Spring naar bijdragen

Burning Eagle

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Burning Eagle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ja dat had ik ook gevonden inderdaad. Staat alleen dat je maar maximaal 6x24 mag draaien. Niet echt dat dat onbeperkt aantal diensten mag bevatten. Maar dat zal dan inderdaad niet uit maken dan. In Frankrijk bijvoorbeeld reken ze en-bloc. Weet niet of dat nog zo is maar ik heb er genoeg over gehoord. Dat zou betekenen maandag om 06:00 beginnen vervolgens maar zeven uurtjes werkt dat je dan 17 uur stil moet staan. De volgende dag om 06:00 dan pas weer beginnen. Regels.... Wordt er soms helemaal leip van. Maar goed, dan ben ik wat dat betreft weer up-to-date. Thnx
  2. Laat maar mijn laatste opmerking. Snap hem. Is er niets zwart op wit te vinden hierover?
  3. Oké bedankt! Zit ik dus fout. Zal nog eens even verder lezen op het forum hierover. Kon het zo 1,2,3 niet vinden daarnet en aangezien de planner zo naar huis gaat moest ik rap antwoord hebben. Vannacht om half twee moet ik namelijk weer laden en als ik gelijk had gehad dan had ik dus niet gaan laden, vandaar. Trouwens. Even citeren. Als je maar 9 of 11 uur rust neemt per 24 uur. Dus dat er een volledige rust valt en een stukje van de daarop volgende rust binnen 24 uur is dat geen probleem?
  4. Goedemiddag heren en dames. Nooit gedacht dat het tot deze discussie zou komen met mijn planners aangezien ik hierover toch wel vrij zeker ben. Helaas zet hij mij op het verkeerde been en ik kan er geen duidelijkheid over terug vinden. Wat is nu juist? Men mag onbeperkt aantal diensten maken zolang je week maar eindigt na 6x24 uur? Of mag men maar 6 diensten maken in 6x24 uur tijd? Wie kunnen mij duidelijkheid verschaffen hierin? Alvast bedankt, Met vriendelijke groet Jeroen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden