Spring naar bijdragen

1934

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  84
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Over 1934

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. 1934

  Moelanders Koffie

  Goedemorgen ik moest er even aan denken,ondanks dat ik al jaren zo onderweg koffie zet.En in d3 auto gewoon Nespresso machine maar ik ben voor ouderwetse koffie.
 2. 1934

  Youtrucksmoke festival greece

  VIDEO-2018-10-13-20-43-07.mp4 VIDEO-2018-10-13-20-43-07.mp4
 3. 1934

  Youtrucksmoke festival greece

  Turbo,s Zo groot als riool buizen,krijg helaas geen filmpjes geplaatst, maar kijk eens op You tube You truck smoke festival2018 hier doen ze niet aan emissie waarde of milieuzones gewoon met liefde diesel verbranden
 4. 1934

  Youtrucksmoke festival greece

  Afgelopen weekeinde naar het youtruck smoke festival geweest,ongelooflijk wat ze hier doen een festival waar het om de meeste rook en pk draait waar burnout gedaan worden en men compleet op hol slaat (prachtig gewoon) waar giotis Sakis ( een legende op truck tuning) gewoon een nieuwe euro 6 620 of 730 pk scania of volvo een nieuwe software geeft met de nodige pk,s meer en daardoor nog meer rook waar het om draait en dan gaan ze als klap op de vuurpijl nog ff dragrace doen of burnouts. Dit ga je echt al een hier zien !! Of het verstandig is laat ik in het midden superspectaculair was het in ieder geval !! Kijk eens op You truck smoke edition 2018 op you tube !!! En ik probeer wat foto,s te plaatsen
 5. 1934

  zonnetje..!!

  Nafpaktos Griekenland
 6. 1934

  Je auto op een mooie lokatie

  Griekenland ,op de achtergrond de brug bij Patras
 7. 1934

  Begin tijdig met verlenging rijbewijs - lees en huiver

  Waardeloze club,en ook nog vaak gebruik maken van hun machtspositie, ook ik ging gewoon naar het CBR en nam een factuurtje mee van als gemaakte kosten en het complete dossiers. Typisch NEEderland in de wacht hangen vriendelijk te woord worden gestaan en absoluut NIET geholpen worden bah bah bah ! Heel veel succes,en dat zul je nodig hebben
 8. 1934

  Vergane glorie

  Kwam ik gisteren tegen in Griekenland waar het barst van helaas veel niet meer bestaande transporteurs uit NEEderland,vervolgens ff internetten en je hebt ze zo weer gevonden in volle glorie !! Prachtig om te zien net een bedrijf met vier trucks van de Getru en twee van Van Dongen uit Dirksland
 9. 1934

  B.q. De Ruyter & Duiker BV

  Zo zie je maar wat die oorbellen een marketingwerking hebben 😊😊 zeker gezien dat nu ik er nogmaals over nadenk dat die folder dik 25 jaar geleden is volgens mij,door de oorbellen blijft het bedrijf en de oorbellen man positief hangen in mijn gedachte.
 10. 1934

  Voorruitfoto's!!

  Ben al onderweg hoor ! En de echte baas rijd 😊
 11. 1934

  B.q. De Ruyter & Duiker BV

  Weet niet echt veel over dit bedrijf,maar jaren geleden toen ik nog beroeps matig reed er wel eens gelost,hun verzorgde voor onze opdrachtgever het verdere (kraanwerk/transport) altijd vriendelijk ontvangen met koffie en snel geholpen. Het enige wat me is bijgebleven is dat er in die tijd een folder gemaakt is met daarin hun planner/medewerker met een levens grote (ik dacht zelfs in ieder oor 1 ) oorbel in !!! Op zich niets mis mee hoor,maar herrinder het me nu nog.Het viel erg op in die folder. Misschien kent iemand die brochure/folder nog wel ?
 12. 1934

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Succes het is droog,jammer dat je geen stempels hebt aan de voorkant,maar je zult op die Auto ook geen reservewiel bijhebben ?? Dus koffie en wachten op de bandenboer.
 13. 1934

  Leeuw's belevenissen

  En ik weer daarnaast
 14. 1934

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Tja met beide bovenstaande berichten HELAAS helemaal mee eens,zoals Dafne schrijft worden we ernstig beperkt in van alles en nog wat. In het NEEdelandse,een dikke 17 jaar handel en logistiek gedaan in die branche en sinds 1 maart 2015 (wetswijzeging)buiten spel gezet en bedrijf dicht (alsof dat wat zou veranderen). Maar ook de realiteit zoals Pierre die beschrijft,doet ook mij steeds meer neigen naar een nee bij het nagerecht om toch maar te voldoen aan allerlei wettelijke eisen,misschien maar beter ook gezien de tijd,al die geneugten zijn schijnbaar niet meer van deze tijd !!! En wat muziek betreft kreeg gister deze link door www.brabantsepiratencobinatie.tk (oud collega) misschien iets voor jouw Pierre,komt uit Tilburg en volgens mij heb jij ook nog veel van die plaatjes.Het luisterde gister lekker in de zware storm in Griekenland.
 15. 1934

  Rokende collega's in uw cabine

  Roken en Stof, Rook zelf niet (buiten heel af en toe een sigaar 5 per jaar ofzo) heb afgelopen week op het strand gestaan en de hond banjerd lekker van buiten naar binnen,komt overigens niet verd er dan de eerste trede van de trap en word dan eerst afgespoeld of geborsteld zodat ik zeker geen zand en zout binnen ,nu staan we even op het asphalt en ga ik altijd de poetsen en stofzuigen (ja wij hebben het graag schoon) en na een weekje strand heb je wat te poetsen,ook de buitenkant word niet vergeten want de cabine is al 35 jaar oud en in die tijd was er weinig roestprefentie,ook het chassis word straks de ingespoten met wat dieselolie en een scheutje afgewerkte olie zodat hij lekker vet is !! We staan in Naflio en zijn hier gisteren gekomen omdat de hond iets van oorontsteking heeft of omdat er iets in zijn or zit/zat. Dus gister ff naar de dierenarts en nu komt ie die staat gewoon te roken,iets wat je hier gewoon overal ziet hoor op de terrassen in de café en gewoon in het restaurant !!!! Ook in ieder openbaar gebouw word gewoon gerookt hoor,de buschauffeur in de volle stadsbus etc etc etc,en als klap op de vuurpijl gister bij de Apotheek oordruppels gehaald en zelfs daar op de toonbank een overvolle asbak !! Tja mooi he dat Europa,wat de Grieken wel doen is voor elkaar zorgen,respectvol met elkaar omgaan,sleutels op auto,s laten zitten en een verschrikkelijke puinhoop maken van hun prachtige land !! Dan bedoel ik niet politiek maar vooral zwerfvuil en lege plastik troep. Maar dot allemaal terzijde ik sla op hol,de vraag van topicschrijver was rokende collega,s in u cabine,nu mijn vrouw rookt niet dus das vlug opgelost,gister bezoek gehad en die meneer rookte wel raam en deur open en ik vind het best hoor ! Moraal van het verhaal Leven en Laten leven en Respectvol met elkaars spullen en Leefomgeving omgaan !!!!! En al die overdreven Regelgeving maakt van NEEderland een overgeorganiseerde puinhoop,genoeg gelukt ga lekker bakkie koffie nemen en even buurten met een Griekse chauffeur met een Scania Euro Nul met open uitlaat.
×