Spring naar bijdragen

DAFpower

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over DAFpower

  • Verjaardag 21-05-1987

DAFpower's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ze moeten een keer met echte acties komen !! en als ander verkeer er last van krijgt moeten ze ermee stoppen maar dat is volgens mij net de bedoeling ervan ! kijk naar italië, gewoon een week lang geen vrachtwagen er meer doorlaten ! dat zijn echte acties hier in nederland snappen ze dat niet echt!
  2. Ja vaak zat :tu: Maar das voor mij geen file das echt meesterlijk das echt een sport om als eerste door het betaalhokje heen te gaan !! ik vermaak me altijd daar! Beetje net zo gek als hun doen dan blijft het leuk!!
  3. DAFpower

    Nieuw.....!!!

    Ja heb ik wel is gedaan maar we hadden eerst altijd 1tje vast erop rijden maar die doet dat sind 3 weken ook niet meer ! nu alleen nog italië en sinds kort griekenland!!
  4. DAFpower

    Nieuw.....!!!

    Bedankt allemaal :sjalom:
  5. typisch Duits rijgedrag heel irritant dus!
  6. In het begin dacht ik dat ik er met 100 door mocht als dat er stond maar kwam er als snel achter dat het toch 80 was haha nadat ik elke maand 500 € aan bekeuringen had liggen!
  7. DAFpower

    Nieuw.....!!!

    ik denk 2keer de helft ong
  8. DAFpower

    Nieuw.....!!!

    Haha maakt me ook echt nie uit wat mensen ervan zeggen, commentaar benk wel gewend!
  9. Maar het blijven nogsteeds allemaal teringleijers want het moet altijd geld kosten als ze je aanhouden !! ook is alles in orde dan vinden ze toch nog wel wat !! En Italie is altijd nog beter dan nederland vind ik want daar sta je niet de hele dag in de file! en kan je nog een beetje achterlijk doen net als de rest daar zeg maar hehe
  10. DAFpower

    Nieuw.....!!!

    Niet gelijk me auto zwart maken he ? Maar bedankt !!
  11. DAFpower

    Nieuw.....!!!

    Hallo ben Niels uit werkhoven 21 en rij nu 2 jaar bij M.Nagtegaal & Vr ! Heb niet zoveel te vertellen dus vragen stuur maar berichtje ofzo! De Groenten...! :tu:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden