantjes welk met veel belastinggeld zijn ontstaan bedacht. Beide kansloos, de minister en dat volk welk ment het nu gemaakt te hebben.
×