Spring naar bijdragen

Xhavefunx

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Xhavefunx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Waardering in de gemeenschap

  1. Ze zijn inderdaad erg flexibel en goedkoop. Ze kunnen meestal zo'n 6 pallets laden. Ze rijden voor €0.25/km en hebben geen tachoplicht.
  2. Ik zie dat je vraag m.b.t. het passen in een bed met je lengte van 2.05m nog niet is beantwoord.. ik heb een nieuwe Volvo FH en die is 81,5x200cm.. een DAF XF heeft volgens mij het grootste bed.. 90x205cm. Dan zou je er precies inpassen.. jij en je werkgever zullen er, als je internationaal gaat rijden, dus rekening mee moeten houden omdat je niet zomaar in elke cabine past.
  3. Het verschilt niet zo heel erg met DHL of UPS. Ik heb zelf voor PostNL en DHL gereden, en DHL is meestal net wat zakelijker richting de chauffeurs dan PostNL. Misschien kwam het doordat ik eigen rijder ben, maar PostNL beviel het meest. Het werk was erg relaxed, vooral 's nachts. Vaak kom je ook de zelfde mensen tegen wat het meestal een leuke sfeer geeft. Ook rijd je bij DHL doorgaans zwaardere gewichten, omdat de vrachten uiteenlopender zijn dan bij PostNL. Zo kun je soms een trailer vol wasmachines hebben, terwijl je bij PostNL meestal pakketten ophaalt bij zakelijke klanten wat qua gewicht nooit zoveel voorstelt. Van UPS weet ik wel dat het een erg gedisciplineerd bedrijf is, en dat er streng volgens regelt geleefd wordt. De pakketten bezorgers hebben bijvoorbeeld niet eens een radio, zodat ze minder snel afgeleid worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden