Spring naar bijdragen

Knoalster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1933
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

2663 Excellent

Over Knoalster

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  Stadskanaal

Recente profielbezoeken

19640 profielweergaven
 1. Ik zal opletten. Ik vertrek om 07:30 uit Rolde naar Renkum.
 2. Van harte gefeliciteerd heren met jullie nieuwe functie hier op het forum. Ik wens jullie veel wijsheid en geduld toe. Als oud-admin weet ik de valkuilen die jullie op dit pad tegen kunnen komen. Maar met Maarten en Eddy als ruggensteun moet het goed komen . Hendrik
 3. Was er al bang voor Jan.
 4. Opbouwen of afbreken Jan?
 5. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  @Marotrans, heb je gezien op de A28. Handje nog opgestoken bij Staphorst.
 6. Altijd mooi gezicht als je zelf niets hoeft te doen tijdens het laden 😇. Trouwens zo heb ik big-bags het liefst.
 7. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Helemaal vergeten. Gisteren door Danny gespot bij Markiezaat.
 8. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  @steenhaas1, heb je wel geziem vanmorgen om 11 uur Henk op de A73 bij Venlo. Ook mog wel even gezwaaid, maar moest erg opletten op mijn rijbaan. Het was er nog al rommelig. Hendrik
 9. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Neuh sta in Selters op de parking 😉
 10. Knoalster

  Maarten

  Van harte gefeliciteerd jullie samen met dit heugelijk moment. Dus ook in '94 gehuwd 😉.
 11. Knoalster

  Scandinavië

  Direct naast Buo zit op de Zadelmaker 5 transportbedrijf Beens Holwerda. Begin van het jaar zochten ze hier nog chauffeurs. Maar van horen zeggen heb ik begrepen van hmmmmmmmm. Lokken Vosdingh transport in Gieten zocht begin van het jaar ook nog chauffeurs. Weet nu niet of ze momenteel nog zoeken, misschien sowieso voor de komende vakantieperiode. Beiden rijden voor NVO, dus je zou het kunnen proberen.
 12. Knoalster

  TomTom gps probleem

  Ik heb inderdaad mydrive connect op de p.c., maar de pro7100 connect niet. Toen met die kaartupdate had ik hetzelfde probleem, maar toen is het met hulp van de helpdesk wel gelukt. Hoe ik het toen gedaan heb, weet ik niet meer. Maar aangezien die tomtom nu alweer een aantal jaren oud is, de kaart ook alweer 3 jaar oud is en ik voor deze geen nieuwe kaart meer wou kopen en daarbjj nog een batterij die direct keeg is, besloten om de pro6250 aan te schaffen. Al blijf ik het vreemd vinden dat het mij nu niet meer lukt om te verbinden.
 13. Knoalster

  TomTom gps probleem

  Ik had deze van mijn vorige werkgever, Dennis overgenomen. Was toen net een jaar oud. Ik had geen abonnement op webfleet, Dennis ook nooit. Dus geen gebruik van webfleet gemaakt. Het vreemde is dat ik 3 jaar geleden er wel via die craddle een nieuwe kaart erop kon krijgen, maar nu dat ding niet connect met de computer.
 14. Knoalster

  TomTom gps probleem

  Ik had ook zo'n TomTom met webfleet erop, de pro7100. Die ook last heeft van de rollover. Kon hem op de één of andere manier niet met het tomtom programma linken. Volgens info van de website moest het apparaat rechtstreeks met een usb kabel op de computer worden aangesloten, maar ik kon hem niet zonder de houder aansluiten. Uiteindelijk maar opgegeven en de TomTom 6250 aangeschaft. Wel mooi groot scherm, maar een menu waar ik mijjn weg nog niet echt in heb gevonden (maar dat went ook wel weer).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...