Spring naar bijdragen

1934

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  133
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over 1934

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. 1934

  vervolgverhaal

  Slapende honden ook weer wakker worden
 2. Goedemiddag (hier tenminste ) Ik moet eerlijk zeggen ,mijn quad loopt rond de 100 km per uur maar ik rijd eigelijk nooit harder dan 60 of hooguit eens 70 en dat is goed te doen zonder helm,bij 60 stuurt en rijd hij gewoon het lekkerste en ik heb toch geen haast,wij vandaag hier onze motors verkocht Vietnam en ook op de gehele trip van een dikke 6600 km reden we zo rond de 60 km en echt dan rijd je op de snelweg iedereen voorbij,behalve jouw buscollega,'s die rijden als idioten halen rechts En links in en storen zich absoluut niet aan tegen liggers. Ik vergelijk het verkeer hier in Azië met een vol aquarium als je daar je hand in steekt en van rechts naar links gaat raak je geen vis ondanks dat het vol zit ! Zo gaat het hier ook iedereen toeter't maar het is een golf van verkeer die uiterst zachtjes rijd of voorbij glijd,geen middelvingers geen geruzie maar allemaal relaxt in een toeterende gigantische puinhoop. En wat ik al schreef met als topspeed 60 kilometer
 3. Ach regelgeving en tachograaf, vroeger werd er geknoeid en ook nu zal dat zeker geavanceerd plaats vinden die computer nerds kunnen dat vast !!! Daartegen ben ik er ook van overtuigd Dat het dan ook weer te vinden is.Blijft een spelletje,begrijp wel dat je dat onderweg met je laptopje niet zomaar gevonden krijgt ! Ben blij dat ik geen tachograaf meer heb en er ook niets mee te maken heb,hij zat er wel in maar heb hem verwijderd en als je het over rare regelgeving hebt ik weeg 13500 kilo en mag met camperkenteken/personenauto gewoon 130 kilometer per uur in NEEderland waar dat is toegestaan ??
 4. Hoi Murphy, Die van mij hetzelfde,al moet ik eerlijk bekennen ik heb er een gordel op gemaakt want heb een gloeiende hekel aan een helm in warme landen,niet dat het dan legaal is hoor,maar buiten Spanje trappen ze er allemaal in als ze me aanhouden vertel ik ze het verhaaltje dat je met een gordel geen helm plicht hebt. EEG regel bla blabla heeft me in San Marino (italie) wel twee uur gekost en in eerste instantie een boete van € 200,- die uiteindelijk verdween toen ik riep dan moeten we naar de rechtbank jullie zijn gewoon EEG dus zouden de regelgeving moeten kennen ? De politie werd onzeker en naar twee uur discussie mocht ik verder zonder bonnetje. In NEEderland zullen ze er ook niet intrappen denk ik,maar weet wel dat de regels gewoon erg duidelijk zijn maar dat vele politie diensten toch moeite hebben met deze materie.
 5. En die rook komt uit die Scania hoor,is op het Smoke Festival in Griekenland !!! Ook een EEG land,waar ze vrolijk al onze Euro 3 voertuigen kopen,verenigd Europa laat me niet lachen,we hebben zelfs drie tijdzone,s in europa zelfs dat lukt ze nog NIET in Brussel.
 6. Welnee is in NEEderland of in de steden in Noord europa,maar de wereld is zoveel groter,en doen ze niet mee aan die idioterie,voor Europa geld vaak dat als je ouder bent dan 40 jaar je ook welkom bent (tja dan is je motor ineens weer schoon) of als je een invalidenkaart hebt ook gewoon de steden in mag,wij hebben dat simpel opgelost (als we al naar de stad willen he !!) Quad eruit en rijden maar. Je moet je niet zo bang laten maken door de milieu maffia,ook dat waait wel weer over.Heel zuid Europa heeft nog nooit gehoord van Euro 5 of zoiets !!! En electrisch rijden doen wij op de Kermis, al jaren in de botsauto's !!! Nee ik verbrand met liefde diesel,en blijf dat zeker nog jaren doen !
 7. Dat is een LT ........ met kapotte schuifdeur zag ik,en een triest verhaal.
 8. Mooie T3 heerlijke reisbus,en inderdaad kom je ook overal tegen,geniet ervan en wie weet eens tot onderweg 😆😆😆 het bier staat koud.
 9. Fg2200 ach vooroordelen heb ik ook hoor en west Afrika is ook niet mijn deel van Afrika, daar tegen is het zuiden weer prachtig met super mooi wildlife enz enz. En wat de auto betreft die is zo gebouwd dat hij ons al van ijsland tot Mongolië, van noordkaap tot Afrika wat stanlanden en stukje azie en midden oosten heeft gebracht. En natuurlijk ook heel Europa, wat eigelijk ook gewoon heel erg mooi is,vaak rijd/reis je de mooiste plaatsjes voorbij !!!
 10. 1934

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Brrrrrrrrrrrrr ja echt te koud,jij bent dat gewend daar in noorden 😃 en anders rook jij jezelf wel warm met z,on heerlijke dikke sigaar 😊😊😊 Groeten vanuit een heerlijk warm Vietnam 33 graden
 11. 1934

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Het weertje !!! Klopt ook niet veeeeeelllll te nat en te koud !!!
 12. Gewoon een kustweg (kutweg) eerste stuk tot aan Dahkla, daarna een waardeloze grens !!! Maar als je even van de weg afgaat,kom je in een prachtige omgeving met eindeloze vergezichten,een strand van honderden kilometers lang en geheel verlaten,ook de weg langs de langste trein ter wereld (zeggen ze)(iets voor Leeuw misschien ?) in Mauritanië is prachtig,en dat alles is maar een heel klein stukje van die waardeloze asfalt weg waar die jongens over moeten !! Tja zonder de 4x4 doe je daar niets ! Veel respect voor die gasten in de film,de weg is ronduit slecht te noemen als het ff waait vaak veel stuifzand bergjes op de weg waar als je er te hard doorheen wil gaan je gigantisch afremt en je met je smoel tegen de voorruit ligt,maar ja moet snelheid houden met trekker trailers anders rijd je gelijk vast ! Verder is het met de chinese opmars in West Afrika steeds drukker en gevaarlijker geworden op deze route,tja en dan kom je Dakar pffffffffff eigelijk de zoveelste vieze Afrikaanse haven stad.
 13. 1934

  Waar gaat de reis heen...???

  Nog wat aan net cruisen in Cambodja Morgen van Kampot naar Phon Pehn ,ja nog steeds op die Honda MT hahahahaha (XR) . En het is niet altijd vacantie,monteur was niet thuis dus moest ik het zelf doen pp pffffffffff hahahahaha was zo gefixt, overigens is dit mijn laaste binnenband vanaf Laos en Vietnam nummer 4 😕 kijken of ik er ergens nog 1 kan vinden hier in Cambodja want straks in Vietnam zijn ze zeker niet te vinden
 14. 1934

  We gaan door!!

  Goed te horen,de oude eigenaren bedankt voor de afgelopen jaren,en TOP dat jullie het hebben willen overdragen,en aan nieuwe succes gewenst. En ik ben erg van afspraken,dus zou graag een financiële bijdrage doen voor de voortzetting van het forum.
 15. 1934

  Einde vd wereld

  Auto staat lekker bij de verwarming in Nederland,begin maart gaat hij weer richting Morocco met ons
×