Spring naar bijdragen

herder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over herder

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 15-05-1983
 1. Ook ik heb er gewerkt en altijd met veel plezier, hoop negatieve verhalen over Vepex maar was toch een leuk bedrijf hoor. En idd het is op het moment lekker druk in de containers.
 2. idd, mijnheer de gendarmerie zei t ook tegen mij, 6 minuten meer doorgereden en ik zou 850 euro kwijt geweest zijn.. we moeten ons aan de rijtijden houden van mn baas maar in dit geval kon het echt niet anders voor mezelf want had die dag wat te doen op t gemeentehuis.. helaas pindakaas dus.. maarr de agent heeft me nog gematst gelukkig, want had enkele dagen later weer wat over mn tijd heen ivm met wat drukte op terminal maar daar had ie gelukkig geen commentaar op
 3. idd ken het gevoel, afgelopen week controle in Frankrijk, zat 4 weken terug 40 minuten over mn tijd heen, kon gelijk 135 euro aftikken.. Alles klopte voor de rest maar dit is gewoon ziekelijk. Dan kunnen sommige hier wel zeggen dat regels regels zijn maar t blijft belachelijk natuurlijk!
 4. herder

  heineken zoeterwoude

  Nou, k heb regelmatig containers geladen bij Heineken in Zoeterwoude die niet geheel schoon droog of reukloos waren en nooit een probleem gehad. Kennelijk zijn ze de laatste jaren niet zo moeilijk meer dan
 5. herder

  heineken zoeterwoude

  hoi zappa, er gelden idd nogal wat regeltjes maarja dat is niet anders. Je kan gewoon laden hoor met container 8erop geen probleem. Mvg Michiel
 6. mooi man harstikke bedankt, gelukkig klopt het bij mij helemaal, goed baassie dus
 7. herder

  euromax

  okee bedankt, ze beginnen idd om 5 uur dus was dr mooi op tijd.
 8. herder

  euromax

  hallo chauffeurs, hoe laat beginnen ze smorgens bij de Euromax Terminal ? Alvast bedankt.
 9. herder

  laptop

  ik heb een Vodafone abbonement zonder datalimiet voor 20 euro per maand.. heb overal bereik nix geen problemen mee :tu:
 10. herder

  laptop

  hallo collega chauffeurs, ik heb een 24v-220v omvormer gehad en nu is mijn vraag of ik daar gewoon een laptop kan aansluiten of dat ik een zwaardere omvormer nodig heb? Of wat het beste is hiervoor. Alvast bedankt :tu:
 11. herder

  navigatie

  TomTom is 12/24 volt dus is geen probleem.
 12. bedankt he voor de info, was ff benieuwd want rij er nooit mee en zal niet zo snel gebeuren ook denk ik.. koppel wel vaak maar nooit flexi chassis..
 13. hallo ik heb een vraag met een waarschijnlijk simpel antwoord... hoe schuif je een flexi container chassis in en uit vraag ik me af, want rij zelf met een gewoon vast 40ft chassis..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...