Spring naar bijdragen

Kimmetje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kimmetje

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 26-09-1986
 1. Yes! Geslaagd

  hey gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! waar ga je aan het werk?
 2. Kimmetje heeft nu alles compleet

  Nee jullie hoeven dronten niet te ontwijken, kijk goed uit. en ga aan de slag bij dasko in zwolle.
 3. Dinsdag ben ik geslaagd voor CE. In een keer. Aandocken in een keer. Was wel stikzenuwachtig en mijn handen begonnen te tintelen, nu 6 april beginnen. heb er zin in..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 4. vrachtwagen-film

  maar convoy is ook erg leuk. al heel vaak gezien. have you ever seen a duck who couldn,t swim.
 5. I,ve got him.

  Ik had hem bij de 2de keer. En heb vandaag gehoord dat ik 24 februari voor CE moet afrijden. 2 februari me eerste les met oplegger. heb er wel zin aan maar ooooo wat een zenuwetoestand zo een examen.
 6. Eindelijk C gehaald!

  ook van mij van harte gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 7. I,ve got him.

  ja ga nu ook door voor CE. ga met oplegger lessen.als het goed is. daar moet ik uiteindelijk ook mee gaan rijden op me werk.
 8. Wil jullie graag laten weten dat zojuist voor C ben geslaagd.:banaan::banaan::banaan::banaan::banaan::banaan:En ben er onwijs blij mee, want had niet verwacht dat ik ooit de kans zou krijgen het ooit te halen. Groetjes kim
 9. m.a.n. jas

  heb ff zitten zoeken. en heb een hele mooie dames M.A.N jas gevonden is mijn maat uitverkocht. verder gezocht via ebay eentje die ze ook verkocht maar dat vertrouw ik toch niet helemaal. ik zal wel is in apeldoorn kijken. verkopen ze daar ook gewoon de collectie die op internet staat?
 10. m.a.n. jas

  ik wil zo graag een m.a.n. jas maar waar kan ik die in hemelsnaam krijgen. op internet is er niks te vinden. wel scania jassen maar die zoek ik niet. Bij de dealer? maar waar zitten die en kan je er daar 1 kopen? wie o wie weet het. groetjes de grote m.a.n. fan.hahahahahh
 11. Tips graag

  tegen het kopschot is een idee, maar op de zaak hebben wij geen heftruck maar een mechanische stapelaar en als ik alleen ben krijg ik dus helemaal nooit die pallet eruit. spanbanden heb ik ook niet tot mijn beschikking. het is trouwens een verhoogde en verlengde iveco daily. wat wel kan is dan een spanband aan die pallet binden en aan een paal en een stukje vooruit rijden maar die paal is er ook niet. ik weet het. het is heel lastig allemaal.ik zal bij die leverancier wel is vragen of ze ze niet zo hoog willen opstapelen. dat ik 3 pallets heb in plaats van 2.
 12. Tips graag

  hahhahah toet toetjes zijn ze bij jou ook wel is gevallen dan? een bende dat dat is. maar vast bedankt voor al jullie tips. en dat rustig rijden dat doe ik wel maar dan net die laatste rotonde als je bijna thuis bent. en dan gaan ze. de pallet zakt gewoon om omdat de onderste toetjes het begeven.
 13. Tips graag

  Ik heb 1 probleem. als ik toetjes op moet halen met een busje worden ze geseald en al in het midden van de bus gezet. ik heb dus niks waar ik ze vast kan zetten of kan stuwen. dus elke keer als ik terug op de zaak kom kan het dus zijn dat die pallet is omgedondert, en echt waar ik rij rustig neem de bochten rustig maar ik ontkom er niet aan. mijn vraag: hoe kan ik dit oplossen dat ik geen toetjes meer hoef te rapen want na 4 keer word je daar aardig zat van. wie hepl me met dit probleem. heb al wel nutteloze tips gehad maar nu wil ik echt een oplossing.
 14. hey nee ik ben er nog hoor,

  ben alleen helaas gezakt de 1ste keer afrijden.

  dus moet nu 6 januari weer, hoop dat het dan beter gaat.

  ze eisen ook wel veel hoor op het examen maar ja alleen maar goed ook anders kan iedere flapdrol chauffeur worden. maar ik hou je op de hoogte.

 15. hey hey

  waar ben je gebleven?? ik heb inmiddels mijn ccv-b op zak, nu nog wachten dat ik mag gaan lessen.

  rij jij al bij dasko inmiddels dan???

×