Spring naar bijdragen

Davester

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Davester

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 03-01-1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Breda
 • Interests
  Mountainbike

Recente profielbezoeken

1028 profielweergaven
 1. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Yup, code 95 wordt door de werkgever vergoed, een opleiding naar CE is ook een mogelijkheid.
 2. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Update: Reeds een werkgever gevonden, vrijdag eerst dagje meekijken nog als ik het daarna nog steeds leuk vind kan ik aan de slag. Leuk bedrijf, groei mogelijkheden (opleiding tot CE/Code 95 etc) ik kan ook zelf bepalen hoeveel dagen ik daar wil werken, en als ik later naar een ander depot zou willen om andere dingen te vervoeren is dat ook altijd bespreekbaar. De medische verklaring ligt (nog steeds) bij het CBR daarna kan ik afrijden, tot de tijd dat ik mijn rijbewijs heb kan ik als bijrijder aan de slag en dan zodra ik mijn rijbewijs heb kan ik zelf gaan rijden.
 3. Davester

  Theorieboeken aangeboden, nieuwstaat + online training

  Reeds verkocht, de examentraining blijft over voor wie geintreseerd is, graag PB. Topic kan afgesloten worden.
 4. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Dat is voor code 95, die maak ik later.
 5. Gebruikt om mijn vrachtwagen-theorie te halen in 2018, ook gekocht in 2018 dus zijn de nieuwste boeken. ZItten nu nog post-it plakbriefjes op pagina's (zie foto's blauw/roze/geel) deze markeren naar mijn mening belangrijke pagina's, ik kan deze er voor je uit halen op verzoek. Verder zijn deze boeken in nieuwstaat, niet in geschreven of gearcheerd. Het gaat om het gehele pakket voor de theorie dus; RV1 Verkeersregels en verkeersborden RV1 Techniek RV2/3 Administratie goederenvervoer Ik heb zelfs nog een online oefenaccount met uren over, zodat je proefexamens kan maken en de theorie kan oefenen. Onderstaand het aantal resterende uren+minuten v1 verkeer: 4:33 uur toegang. rv1 techniek :5:17 uur toegang. v2 vrachtauto: 5:20 uur toegang. v3 vrachtauto: 6:34 uur toegang https://link.marktplaats.nl/m1262075506
 6. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Ja zal wel harder moeten werken, en het feit dat je als een soort paria word gezien als je op een parkeerplaats gaat staan overnachten lijkt me ook niet zo'n leuk vooruitzicht.
 7. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Update: Inmiddels een dag meegereden met een geconditioneerd transport, dus lekker achterin de trailer met -20 werken. Veel geleerd, leuke dag gehad. Alleen niet iets wat ik mijzelf later zie doen, de herrie van de koelmotor is ongekend en ik zou daar niet mee kunnen slapen, wel leuke adressen gehad. Inmiddels ook de vrachtwagen theorie binnen, 4 foutjes dus hupsakee! Examen Examendatum Resultaat Vrachtauto rijbewijs met code 95 - theorie deel 2, administratie (V2C) 6 maart 2018 Voldoende Vrachtauto C / Bus D theorie deel 1, Verkeer en Techniek (RV1) 6 maart 2018 Voldoende Nu dus afwachten tot de gezondheidsverklaring goedgekeurd is, dan kan ik afrijden!
 8. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Ik denk inderdaad dat uit het raam hangen enigszins uit zijn verband is getrokken. Ik kijk zowel in de rechter spiegels als dat ik af en toe even uit het raam kijken achter de auto aan mijn zijde. Ik hang dus niet letterlijk uit het raam, de gehele tijd. Mij helpt het, het mag tijdens het examen en zolang ik alle spiegels maar blijf controleren is er even veel kans op schade als dat je in je stoel blijft zitten.
 9. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Ja ik vind het juist super handig, gaat veel makkelijker als ik uit het raam hang, kan ik makkelijker m'n indraai punt berekenen. Maar vorige keer aantal keer in de regen in het donker moeten doen, das niet leuk nee. Ik sta ook vaak net iets te dichtbij... Lijkt mij meer prestatie maar de instructeur krijg ik daarvan niet overtuigd
 10. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Maandag een afspraak inplannen bij een bedrijf, heb er 1 gevonden bij wie ik mee mag/kan rijden. 6 Maart theorie examens 27 Maart afrijden (waarschijnlijk) Maandag 4 uur lang rijden, kwartiertje pauze na 2 uur. We gaan lekker.
 11. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Hi, Ik heb reeds een aantal vragen/verzoeken uitstaan bij transportbedrijven, ik hoop daar ook spoedig wat te horen.
 12. Davester

  Tips? + Evt meerijden/kijken

  Hallo allen, Inmiddels druk begonnen met lessen, al een aantal uren gereden op de vrachtwagen en 6 maart theorie examen. Aankomende dinsdag heb ik de medische keuring maar verwacht daar verder geen bijzonderheden uit. Het rijden an sich gaat goed, geen stoepjes meepakken etc, snelweg gaat prima. Alleen dat dokken blijft soms lastig, soms lukt het in 1x soms 1x steken, vorige keer hebben we in het donker gereden, dat maakt het nog iets lastiger omdat er weinig lichten hingen bij die docks. Echter bij terugkomst op de locatie waar de vrachtwagen gestald word en het erg krap is met een hek en geparkeerde auto's gaat het achteruit parkeren top! Ik heb helaas nog niets van iemand gehoor uit de omgeving Brabant om eens mee te rijden een werkdag, dus bij deze nogmaals de vraag maar ook een toevoeging, het mag ook buiten Brabant zijn (wil er best wel wat reistijd insteken!) Wie weet volgt er alsnog iemand, ik houd jullie op de hoogte van de stand van het rijden!
 13. Davester

  Omgewaaide vrachtwagens

  Dat is bij Edam of niet?
 14. Davester

  Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Mee eens, daarom wil ik ook na het behalen van mijn papieren in de winkeldistributie starten. Ik ben ook begonnen met lessen (op eigen kosten) om straks in de transportbranche aan het werk te gaan, juist omdat er nu zoveel banen zijn. Zet mij maar liever op de weg dan achter een bureau met een HBO opleiding, mijn HBO kan ik altijd nog doen in de toekomst.
 15. Davester

  nog steeds E.mail

  Zie afbeeldingen, daar kan je het veranderen.
×