Spring naar bijdragen

Martijnn

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Good

Over Martijnn

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Voor de rest is alles prima in orde :) Ik houd het altijd prima bij, maar blijkbaar was de rustmeter gereset nadat ik eventjes de wagen heb verplaatst om te laden.
 2. Ach voor een bekeuring van pakweg 100 euro neem ik die maar als ze me aanhouden. Gevalletje eigen schuld dan, dat is te aanvaarden. Ik was gewoon even verward over dat het ineens €1500,- zou kosten in België.
 3. Tnx man, dit maakt de boel duidelijk en scheelt een hoop ophef voor niets. Vond het al erg overtrokken om voor zulke kleine overschrijdingen, dit soort boetes uit te schrijven.
 4. Ik weet niet of dat ook waar is hoor, maar ik hoor dat van een aantal mensen. Maar dat lijkt me wel erg stug voor een overschrijding van zeg een half uur? Met 250kpu door een woonwijk racen is nog goedkoper in dat geval........ Heel krom.
 5. Dat 110 euro per uur was ik van op de hoogte in Nederland en dat vind ik ook prima, het is immers mijn eigen keuze geweest om dat kleine stukje door te rijden, ik was echt in de buurt van de zaak. Ik had uiteraard de keuze om stil te gaan staan bij een benzinepomp maar dat heb ik niet gedaan. Nu hoor ik links en rechts dat het in België toch anders werkt en dat, ook al is de rijtijd overschreden met een half uur, je meteen €1500,- boete krijgt. Ik heb niet eens 4.5 aan 1 stuk gereden, ik stond zeker 45 minuten te lossen ergens, maar door het verzetten van de wagen is deze tijd uiteraard gereset. Daar kwam ik dus onderweg achter toen de wagen de rijtijd melding aangaf.
 6. Zojuist heb ik mijn rijtijd overgeschreden omdat ik bijna op de zaak was en ik heb gehoord dat een paar minuten overschrijding door de vingers wordt gezien. Echter reed ik de file in de afslag voor de zaak wat normaal nooit is daar. Ongeacht schuld vraag ik me af wat de boete is in Nederland en in België wanneer je wordt gecontroleerd. En hoe lang valt dit te checken?
 7. Fijne wagens, DAF. Rijd nu al een aantal dagen op een euro 6 XF. Erg stille motor ook!
 8. Dat is het ook hoor, het schuinhangen bij instappen, moet je vooral op een schuine weg staan, valt die deur ook zo lekker tegen je aan hele tijd
 9. Haha ja hoor, dat was spierpijn! Toch een verkeerde manier van uitstappen, tegenwoordig leg ik de papieren en dergelijke op de stoel en stap met 2 handen uit.
 10. Ik hoor van sommige chauffeurs dat een trailer op de kant kan gaan als je hem te scherp insteekt bij dokken of parkeren. Dit zou dan vooral het geval kunnen zijn als de trailer zwaar beladen is. In deze wetenschap maak ik het mezelf soms lastig door niet scherp achteruit te durven draaien. Is dit terecht?
 11. Gebroken lijkt me wel erg heftig, de pijn gaat weg bij rust. Maar gisteren in de loop van de dag begon de pijn weer. Wellicht ligt het aan de verkeerde manier van uitstappen? Dan heb ik spullen vast in mijn rechterhand en dan stap ik uit, vasthoudend met mijn linkerhand aan de stang om uit te stappen.
 12. Ik heb sinds 2 dagen dat ik in een DAF XF rijd enorme pijn aan mijn linker bovenarm, zo erg dat ik er s'nachts wakker van word. Ik merk wel dat de trap van een DAF links zit ipv in het midden. Is dit herkenbaar voor iemand en heeft iemand een idee hoe je beter in en uit kunt stappen zonder pijn aan je arm te krijgen?
 13. Dat is ook weer zo ja, ik ga mezelf niet m'n rug bezeren omdat er een zwaar geladen pallet in moet. Hou het wel graag veilig namelijk :) Het probleem is dat je zo'n zware pallet met een behoorlijke snelheid de lift op moet trekken, wanneer je dan ineens een bocht maakt bestaat het risico toch dat hij kantelt?
 14. Bedankt voor jullie antwoorden! Ik had vandaag een situatie waarbij ik een ontzettend zware en hoge pallet had, in zijn vooruit kreeg ik hem niet de lift op van de vrachtwagen. Maar achteruit durf ik het niet aan, vanwege het gewicht en de kans dat je zelf tussen die pallet en vrachtwagen komt. Uiteindelijk is het er met een heftruck ingezet. Mocht ik nou alleen in zo'n situatie komen zonder een heftruck, wat raden jullie mij dan aan?
 15. Had er vandaag echt een toren tussen zitten, zo hoog dat ie maar net qua hoogte in de laadbak paste :O
×
×
 • Nieuwe aanmaken...