Spring naar bijdragen

Actros1945

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  67
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Actros1945

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 12-12-1994

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Actros1945

  Buchner Transport

  Het is nu een beetje een oud onderwerp, maar heeft er hier iemand verse informatie? Het gaat mij dan meer om het charter werk. Groetjes Andrew
 2. Actros1945

  Led Stadsverlichting

  Als ik op de onderste tree ga staan kom ik er al aan dus tot nog toe geen probleem voor mij. Maar dan moet ik eerlijk toegeven dat ik me er ook niet zo aan stoor. Ik heb een tijdje in een Renault T gereden en die maakt 3 snelle tonen achter elkaar. (Plus de binnenverlichting gaat aan..........) En die zwaaiers zitten er puur op voor het seinen aangezien ik nooit speciaal transport doe. Dus als ik een collega wat later spot dan gaan die zwaaiers niet automatisch mee aan. Ook gaat het moeilijk tijdens koffie drinken haha
 3. Actros1945

  Led Stadsverlichting

  Inderdaad voor het seinen ja. Het lijkt mij dat hier toch een schakelaar tussen kan? Ik heb al eerder bij andere wagens gezien dat ze het alleen met seinen aan hadden, en dan met gewoon grootlicht niet. Normaal klik ik op "ok" op het stuur en dan stopt het. Ook laat ik hem af en toe op accessoire stand staan en sluit hem met de andere sleutel af. (Altijd 2e sleutel bij)
 4. Actros1945

  Led Stadsverlichting

  Daar moet ik dus mee opletten aangezien ik een R&O contract heb. Ik zat eerst te denken om die zwaailichten bij Vlastuin of een dergelijk bedrijf te laten opbouwen en aansluiten op groot licht. Maar toen begonnen ze al moeilijk te doen.
 5. Actros1945

  Led Stadsverlichting

  Het is me uiteindelijk gelukt de lampjes los te krijgen. Volgens het boekje en de garage kon ik ze er zo uit trekken. Nou niet dus want ik moest ze een kwart slag naar links draaien, en aangezien ik er niet fatsoenlijk bij kon lukte dit niet. Ik heb zelf nu oranje ledjes maar deze hebben hetzelfde probleem, ik kan er helaas geen met canbus vinden. En de weerstanden die ik tot nu toe online tegenkom zullen niet in het lampen huisje passen, hier is de plek niet voor. Helaas is Mercedes niet zo bereid om dingen te veranderen aan mijn auto. Alles kan storingen veroorzaken (ook zwaailichten koppelen aan grootlicht) En ze hebben tot nu toe met niks ervaring.
 6. Actros1945

  Led Stadsverlichting

  Hoe krijg je die überhaupt los, ik wil de stadslichtjes ook vervangen voor led maar krijg ze er niet eens uit. Ik heb wel de xenon lampen. Dat zwarte staafje zou bij mij van het stadslicht moeten zijn.
 7. Actros1945

  Rode led-spot aansluiten

  Ze kunnen beter gaan kijken naar wagens waarvan de helft niet werkt, of wie goed verlicht zit te appen. Ik zelf heb niet zoveel erop maar wel rooie zwaaiers, die moet ik wel met een aparate knop bedienen. Volgens Mercedes kan het niet op grootlicht dus dan maar zo.
 8. Actros1945

  vervolgverhaal

  Meneer Willem Alexander
 9. Actros1945

  vervolgverhaal

  Die eigenlijk s'nachts
 10. Actros1945

  Duitse verkeersminister belooft beter wegennet in Noordrijn-Westfalen

  Het meeste materieel staat eerst een aantal weken/maanden te wennen aan hun nieuwe omgeving. Daar moet je ze rustig de tijd voor geven.
 11. Actros1945

  HCN Klazienaveen failliet

  Het blijven toch mooie wagens, maargoed het kost geld.
 12. Actros1945

  vervolgverhaal

  Zeer grote hoevelheden
 13. Actros1945

  Jubileum Scania voor Fellinger

  Dat neemt bij veel bedrijven af
 14. Actros1945

  vervolgverhaal

  Hier nooit aan
 15. Actros1945

  Mp4 problemen met de versnellingsbak

  Verder niemand hier ervaringen mee??
×