Spring naar bijdragen

toddemij

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Over toddemij

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hartelijk bedankt alle reageerders, jullie hebben mij enorm geholpen. De tijdsperiode eind jaren veertig (1949), begin jaren vijftig komt heel goed overeen. Ik hou het op: kenteken HX41245 mede aan de steek van de wielen te zien en het spijltje in de voorruit te zien Type: Volvo LV151 Diesel 1949. Op ons bedrijf is er dus vanaf eind jaren veertig en in de jaren vijftig mee gereden.
 2. Ik kreeg een foto onder mijn ogen van een Volvo vrachtwagen van ijzerwaren en gereedschapshandel J.A. Monster uit Gorinchem Nu proberen we deze in de tijdslijn te plaatsen maar we kunnen dit niet voor elkaar krijgen. Kan het zijn dat deze wagen halverwege de jaren dertig reed of is het al in de jaren 1940-1950? Ik hoop dat iemand mij dit kan vertellen. Ben erg benieuwd. Herman Monster.
 3. de tweede is mij nog niet helemaal bekend maar moet jaren twintig/dertig zijn, waarschijnlijk de eerste Bedford 2 tonner. dit voor de liefhebber.
 4. Bedankt!! voor de antwoorden. Ik heb nu een duidelijke tijdsaanduiding zodat ik mijn document over de Firma Monster uit Gorinchem kan verbeteren. Prachtige wagens trouwens die Buick's. Mijn opa was gek op Amerikaanse wagens en kocht daarom veelal deze wagens voor zijn bedrijf. Fijn Minuteman voor je foto's en bijdrage. De anderen ook voor hun reacties. Ik heb hier nog een paar foto's van oude vrachtwagens die de firma Monster ook in gebruik had in de jaren veertig/vijftig, de eerste, een International serie K bouwjaar 40-47 , de tweede is mij nog onbekend, moet jaren twintig/dertig zijn, dit voor de liefhebber.
 5. Ik ben op zoek naar het type vrachtwagen op foto 2 . Overduidelijk een Chevrolet maar van wanneer en welk type. Moet ergens jaren vijftig of zestig zijn. Verder ken ik het personenvoertuig op foto 1 ook niet. Iemand een idee? Zij waren in gebruik bij de firma Monster uit Gorinchem.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...