Spring naar bijdragen

Jaapo

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Jaapo

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jaapo

  Ervaring met tankcontainers ADR.

  Fijn, bedankt voor je reactie Andre.
 2. Wie kan me iets vertellen over het werk met ADR tankcontainers. Is dat fysiek zwaar, moet je bijvoorbeeld vaak bovenop klauteren en met slangen sjouwen, of valt dat mee?
 3. Klopt het dat je met koeltransport door europa meer in de nachtelijke uren aan het werk bent? Klopt het dat groupage werk zwaarder is dan met een koelwagen?
 4. Jaapo

  Hulpstok gezocht.

  Hoi Knoalster, Bedankt voor het goede idee, ga ik naar op zoek. Groeten Jaapo
 5. Jaapo

  Hulpstok gezocht.

  Beste vrienden, Allereerst allemaal een Voorspoedig en Veilig 2018 toegewenst. Ik ben op zoek naar een, noem het maar een hulpstok/stang om de hogere zijplanken te kunnen verwijderen. Ik heb al eens bij onze garage gevraagd om zo'n hulpmiddel maar die hebben het altijd te druk. Zijn ze ergens te koop, dan hoor ik het graag van jullie. Groeten, Jaapo.
 6. Ja daar heb je gelijk in, moet ik ook vaker gaan doen denk ik,
 7. Ja Trieftol, leuk dat je dat vraagt ik vind het nog steeds super om te doen. Ik moet ook toe geven dat het werk in het stukgoed zwaarder is dan ik verwachte. Lange dagen en sjouwen, sjorren, dak omhoog enz. daarbij krab ik nog weleens achter me oren, vooral als er een collega bij je staat waarvan de container gelost of geladen wordt, die doet alleen de deuren open als het mag van de klant, haha. Maar al met al heb ik het nog wel naar me zijn hoor. Groeten Jaapo
 8. Beste Collega's, Weet iemand misschien waar ik 2 scharnieren kan kopen voor mijn koelkast in een Daf 105 XF? Groeten van Jaapo.
 9. Hallo Heren Chauffeurs, Sorry voor mijn late reactie, maar wil de jullie toch nog even laten weten waar ik voir heb gekozen. Ik rij met stukgoed bij E. van Wijk naar Duitsland, Oostenrijk. Mooi werk en fijne collega's. Jullie allemaal nog bedankt voor de leuke reacties. Groeten, Jaap.
 10. Beste Collega's, Hartelijk bedankt voor het meedenken en alle goedbedoelde adviezen op mijn vraag. Heb om sommige reacties smakelijk gelachen, blij dat de humor nog leeft bij jullie. Ik mag aan het werk bij een transportbedrijf uit Giessen waar ik de verschillen zelf mag gaan ondervinden, dus dat vind ik wel super hoor. Nogmaals bedankt en tot horens in de toekomst. Met vriendelijke groet, Jaapo.
 11. In ieder geval allemaal bedankt voor het geven van jullie ervaringen, echt leuk om zoveel reacties te krijgen. Ga morgen een proefrit doen met stukgoed. Ik laat t.z.t. nog wel horen wat het geworden is. Groeten van Jaapo.
 12. Beste Grunneger, Bedankt voor je reactie, ga ik zeker doen. Groeten Jaap
 13. Bedankt voor je reactie Durashift. Wil graag buitenland rijden, heb geen problemen met van huis zijn Wat ik heb begrepen planten, groenten maar ook medicijnen. Groeten Jaapo
×