Spring naar bijdragen

3eWiel

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

3eWiel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik vind til en sjouw werk geen probleem. Houd je een beetje in beweging haha. Tijdsdruk heb ik nog nooit echt meegemaakt, dus dat zal ik dan in levende lijven moeten ondervinden hoe dat zal zijn. Ik zal eens informeren bij Peter Appel en Simon Loos. Bedankt voor de tips! Had ik wel nog een vraagje. Wat zijn lange dagen voor jullie? Zal ik savons nog wel tijd hebben om te kunnen sporten? Bedoel, vind het niet erg hoor lange dagen maken, maar hou erg van sporten, zal dat eronder lijden?
  2. Werken op zaterdagen en incidenteel op zondagen vind ik geen probleem. Werk momenteel in de ploegendienst, dus werk wel vrij vaak in de weekenden. Bovendien is er in de winkeldistributie altijd wel werk als ik het goed heb?
  3. Dat is zeker waar. Andere kant heb je dan wel weer een soort van garantie van werk, ook al zou het eventueel k*t zijn. Maar dat laat ik dan op me afkomen. Financieel is het voor mij momenteel niet haalbaar om het rijbewijs te halen, dat is ook 1 van de redenen waarom ik het bij een werkgever/uitzendbureau wil proberen. Ja inderdaad, qua werkzaamheden is het afwachten natuurlijk wat ik te doen krijg. Wat versta jij onder k*twerk Showfeur? Lange ritten, vervelende planners (dat is al gauw denk ik als ik een hoop chauffeurs hoor haha.)?
  4. Hallo allemaal, Ik zit er serieus over na te denken om een carrièreswitch te maken als vrachtwagenchauffeur. Ik ben gek op rijden en het lijkt me erg leuk om dan mijn C + code 95 te halen en aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur. Ik ben al werkzaam in de logistiek, dus de switch opzich zou niet al te groot moeten zijn. Ik zie dat er via uitzendbureaus wordt aangeboden om via hun het rijbewijs te halen. Dit leek mij wel iets, maar las veel over haken en ogen. Is dit echt zo? Is het niet aan te raden om het via een uitzendbureau te halen? Mvg John
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden