Spring naar bijdragen

Jaapo

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jaapo geplaatst

  1. Beste collega's, Wat voor keus zou jij maken. Rijden met een Volvo 460 van 3 jaar oud. Of een Scania R410 Highline uit 2018 vorig model.
  2. Jaapo

    Volvo of Daf

    Graag jullie mening, rij zelf daf maar mijn baas wil overstappen naar Volvo. Graag jullie mening over het rijcomfort en het slapen. Veel gehoord, cabine van daf is veel kleiner. Omdat de stand airco aan de voorkant zit vaak problemen bij de Volvo???
  3. Weet iemand een leuk, betrouwbaar transportbedrijf in de buurt van Alblasserdam?
  4. Fijn, bedankt voor je reactie Andre.
  5. Wie kan me iets vertellen over het werk met ADR tankcontainers. Is dat fysiek zwaar, moet je bijvoorbeeld vaak bovenop klauteren en met slangen sjouwen, of valt dat mee?
  6. Klopt het dat je met koeltransport door europa meer in de nachtelijke uren aan het werk bent? Klopt het dat groupage werk zwaarder is dan met een koelwagen?
  7. Jaapo

    Hulpstok gezocht.

    Hoi Knoalster, Bedankt voor het goede idee, ga ik naar op zoek. Groeten Jaapo
  8. Beste vrienden, Allereerst allemaal een Voorspoedig en Veilig 2018 toegewenst. Ik ben op zoek naar een, noem het maar een hulpstok/stang om de hogere zijplanken te kunnen verwijderen. Ik heb al eens bij onze garage gevraagd om zo'n hulpmiddel maar die hebben het altijd te druk. Zijn ze ergens te koop, dan hoor ik het graag van jullie. Groeten, Jaapo.
  9. Ja daar heb je gelijk in, moet ik ook vaker gaan doen denk ik,
  10. Ja Trieftol, leuk dat je dat vraagt ik vind het nog steeds super om te doen. Ik moet ook toe geven dat het werk in het stukgoed zwaarder is dan ik verwachte. Lange dagen en sjouwen, sjorren, dak omhoog enz. daarbij krab ik nog weleens achter me oren, vooral als er een collega bij je staat waarvan de container gelost of geladen wordt, die doet alleen de deuren open als het mag van de klant, haha. Maar al met al heb ik het nog wel naar me zijn hoor. Groeten Jaapo
  11. Beste Collega's, Weet iemand misschien waar ik 2 scharnieren kan kopen voor mijn koelkast in een Daf 105 XF? Groeten van Jaapo.
  12. Hallo Heren Chauffeurs, Sorry voor mijn late reactie, maar wil de jullie toch nog even laten weten waar ik voir heb gekozen. Ik rij met stukgoed bij E. van Wijk naar Duitsland, Oostenrijk. Mooi werk en fijne collega's. Jullie allemaal nog bedankt voor de leuke reacties. Groeten, Jaap.
  13. Beste Collega's, Hartelijk bedankt voor het meedenken en alle goedbedoelde adviezen op mijn vraag. Heb om sommige reacties smakelijk gelachen, blij dat de humor nog leeft bij jullie. Ik mag aan het werk bij een transportbedrijf uit Giessen waar ik de verschillen zelf mag gaan ondervinden, dus dat vind ik wel super hoor. Nogmaals bedankt en tot horens in de toekomst. Met vriendelijke groet, Jaapo.
  14. In ieder geval allemaal bedankt voor het geven van jullie ervaringen, echt leuk om zoveel reacties te krijgen. Ga morgen een proefrit doen met stukgoed. Ik laat t.z.t. nog wel horen wat het geworden is. Groeten van Jaapo.
  15. Beste Grunneger, Bedankt voor je reactie, ga ik zeker doen. Groeten Jaap
  16. Bedankt voor je reactie Durashift. Wil graag buitenland rijden, heb geen problemen met van huis zijn Wat ik heb begrepen planten, groenten maar ook medicijnen. Groeten Jaapo
  17. Hartelijk bedankt voor jullie reacties Corydon en Nielz. JGroeten jaap
  18. Beste medechauffeurs, Ik wil jullie de volgende vraag stellen: Zijn er chauffeurs die ervaring hebben met geconditioneerd transport naar met name Duitsland? Ik ben een beginnend chauffeur en kan nu kiezen tussen stukgoed of koeltransport naar met name Duitsland, maar ik ken niemand in mijn omgeving die daar ervaring mee heeft. Graag jullie mening. Groeten Jaapo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden