Spring naar bijdragen

Kiepenboer

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  128
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Kiepenboer

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Kiepenboer

  Hoefijzertransport

  Dit mag dus niet als je levende dieren geladen hebt, want bij vervoer in NL heb je geen gezondheidsverklaring nodig, maar wanneer van NL naar B heb je die wel nodig en zijn de dieren van te voren gekeurd door dierenarts. Dus bv laden in Geleen en lossen in Hulst betekend over NL grondgebied naar Hulst rijden
 2. Kiepenboer

  Matthieu

  Gefeliciteerd!!
 3. Denk toch dak via de schoorsteen het luchtruim kies als de tijd daar is Trouwens daar word niemand meer te rusten gelegd, dat is nog van vroeger en sinds halverwege jaren 70 is er net buiten het durp een plek die 4 keer zo groot is. Mooi laten zo, want dan houden we een groene plek in het centrum van ut durpke hier
 4. Tja een werkgever met oorsprong in Drente en hoofkantoor in Gelderland. Brabants tintje
 5. Hier in NL is detailhandel volgens de wet niet toegestaan op een industrieterrein. bv de sligro winkels die je op veel industrieterreinen vind zijn dus ook geen detailhandel maar groothandel, en dan mag dat volgens de wet weer wel. Het zou veel makkelijker zijn als supermarkten zoals in Duitsland, Frankrijk en nog veel meer landen buiten de stads en dorps kernen zitten. Maar laat onze Jumbo hier midden in ut durp waar die is>>>> Ik woon er boven Wel geteld ongeveer 60 meter lopen ( als ik met de lift naar beneden ga ) en ik loop de Jumbo binnen. Tis nu rustig trouwens
 6. Kiepenboer

  Eetgelegenheid gezocht

  Kar is inmiddels 20 jaar oud, maar onlangs met de roller weer een beetje toonbaar gemaakt Alleen de velgen zien er niet best uit en daar is een ruilsysteem voor, dus de buitenste ff de banden omleggen op nieuw gespoten velgen, en dan kunnen die eraf komen weer netjes gemaakt worden en daar wordt een ander weer mee blij gemaakt.
 7. Kiepenboer

  Eetgelegenheid gezocht

  Gaat helemaal goed komen ps Heb het wel eens aan de collega,s gevraagd uit Zuidwolde, maar dan kom ik niet verder als de snackbar daar int durp. Is ook wel zo dat je vaak in je eigen regio wat minder eettentjes weet dan daarbuiten. Daar komt ook nog bij dat we het niet op een paar km om hoeven te kijken wat dat betreft.
 8. Kiepenboer

  Eetgelegenheid gezocht

  Das maar 4 km vanaf de nijverheidsweg 19 kan mischien daar wel een fiets lenen.
 9. Kiepenboer

  Eetgelegenheid gezocht

  Een paar goeije De mol en die van josimo >> roadrunner. Maaandag laaie Alteveer (gr) en losse Oldekerk en dan weer schoonmaken Zuidwolde. Daarna ff in Balkbrug een paar nieuw gespoten velgen op de aanhanger laten monteren in Balkbrug. Dinsdag weer laden De lutte of Markelo. Komt soms voor dat er in Zuidwolde wordt schoongemaakt en dan de volgende dag weer ergens laden in die omgeving. Normaal maak ik schoon in Brabant hier 1,2 km van waar ik woon. Bedankt voor de info
 10. Kiepenboer

  Eetgelegenheid gezocht

  Da was jaren geleden wel een goeije
 11. Kiepenboer

  Eetgelegenheid gezocht

  Wat is er te vinden in de driehoek Hoogeveen Deventer Enschede, en de wijk tellen we daar niet mee want die ken ik. En ik kijk het niet op een 25/30 km omrijden.
 12. Zijn allemaal boeren die s,nachts over de weg liggen te vallen want 90% heeft klompen op de treeplank staan. Ik heb ze aan mun pooten want hou niet van op mun sokken rijden.
 13. De een houd er van de ander niet. In het werk wat wij doen zit ook veel nachtwerk, dwz eerste auto,s laden ( zeker in de zomer met warm weer ) rond 3.00 uur. Als we dan met een auto of 5, 6 in een rij zitten hoeven die niet allemaal er om 3 uur te zijn, maar om het uur 1 ongeveer Ik ben zelf meer van de achterhoede zoals ik dat zelf altijd noem, en vind rond 4, 5 uur vertrekken een mooie tijd. Kom je rond 18.00 weer retour dan kan je op zen vroegst weer om 3 uur weg, met 9 uur ertussen op standplaats. Eerste auto,s zijn ook weer vroeger klaar, das dan weer het voordeel.
 14. Kiepenboer

  Rokende collega's in uw cabine

  Jho als je ervan uit gaat dat je 14 uur per dag wakker bent zijn dat 84 sigaretten, das toch nie meer te betaale
 15. Kiepenboer

  FF een tip

  Je bent luxe uitgerust 2 collega,s en 2 Belgen hebben ook zoeen lange dissel met onderkoppeling en buiten het feit dat het bij die boeren wat lastiger manouvreren is, vind ik het aankoppelen ook wel een gepiel. Dan is een camera wel een uit komst in combinatie met een lucht bediende vangmuil.
×