Spring naar bijdragen

Knoalster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1947
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

2753 Excellent

Over Knoalster

 • Rang
  Forummer
 • Verjaardag 07-11-1968

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  Stadskanaal

Recente profielbezoeken

20634 profielweergaven
 1. Knoalster

  wist je dat

  Het is niet Teddybeer die bij Sipma werkt, maar ik. En ja, sta vaak genoeg in Moerdijk te laden/lossen en bij John Kanters te eten.
 2. Knoalster

  wist je dat

  Geen idee waar die naar toe gaat. Heeft Former niet gezegd (en ik niet gevraagd ). Weet wel dat zij mij net 20 minuten te laat gebeld hebben. Had net in Belgie de tanks afgetopt met ruim 600 liter diesel. Dus dat wordt vandaag nog even overpompen in een andere auto bij ons op de zaak. Zonde om te laten zitten. De auto op deze foto is de BT-TB-97, niet mijn auto. Maar vroegaaah heeft daar blijkbaar ook een Groninger mee gereden. Deze auto is eind vorig jaar al vervangen door een nieuwe 106 XF. Heeft tot vorige maand nog als reserve auto gediend en is inmiddels ook weg. Geen idee eerlijk gezegd wat de maten van het bed zijn. Maar over het algemeen zijn de chauffeurs wel te spreken over het matras van een DAF en is vaak een topper niet nodig (tenzij je natuurlijk een oude wagen krijgt met een doorgezakt matras van je voorganger Heb net in een Truckstar test gelezen over de afmetingen van 220 x 80 cm.
 3. Knoalster

  wist je dat

  Klopt inderdaad Maarten. Vanavond al even snel mijn spullen erin gedumpt. Tering wat een kleine cabine is die G serie toch en wat een klein, smal k#t bedje. Hoop dat de komende weken voorbij vliegen.
 4. Knoalster

  wist je dat

  En dan krijg je ineens een telefoontje van de werkgever: "als je vanmiddag terug bent, kun je gelijk de wagen leeg halen" 😢. Zoals gezegd heeft Sipma een aantal nieuwe auto's aangeschaft. En aangezien onder mijn DAF een pto hangt, konden ze ineens vlak voor het begin van de aardappelcampagne miin truck voor een leuke prijs verkopen. Helaas duurt het nog wel een week of 10 voordat de nieuwe komen, dus voorlopig weer te spotten op mijn eerste vaste Sca.. Sca... euh kip bij Sipma. Het is een treurige dag 🙄. Had gehoopt nog even met deze te rijden, maar nu zit ik mijn spullen al bijeen te zoeken. Uiteraard hebben ze natuurlijk wel gelijk.
 5. De reis die je niet wilt maken Bart. Sterkte.
 6. Sorry, nog nooit gehoord. Ik heb de radio meestal op WDR 4 of WDR 2. Ander vraagje. Je hebt nu de Dvoart, maar volgens mij had je hier een andere forum naam. Kun je die nog eens weergeven, want ik pieker mij nu suf welke forummer je bent .
 7. mooi nummer, hoor ik regelmatig op de Duitse Rundfunk Leeuw.
 8. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Zie ik ineens een heftig zwaaiende @Domino bij de BP pomp op de A59 bij Oosterhout .
 9. Het spijt mij zeer, maar hier laat een admin zich van zijn slechtste kant zien. Dit kan echt niet. Ik spreek de hoop uit dat het beheer hier kennis van neemt en ingrijpt.
 10. Knoalster

  waar sta jij vanavond??

  Inderdaad heb ik er al een keer gestaan met de volgende dag een snee in mijn zeil. Maar verder vind ik dat er weinig van de bediening af straalt al klaag ik niet over het eten. Waar ik wel helemaal versteld van sta is camera's opgehangen in de doorgang naar de toilettten richting de urinoirs. Echt of nep dat weet ik niet, maar dat vind ik persoonlijk wel ongepast. En misschien zit ik er wel helemaal naast maar je hebt van die plaatsen waar je eigenlijk als laatste voor zou kiezen (dat geldt voor mij ook voor het Vliegveld in Gilze. Daar ga ik alleen naar toe als ik geen andere mogelijkheid heb).
 11. Knoalster

  waar sta jij vanavond??

  Tsja je kunt niet altijd 6 gooien 🙄. Laat beginnen en vroeg klaar. Sta bij Noblis Asten. 1e afhaler in Tegelen er nog in kunnen krijgen en morgen nog Bladel en Tilburg. Had ook voor 8 in Eindhoven kunnen kiezen, maar dat is eigenlijk noet ene waar ik graag kom.
 12. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Had wel gekund, maar om op 22:00 uur thuis komen en dan 's morgens vroeg weer weg gaan, is ook niets. Dus dan maar omkoppelen in Rolde en nog een stukje rijden (in dit geval tot de Esso pomp).
 13. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Nou uitslapen? Stond gisteravond om 23:00 uur daar stil. En ja dan lijkt 8 uur aanvangen op uitslapen, maar er zat strak 9 uur rust tussen 🤔😁.
 14. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Gistermiddag nog door @Dokus in het zonnetje gezet bij Bergen op Zoom. Had het eerst niet in de gaten, dacht dat het seintje voor mijn voorganger was.
 15. Knoalster

  wist je dat

  Dit is toch hoop ik niet @RealZeus met zijn 1e rit 🙄. >>qbuzz opgebrand<<
×
×
 • Nieuwe aanmaken...