Spring naar bijdragen

Niels Boot

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Niels Boot

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 26-11-1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  nijmegen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Niels Boot

  truck keuze

  ja dat heb ik ook ervaren de speigels geven een dode hoek bij Man en een nieuwe volvo zit niet in mijn budget rijd weleens Volvo. alles bakwagen geen ervaring trekker oplegger !! wat ik ga doen is zzp eigen rijder en er is werk zat ! sta open voor allerlei werk mits transport aldoende leert men. leer snel en ben leergierig ik ga voor intetrnationaal wellicht stap ik daar van af ,en ga nationaal .om het even. als de motor maar ronkt dat is een kwestie van ervaren en dan spreken. als iets niet is wat ik dacht te zijn ga ik iets anders doen in de transportwereld genoeg werk , eigen auto vind ik belangrijk daarom eigen rijder.
 2. Niels Boot

  truck keuze

  heb wel eens gehoord dat je beter een ster in je voorruit kan hebben dan in je grill ... heb weleens in zo een wagen gezeten en vond alles van plastic , misschien is dat niet zo vond dat toen..volgens mij is Scania man of Daf de beste wagen zelf heb ik een daf CF bakwagen en dat bevalt mij best. dat wel maar deze is best zuinig 1 op 5 kan euro 2. blijft keurig op de 1900 toeren bij 85 km en heeft 850000 plus gelopen , vind dit ook een mooie auto , maar ja een groentje vind natuurlijk snel iets mooi .. nu zoek ik iets groter en denk aan Scania highline of topline Man tga of renault magnum. kan Iemand hier iets over zeggen ,? het gaat hier om een standaard trekker handgeschakeld euro 4 a 5 2 assen. m.v.g.
 3. Niels Boot

  truck keuze

  ​dat geeft toch niet shompie jij bent toch ook ergens begonnen en ja ik ben een groentje in het vak maar wel met heel mijn hart. ​en dat groentje zijn vergaat met de jaren , net zoals bij iedereen.. als je je kennis niet wil delen ook goed.. m.v.g.
 4. Niels Boot

  truck keuze

  nix zo mooi (buiten mijn vrouw om ) dan het rouwe gebrul van een motor van een vrachtwagen !! het afblazen van de luchtketels en het geluid van schakelen naar een andere versnelling..
 5. Niels Boot

  truck keuze

  nou roadtrain een nieuwe kan ik niet betalen en euro 5 volstaat voorlopig , buiten dat .... rome is ook niet in 1 dag gebouwd .... ik hoor ook niemand iets over een renault magnum , vind ik ook mooie wagen en lekker ruim is dit iets of is dit een afrader?
 6. Niels Boot

  truck keuze

  ​ok bedankt, allemaal voor het mee denken her en der ben ik aan het informeren wat voor mij geschikt is en uiteraard wat handig is voor mij daar bij denkend ook aan de euro norm voor steden je kan het maar 1 keer uitgeven dus blijf ik mij informeren , ​de automaat van de nieuwe Volvo (bakwagen) vind ik lastig pakt laat op en met de overschakelingen pakt i te hoge toeren ik wil zelf kunnen beslissen welk toerental ik bij een situatie vind passen . dus blijf ik bij hand geschakeld m.v.g.
 7. Niels Boot

  truck keuze

  ik zie het al dat word een echte daf voor mij!
 8. Niels Boot

  truck keuze

  ​hoi ik ben een beginnend chauffer en heb sins 1 jaar een eigen bakwagen (daf cf 65 serie) ​daar ik nu al een tijdje ook mijn ce rijbewijs heb en een stapje groter wil gaan rijden koop ik binnenkort een trekker erbij daar ga ik dagelijks ritten mee rijden. nu heb ik verschillende auto,s gereden en vind daf een fijne auto (lekker dik stuur robuust en sterk) ​ik ga een standaard trekker kopen maar weet niet wat voor merk hierin het beste is liefst wil ik een Scania topline of highline wat is hiertussen het verschil? en wat is de beste keus ?en ik vind automaat rijden saai en heb geen feeling met de wagen dan kortom voor mij een schakelbak. kan geen nieuwe betalen dus moet het een wat oudere wagen worden... m.v.g niels ben ook aan het overwegen het bij daf te houden , persoonlijk vind ik de scania mooier en is ook luxer , ik ga internationaal rijden dus wat luxe lijkt me niet overbodig,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...