Spring naar bijdragen

Kniertje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kniertje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Waardering in de gemeenschap

  1. @Durashiftik denk het niet, hij heeft me ook nauwelijks iets geleerd. Ik stap over naar een andere rijschool als ik weer voldoende pecunia heb. In de tussentijd lik ik mun wonden. Ik vind het wel jammer hoor. Was zo blij om in 1 keer het theoretische gedeelte te halen en had echt zin in de praktijk. Helaas weinig aan beleefd.
  2. Om van mij een man te maken is er toch echt iets meer nodig.
  3. Hallo allemaal, Allereerst sorry voor het late reageren, maar ik was er echt even schijtziek van. inmiddels zit mijn laatste rijles erop en staat er nog een al betaald examen open. Ik wil nu bij een andere rijschool nog lessen gaan nemen om vervolgens mijn examen te consumeren. Ze rijden in de zelfde wagen, maar hebben wel een veel hoger slagingspercentage. Namelijk 85% tegenover de 50% van de vorige rijschool. Dat had ik natuurlijk al eerder moeten uitzoeken..
  4. @Valkje Bedankt voor je reactie! Een gesprek aangaan met die man lijkt me haast niet mogelijk. Ik krijg op geen een van mijn opmerkingen, bijvoorbeeld lekker weer hè, nauwelijks een reactie. Negatieve kritiek krijg ik voldoende. Als ik iets verkeerd doe dan krijg ik dat wel een keer of 3,4 te horen. Ik heb nu besloten mijn ingekochte lessen af te maken en dan te veranderen van rijschool. Groet Kniertje
  5. Ja, ik betaal m'n rijlessen zelf en verziekte lessen zijn er genoeg. Vandaag kreeg ik voor het eerst instructies over achteruit rijden/ aandokken. HebbEn ze al die andere lessen achterwege gelaten.
  6. Als ik bijvoorbeeld een stoeprand raak of te dicht langs een bord rij, of anderszins een fout maak.
  7. Hallo allemaal, bedankt voor jullie reacties! Leuk dat er zo gereageerd wordt. Ik had vanmiddag weer les. Ging er met een knoop in m'n maag naartoe. Zelfs een pakke shag gekocht, terwijl ik al jaren aan de E-smokerig zit. Toen ik aankwam draaide er vanzelf een knop om en liet ik hem merken dat ik flink van um baalde. Vandaag werkte dat in ieder geval. Donderdag heb ik weer les en volgende week mijn praktijktoets. Daarna vraag ik mijn examen aan. Niet dat ik er klaar voor ben, met zo'n schreeuwende leraar leer ik nou eenmaal slecht, maar dan stap ik over naar een rijschool die beter bekend staat. Overstappen van leraar binnen dezelfde rijschool is lastig, omdat ze maar 1 rijleraar per plaats hebben. Ik laat nog van me horen!
  8. @Leeuw Bedankt voor je antwoord. Helaas heb ik me contractueel verplicht om daar 24 uur rijles (incl examen) af te nemen en heb ik daar ook al voor betaald.
  9. Hallo allemaal, ik ben bezig met rijlessen voor C, maar ik heb ernstige twijfels onder mijn instructeur. Hij schreeuwt en scheldt tegen me, gebruikt echte krachttermen. Streng zijn vind ik prima, maar is dit normaal? Ik ben benieuwd naar jullie ervaring hiermee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden