Spring naar bijdragen

berefoef

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over berefoef

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 22 mei

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. berefoef

  (rem)

  Inderdaad het was de rem indicator.
 2. berefoef

  (rem)

  Nee het instructieboekje heb ik niet En het lampje gaat niet uit als ik hem uitzet
 3. berefoef

  (rem)

  vanmiddag sprong dit aan boven het lampje met ! aan op mijn dashboard ik dacht aan een rem maar het teken van de as zegt mij niets het is op een iveco eurocargo
 4. Kaart lezen is voor mij geen probleem maar ik rijd nog maar pas op de vrachtwagen en gebruik de navigatie als richtpunt (had nog nooit van de afslag Breda industrie gehoord of gelezen. ik reed altijd met de auto of motor via Rucphen /of Roosendaal Essen of binnendoor langs Schijf Achtmaal naar België .
 5. vandaag op de e19 voor de afslag vergeten te nemen moest breda industrie afslag hebben maar gaf deze niet aan op navigatie ook op maps kon ik deze afslag niet vinden wij hebben geen tolkastje wij komen niet in belgie in ben er bij de n146 weer afgegaan via meer naar zundert wat moet/kan ik nu doen.
 6. heb navraag gedaan bij het bedrijf en ze willen alleen maar extra benadrukken dat de chauffeur bewust bezig en je vrachtwagen als je eigen auto moet behandelen en niet als een kamikaze rondscheurt. heb gezegd dan zet je het volgende in mijn contract (de werknemer hoeft alleen te betalen als de schade het gevolg is van bewezen niet behoorlijk gebruik en roekeloos rijgedrag).
 7. vraag ik (kan) een contract/arbeidsovereekomst aan gaan maar daar staat voor mij een vreemde voorwaarde te weten bij schade /aanrijding /ongeval eigenschuld zal per geval worden bekeken welk bedrag als eigen risico worden aangemerkt en dus in word gehouden met een maximum van 150euro(zijnde eigenrisico van de verzekering.
 8. IK ben dus geslaagd voor C is het verstandiger om eerst ervaring op te doen of gelijk verder te gaan voor ce en als het advies dan doorgaan is an bakwagen met aanhanger of trekker oplegger
 9. berefoef

  Volvo fh 420 4x2 handbak

  als je het weet is het makkelijk.
 10. berefoef

  Volvo fh 420 4x2 handbak

  dank voor jullie berichtjes en die 4x2 staat op de volvo ik heb verder geen idee waar dat voor staat
 11. berefoef

  Volvo fh 420 4x2 handbak

  Heb ondertussen een praktijkexamen gedaan (helaas) gezakt ik reed met een te hoge snelheid bij kruisingen en rotondes en waar ik bv 80 km mag rijden reed ik 60 km ik moet daar volgens de examinator een middenweg in zien te vinden de rest ging gewoon goed.
 12. Ik ben pas aan het lessen met een Volvo fh 420 handbak en heb veel moeite met het schakelen ten eerste ben ik blijkbaar te snel met de pook zodat hij of niet in de versnelling gaat of in zijn vrij schiet en daardoor te weinig tijd heb voor te remmen en het koppelen ( teveel dingen tegelijk moeten doen en daardoor te laat klaar zijn voor bv een rotonde of een bocht). tips zijn zeer welkom
 13. berefoef

  theorie boeken gezocht

  Heb de theorie boeken nieuw verkregen via dek opleidingen die verzorgd het theorie / rijbewijs De theorie start 3 april klassikaal 5dgn achter elkaar ik wilde graag zelf studie doen maar dit werd niet aanbevolen/ goedgekeurd
 14. berefoef

  theorie boeken gezocht

  Blijkbaar verkoopt studieplan deze niet meer Alleen voor de taxi
 15. berefoef

  theorie boeken gezocht

  Binnenkort mag ik beginnen via zijinstroom stl: om de kosten te drukken zoek ik 2e hands theorie boeken rv 1 en het hele rataplan.
×