Spring naar bijdragen

BrianV

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

BrianV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Waardering in de gemeenschap

  1. Sorry voor de spelfouten, Nederlands is niet mijn beste vak. Volgende keer zal ik er wat beter op letten! Zo kan ik ook nog eens wat leren van die truckers
  2. Bedankt voor je reactie, en uhm ja "me bloed" zal wel spreek taal zijn maar ik bedoel natuurlijk mijn bloed :)
  3. Heel erg bedankt voor je reactie, ik denk inderdaad het slim is om als eerst een alternatieve opleiding te kiezen waarna ik daarna kan bepalen of het me wel of niet bevalt, en zo niet dan spring ik lekker achter het stuur, heel erg bedankt! :)
  4. Heel erg bedankt voor het meedenken, Lijkt me heel erg leuk om een dagje mee te gaan dan kan ik het een keer in praktijk zien maar vinden ze me daar niet iets te jong voor?
  5. Heel erg bedankt voor je reactie! Je zet me even goed aan het denken immers ben ik pas 15 dus heb ik nog een aantal jaren te gaan en verander ik misschien van mening.. maar beroepschauffeur is toch stiekem me droom, maar gelukkig heb ik inderdaad nog lang te gaan en kan het anders lopen dan dat ik denk dat het gaat lopen :) Wie weet beland ik ook in het kantoor leventje en zit ik 20 jaar later toch achter het grote stuur, wie weet zit ik als eerst achter het grote stuur en beland ik 20 jaar later in het kantoor We zullen zien. In ieder geval heel erg bedankt voor je reactie!
  6. Toch denk ik dat ik eigenwijs ga zijn, en lekker op de truck ga. Ik ben een werker en een kantoorbaantje lijkt me maar niks, Lekker de hele cabine voor je zelf hebben en langs heel Europa rijden lijkt me heerlijk. Wel maak ik netjes me VWO af zodat ik altijd een 2e keus heb voor als het toch verkeerd uitpakt die Bling bling is toch niet nodig. Een mooie Volvo of Scania voor me zelf hebben maakt me leven mooi.
  7. Nee haha ik had een voorgevoel van niet maar hoopte stiekem van wel wist niet dat ze die bling bling uit eigen zak betaalde :)
  8. Hoe duurder je wensen zijn hoe lager je loonschaal?
  9. Jaa zeker, maar weet niet echt wat D0 inhoud
  10. Lijkt me zeer aantrekkelijk maarehh D0?
  11. Jaa, mijn tweede keus zou advocaat zijn maaarrr ik weet niet of ik het leuk genoeg vind om het tot me 65e te doen, dan zou ik het meer voor het geld doen dan voor me plezier, in tegendeel lijkt me het truckers leven geweldig en zou ik het denk ik heel lang volhouden.
  12. Heel erg bedankt voor het meedenken, lijkt me een goed idee!
  13. Heel erg bedankt voor je reactie! ik zal zeker eerst een andere opleiding afmaken en daarna kijken of ik toch overstap na het chauffeuren Groet Brian
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden