Spring naar bijdragen

Skanti

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

32 Excellent

Over Skanti

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Na maanden van afwezigheid weer even een update. C en CE heb ik inmiddels behaald. Donderdag ga ik een dagje meerijden bij Bakker Logistiek.
 2. Nee hoor ik ga gewoon door. Helaas zal dat pas eind januari worden maar gaat de volgende keer goed komen.
 3. Even weer een update.... Vorige week vrijdag heb ik de toets besloten terrein prima gedaan. Vandaag had ik het rij examen en dat ging zoals ik al een beetje had verwacht, niet zo goed.. Ik wil nog wel eens vergeten dat ik in een vrachtwagen rijd en niet in een auto, dus te laat remmen met als gevolg dat ik te laat klaar ben voor een bocht/kruispunt/rotonde enz... verder ging het wel goed, volgende keer beter.
 4. Volgende week vrijdag heb ik mijn eerste praktijkles, en op 15/18/19 december heb ik de toetsen/examens.
 5. Hoppa voor alle 3 in 1 keer geslaagd
 6. RTW ben ik nog niet tegen gekomen. EG 561/2006 uiteraard wel.
 7. ATW arbeidstijdenwet ATB-v arbeidstijdenbesluit vervoer RTW ?
 8. Nou het viel idd niet mee om na 17 jaar weer 5 volle dagen in de schoolbanken door te brengen. Tot nu toe hebben we techniek/verkeer en de rij en rusttijden behandeld, hoop info maar daar kom ik wel uit.
 9. Morgen is het eindelijk zo ver en ga ik beginnen aan de theoriecursus. Vorige week mocht ik de boeken al ophalen en heb me de afgelopen week rustig aan in kunnen lezen.
 10. De VOG moet oa aangevraagd worden ivm geld/waarde/pakket transport en nog wat dingen die ik helaas niet meer weet. Iedereen zonder strafblad komt er doorheen, heb je wel wat op je lijstje dan gaan ze kijken naar het feit en de ernst daar van. Het kost weer iets van 33,85.
 11. Door de arbo goedgekeurd, nu nog door het cbr. VOG ook aangevraagd. Zo langzaamaan steeds meer zaakjes geregeld, ik hoop dat het snel 16 oktober is en ik kan beginnen met theorie.
 12. Woensdag een afspraak bij de arboarts voor de keuring.
 13. Maandag 16 oktober ga ik beginnen met de theorielessen
 14. Mag dat? http://www.dumpert.nl/mediabase/7243757/0db717d8
 15. We kunnen wel steeds terug kijken naar vroeger maar die tijd zal nooit meer komen. Ik denk trouwens ook niet dat een rijbewijs vroeger 12.000 florijn heeft gekost. Dit soort dagen is er om het kaf van het koren te scheiden, STL betaald 80% van de kosten van c en ce. Dus ik begrijp wel dat ze een beetje willen weten aan wie ze hun geld gaan geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...