Spring naar bijdragen

Dafduck

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  98
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Dafduck

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 23-06-1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Schiedam
 • Interests
  Zundapp brommers

Recente profielbezoeken

2005 profielweergaven
 1. Dafduck

  foto's tijdens het laden en lossen

  He Lambiek, is mijn collega alle gemeentenhuizen zijn nu samen gegaan in naaldwijk ik was die dag kerstpakketen aan het rijden voor de Uni lever. Dit is overtollig meubulair wordt allemaal afgevoerd naar een opkoper.
 2. Dafduck

  foto's tijdens het laden en lossen

  Misschien is een keertje overtrekken met een vilstift,mooie 111/141m mijn vader heeft er drie gereden met z'n raampje in de bijrijdersdeur.
 3. Dafduck

  Autohof bij innsbruck

  Nou heren ben al weer terug heen via heilbron gegaan ivm file's en terug via wurstburg,inderdaad bij rosenbergen overnacht en gegeten. Vond het wel duur eigenlijk was 26€ kwijt voor een stuk vlees met doorgekookte groenten en een bakje salade + biertje. Gelukkig had ik smorgens al de aanhanger er afgekoppeld parking was bomvol voorbij de rots met onze oosterse vrienden, stond een nederlander daarmee maar ff een mee gedronken. Enne gewoon vandaag een rijverbod hoor.
 4. Dafduck

  Autohof bij innsbruck

  Het is inderdaad 22.00 uur maar donderdag is er een rijverbod volgens de planner. Maar nog een vraag wat is sneller via neurenberg of via ulm,volgens routeplanner neurenberg 1022km en ulm 935km maar moet je wel een stuk binnendoor in Oostenrijk. Laast naar Saltsburg geweest toen haalde de laatste autohoff voor Munchen in 10 uur vanaf Vlaardingen.
 5. Dafduck

  Waar is dit lichtje voor?

  Ja heb ik ook en vindt het zeer irritant moet elke keer terug lopen omdat ik hem vergeet aan te zetten. Heb hem bij het wegzetten weleens aan gezet om de planner te pesten die rijd elke ochtent de auto's naar buiten tis dat ik op tijd was anders hed hij de Daf gebelt haha. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. Dafduck

  Autohof bij innsbruck

  Oke wist ik niet zal morgen gelijk is doorgeven,alhoewel Oostenrijk komt niet veel voor bij ons maar deze klant wilde geen andere verhuizer.
 7. Dafduck

  Autohof bij innsbruck

  Zou alleen maar in hun voordeel zijn als je het andersom maar niet vergeet,moet deze trouwens nog ff aanschaffen. Auto is nog niet in Oostenrijk geweest terwijl ik net een nieuwe gekocht had in december.
 8. Dafduck

  Autohof bij innsbruck

  He toppie, kijk dat soort advies zit iedereen op te wachten! kan ik daar ook mijn aanhanger afkoppelen of mag dit niet ben namelijk Zwitserland gewend. En daar mag het op de meeste plaatsen niet.
 9. Dafduck

  Autohof bij innsbruck

  Oke bedankt, denk dat deze het wel wordt de afslagen zitten ook gunstig.
 10. Dafduck

  Autohof bij innsbruck

  Kuffstein gaat niet lukken moet dinsdag laden in stirl voorbij innsbruck en woensdag bij een loods in innsbruck zelf. En moet voor 20.00 het land weer uit zijn donderdag rijverbod in austria. Kijk wel ff wil niet te veel km ters maken in dit land is zeker niet mijn favoriete bestemming.
 11. Dafduck

  Autohof bij innsbruck

  Volgende week moet ik een verhuizing bij Innsbruck laden dit gaat wel twee dagen duren nu mag ik niet bij de klant voor de deur blijven staan weet iemand een goede optie.
 12. Dafduck

  foto's tijdens het laden en lossen

  Had een helm op gedaan en kniebeschermers
 13. Dafduck

  foto's tijdens het laden en lossen

  Of hier in bij Ter Aar lossen in tuinhuisje 120 m lopen over zeer gladde hardhouten vlonders ik sta in de verte met die witte containerd.
 14. Dafduck

  foto's tijdens het laden en lossen

  De ene keer sta je hier en de andere keer crosscountry.
 15. Dafduck

  12 minuten over de 4.5 uur rijtijd

  Er zijn anders ook P zat waar je aan een warme kont mag zitten!
×