Spring naar bijdragen

Actros1945

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  61
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Actros1945

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 12-12-1994
 1. Rode led-spot aansluiten

  Ze kunnen beter gaan kijken naar wagens waarvan de helft niet werkt, of wie goed verlicht zit te appen. Ik zelf heb niet zoveel erop maar wel rooie zwaaiers, die moet ik wel met een aparate knop bedienen. Volgens Mercedes kan het niet op grootlicht dus dan maar zo.
 2. vervolgverhaal

  Meneer Willem Alexander
 3. vervolgverhaal

  Die eigenlijk s'nachts
 4. Duitse verkeersminister belooft beter wegennet in Noordrijn-Westfalen

  Het meeste materieel staat eerst een aantal weken/maanden te wennen aan hun nieuwe omgeving. Daar moet je ze rustig de tijd voor geven.
 5. HCN Klazienaveen failliet

  Het blijven toch mooie wagens, maargoed het kost geld.
 6. vervolgverhaal

  Zeer grote hoevelheden
 7. Jubileum Scania voor Fellinger

  Dat neemt bij veel bedrijven af
 8. vervolgverhaal

  Hier nooit aan
 9. Mp4 problemen met de versnellingsbak

  Verder niemand hier ervaringen mee??
 10. vervolgverhaal

  Dragen om de
 11. waar sta jij vanavond??

  Nee hoor dat niet, ik eet het gewoon niet vaak. Mijn vriendin kan heel lekker koken en dat neem ik altijd mee En honger leijen is inderdaad geen goed idee.
 12. Zijn er al problemen bekent met euro 6 CF/XF

  Dat hij heel vroeg gaat opschakelen en amper op gas wil reageren. Zelfs met losse trekker vond ik de xf 460 die ik destijds als demo mee had niks. Die eco modus gaat ook vanzelf weer aan. Mijn Actros trekt veel beter en dan rij ik ook altijd in de eco stand. Mijn Actros doet zoiets ook bij borden zoals iemand anders ook al zei, hij maakt dan een luid signaal en geeft in de display aan dat er een obstakel is, maar hier schrik ik niet meer van omdat ik dan gewoon aan het opletten ben. Wel gaat het anker uit als een auto voor mij in een bocht de afrit pakt. Dit is mij 1 keer overkomen en nu gaat de camera bij iedere af of oprit waar verkeer zit uit, en daarna weer aan. Zeiden ze toen van daf niet duwen anders fietsen?
 13. waar sta jij vanavond??

  Ben rond 07:30 morgen vroeg bij 730. Sta nu stil bij raststätte Brohltal-ost, zojuist eens een keertje bij Burger king gegeten en dat doe ik normaal nooit.
 14. vervolgverhaal

  Meeste Belastingdienst medewerkers
 15. vervolgverhaal

  Zijn afgekraakt om
×