Spring naar bijdragen

Kiepenboer

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1830
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

1980 Excellent

Over Kiepenboer

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Als je pas om 9.00 vertrekt heb je normaal bij Koln weinig drukte. Van de 3 ga je via de 67 en bij Darmstadt kan je kiezen voor de 67 of de 5 Bij Waldorf kreuz kan je wederom kiezen> of de 6 via Heilbronn of de 5 naar Karlsruhe Koln voorbij heb je op de 3 meer mogelijkheden om in te halen. Ga je via de 61 kan je bij Koblenz ook nog ff via de 48 naar de 3. En het mooie is dat het allemaal hooguit een kwartiertje scheelt. Dus gewoon eerst 4 en een half uur erop stampen en dan moet het toch gek gaan als je in de volgende 4 en een half uur niet op plaats van bestemming bent.
 2. Ben ik toch blij dak maar 1200 meter hoef enkele reis
 3. Kiepenboer

  waar sta jij vanavond??

  Kruiningen maandag om 3.30 laden☹️ swel vruug. op de blauwhoefseweg
 4. Doen ze hier int durp ook vaak en willen via de P plaats wat niet gaat of van de hand af wat voor sommige ook niet mee valt. Terwijl dat als ze 70 meter verder links gaan zo rond kunnen rijden en recht terug naar de losdeur
 5. Tja dieje Frits van Eerd hee die skafeurs ok nie vur ut uitzuuken😂😂🤣 Mee zun kutkarren
 6. Da moest die Jumbo chauffeur van Frits van Eerd, want ja Frits is meer van Aston Martin
 7. Kiepenboer

  forumgebruikers gespot

  En net wakker he, 9.30 laaijen Hengelo ( gld ) en lossen Geffen en Veghel🙂
 8. Kiepenboer

  forumgebruikers gespot

  Zat gisteren in den Bels. Kasterlee geladen en Ardooie gelost
 9. Haal standaard s,nachts de pas eruit. Dus das wel makkelijk, kannia um zo uitlezen 🙂 Nog nooit een probleem mee gehad. Kan ook niet want weet eigelijk niet meer wanneer de laatste keer controlle.
 10. Dit zijn dan ook weer leuke klusjes voor '' Transport in Nood '' Je hoeft het zelf niet uit te vechten want dat doen hun wel. Je werkgever maakt contact met hun en het benodigde bedrag komt op je Transport in Nood pas ( visa )
 11. Kiepenboer

  wist je dat

  Heeft je maatje je weer te lang door laten werken
 12. Kiepenboer

  wist je dat

  Tja verschil moet er zijn. Het was druk vandaag, en heb vanmorgen om 8.00 3 km van thuis hier int dorp 8850 🐓🐓🐓 geladen om te lossen in Oirlo. Om 17.00 stond de auto weer spik en span klaar voor maandag en was het ook tijd voor een Maandag om 3.30 weer het zelfde adres hier int dorp en 2 keer 8850 🐓 naar Vessem, daar tussen zitten nog 5 auto,s. Maar ff terug over dat @%$ baas gedoe, scania 1965 lees je reactie eens terug, En sommige werkgevers denken dat met dit weer alles in de zelfde gang moet als normaal. Nou ik kom al meer als 25 jaar in bv Thailand waar de temperaturen van de afgelopen week normaal zijn en daar gaat alles gewoon iets trager, qua tempo, en dat wil er hier bij sommige niet in, en die moeten misschien fff met de neus op de feiten gedrukt worden.
 13. Kiepenboer

  wist je dat

  Wie heeft er dan gezegd dat het een "kut-baas is???
 14. Kiepenboer

  wist je dat

  Dan zou ik zeggen>>>>> maatje kom jij hier zelf maar in dat hok zitten en dan ga ik een koud drinken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...