Spring naar bijdragen

Fiori

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    173
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Fiori

  • Verjaardag 28-06-1971

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Fiori's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. omdat zo als hierboven al beschreven staat... het geen levensmiddelen zijn, je mag alleen met dagverse levensmiddelen rijden en daar van bloemen en planten niet onder, ik neem aan dat ze wel weten waar ze over praten toch?
  2. Ben er al achter, heb TLN gebeld, je mag NIET zonder vergunning rijden Daar was het mij om te doen, je bent dus een vergunning nodig om op goede vrijdag en 2e paasdag (maandag) in Duitsland te rijden.
  3. Oke het mag dus NIET zonder vergunning? Dat wilde ik even weten dank je wel!
  4. Tja zou wat zijn he als iedereen dat maar zo deed;) Maar ze weten heus wel dat de gele kentekenplaten het wel weten. Maar iemand die het antwoord weet op mijn vraag?
  5. Even een vraagje..... je mag in Duitsland alleen rijden met vergunning en met dagverse goederen op feestdagen Hoe zit dat met bloemen? mag je dan wel of niet rijden in DL? Volgens mij mag je niet met bloemen rijden en volgens de planner wel wie heeft er gelijk ( als het kan een linkje waar ik het kan lezen)
  6. Fiori

    noudi jarig

    Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag toegewenst!
  7. Fiori

    Huwelijk

    Ik hoop dat jullie dag is geworden wat jullie graag wilden! het was in ieder geval een stralende dag! Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
  8. sorry maar wat is hier nou grappig aan? ik vind het gewoon vreselijk voor het beestje, die weet gewoon niet waar hij heen moet, ik kan hier niet om lachen:(
  9. nou ik vind de persoon die dit allemaal filmt net zo onverantwoordelijk bezig zijn!
  10. @Mark, ik neem aan dat die laatste zin voor mij bedoeld is.....ik ben een slimme meid die al op haar toekomst voorbereid is hoor.... dat zit helemaal goed, ik kijk ook verder dan morgen;) Zoals ik al eerder aangehaald heb, je mag gewoon met ID rijden, maar als je voor je werk ook in andere landen komt dan schaf je uiteraard een paspoort aan. Het is wat iedereen zelf prettig vind en wat zijn of haar werkgever graag wil;) Dat heeft niets met professionaliteit te maken, want je wordt geen beter chauffeur door een paspoort of ID....... Ik laat het hier maar bij iedereen heeft zijn eigen mening hier over, en dat is maar goed ook. De vraag was immers of haar man met een ID kaart in het buitenland mag rijden, de antwoorden staan hier nu wel toch?
  11. @Freddie, geloof me, een iD kaart volstaat echt, je woont immers in NL, je gaat voor je werk naar het buitenland, of je dat nu per boot, auto of vliegtuig doet maakt niets uit. Als jij je prettiger en professioneler voelt met paspoort en ID kaart moet je dat vooral gewoon blijven doen. De vraag was of hij met een ID kaart mag rijden... Het antwoord is ja, dat mag! Ik zal je als tip mee willen geven dat je man dan gewoon even overlegd met zijn baas wat hij het liefste heeft, maar hij mag dus wel gewoon met zijn ID kaart rijden.
  12. Ben ik het niet met je eens, of je moet dan werken in een gebied waar je dus alleen met paspoort kan komen, ik vind het totaal niet relevant of iemand een ID of Paspoort heeft! Wat maakt het uit, als iemand bij mij komt te solliciteren is dat wel het laatste waar ik naar kijk om het even zo te zeggen dan. Ik vind niet dat dat iets met professioneel te maken heeft. Als je zoals ik dus net al aankaart rijdt op landen waar je enkel met paspoort mag binnen komen oke dan is het anders wat, maar verder vind ik dat niet echt belangrijk, zolang hij maar geldig is!
  13. Een id kaart zegt het toch al ... hoe kom je er eigenlijk bij dat het alleen voor vakantiereizen is? het is een geldig reis document, net zo als een paspoort, het enige verschil hier in dat je met een paspoort in ale landen terecht kan en met een ID kaart niet
  14. In deze landen is de identiteitskaart een geldig reisdocument: Andorra; België; Bulgarije; Cyprus; Denemarken; Duitsland; Estland; Finland; Frankrijk; Griekenland; Groot-Brittannië en Noord-Ierland (inclusief de Kanaaleilanden); Hongarije; Ierland; Italië; Letland; Liechtenstein; Litouwen; Luxemburg; Malta; Monaco; Noorwegen; Oostenrijk; Polen; Portugal (inclusief Madeira en de Azoren); Roemenië; San Marino; Slovenië; Slowakije; Spanje (inclusief de Canarische eilanden); Tsjechië; Turkije; IJsland; Zweden; Zwitserland. Je kan dan gewoon werken/ rijden met een id kaart hoor die is net zo geldig als een paspoort.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden