Spring naar bijdragen

Knoalster

Administrators
 • Aantal bijdragen

  1875
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over Knoalster

 • Rang
  Admin
 • Verjaardag 07-11-1968

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  Stadskanaal
 1. waar sta jij vanavond??

  Nee nee. Had wel trek in een pizza. Maar zojuist ook een uitstekend maal gehad en er kon ook nog een walnußeisbecher vanaf [emoji16][emoji6].
 2. waar sta jij vanavond??

  Tsja pizzeria gesloten [emoji52]. Dan maar naar Landhotel Adler en een Schweinerückensteak mit Pfefferrahmsauce besteld. Ook niet slecht [emoji16].
 3. waar sta jij vanavond??

  Poedelen onder de douche bij Maxi Mogendorf en dan in Selters de handrem erop en eten in de pizzeria. Er zijn slechtere dagen [emoji16][emoji6] .
 4. Alcoholslot op alle bussen en trucks'

  Alle bestelauto’s, bussen en trucks in heel Europa moeten preventief worden voorzien van een alcoholslot. Met dat paardenmiddel wil de Europese Transport Veiligheidsraad, adviesorgaan van de Brusselse instellingen, het aantal drankgerelateerde verkeersdoden in Europa fors terugdringen. Nu zijn dat er elk jaar 5.000. Lees verder op >>Het AD<< Uiteraard zou het kunnen helpen, maar dan niet discrimineren. Dus ook alle personen auto's hiermee uitrusten.
 5. waar sta jij vanavond??

  Vanavond afgekoppeld bij de klant in de straat in Unna en morgen dan lege oplegger weer aankoppelen. Dus nu pauze en eten bij de Barrière Beek ........... en ja@Pierre het toetje is vlaflip met slagroom [emoji23][emoji23][emoji23].
 6. Leeuw

  Van harte Bart [emoji512][emoji898].
 7. Danny

  Van harte Danny [emoji512].
 8. forumgebruikers gespot

  Zojuist op de A50 bij Heteren naar een Bolletje auto met vaantje geseind (kon alleen niet zien of het een C.F. vaantje was of een Hercules vaantje). Werd wel een hand opgestoken, dus vermoedelijk was het wel Bart .
 9. waar sta jij vanavond??

  Nu bij Napoleon Hank. Straks weer verder omhoog.
 10. Waar gaat de reis heen...???

  Die paletten met beschuit niet te strak aanspannen met spanbanden Leeuw [emoji23].
 11. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Dit is sociale uitbuiting ten top' (update) (Foto: Carl Hoekstra/RTV Noor 'Sociale uitbuiting ten top'. Zo noemt Loek Koenders, voorzitter van de stichting Chauffeurstoekomst en kaderlid van het CNV de situatie waarbij chauffeurs van Reining in Hoogezand op de bedrijfslocatie kunnen blijven slapen. 'Ze moeten tijdens hun 45 uur rust gewoon naar huis kunnen.' Lees het hele artikel pp: >>RTVNoord <<
 12. Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Vrachtwagenchauffeurs mogen straks op de zaak logeren in Hoogezand (Foto: Dennis Venem Chauffeurs van transportbedrijf Reining in Hoogezand mogen straks in de weekenden op het bedrijfsterrein blijven slapen. De gemeente Midden-Groningen werkt mee aan een proef. Officieel is het verboden om op het bedrijf te overnachten, maar de gemeente verleent nu een speciale vergunning. Het gaat om een proef, die duurt tot 1 januari 2021. Lees het volledig artikel op: >>RTVNoord<< En: FNV over slaapplekken Reining: 'Een bouwvakker slaapt ook niet op de bouwplaats' (Fto: Denns Venema) 'Hier is het laatste woord nog niet over gesproken.' FNV-bestuurder Edwin Atema is hoogst verbaasd over de nieuwe constructie bij transportbedrijf Reining uit Hoogezand. De gemeente Midden-Groningen maakte woensdag bekend mee te werken aan een proef waarbij chauffeurs van Reining in de weekenden op het bedrijf blijven slapen, om zo in de buurt van hun vrachtwagen met lading te kunnen blijven. Het complete artikel: >>RTVNoord<<
 13. waar sta jij vanavond??

  Ruurlo of all places [emoji23].
 14. Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  Proest verslik ik mij nu niet in mijn cola [emoji23].
 15. europeaan

  Van harte Peter. Een prachtige dag toegewenst. Hendrik
×