Spring naar bijdragen

Domino

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1448
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Domino

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 05-04-82

Recente profielbezoeken

6946 profielweergaven
 1. forumgebruikers gespot

  Heb nog wel met hem zitten praten, zal hem de volgende keer de groeten doen.
 2. forumgebruikers gespot

  Oooh daar! Ja ik was inderdaad aan het opletten, want het is beetje rottig stukje geworden daar met die paaltjes.
 3. Personenauto tussen vrachtwagens

  Dat heb ik ook wel maar dan nog rijdt dat niet lekker en dan kruipt er weer van alles tussen Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
 4. Personenauto tussen vrachtwagens

  Ik hou er ook niet van als er iemand een hele poos achter me blijft hangen. Ook een keer op de a6 gehad, weg was verder leeg en er kwam 1 auto de oprit op en bleef maar achter me hangen. Druk aan de twijfel wat zijn reden daarvan zou kunnen zijn kwam een poos later de aap uit de mouw, gezien de restanten mac donalds op de bijrijderskant toen hij mij uiteindelijk wel inhaalde en met hogere snelheid zijn weg vervolgde. Hoop dat het hem gesmaakt heeft..... Verder vind ik het ook erg vervelend als er een auto tussen mij en mijn voorligger (vrachtwagen) blijft hangen. Ik vind het wel prettig om voldoende afstand te houden, maar een personenauto is toch een stuk onberekenbaarder dan een vrachtwagen, over het algemeen. Het rijdt onrustig vind ik.
 5. forumgebruikers gespot

  Oeps... sorry, gedachtes elders denk ik. Sta nu bij @Trieftol om de hoek.
 6. Borghuis Transport

  Ik vraag mij af of hij uberhaubt nog wel WIL reageren na zulke uitspraken. Maar goed... wie ben ik. Ik wens hem en iedereen die ermee te maken heeft in ieder geval veel succes.
 7. forumgebruikers gespot

  Ohja daar was het
 8. forumgebruikers gespot

  @HIT stond weer eens in de weg (al weet ik even niet meer exact waar ) Even gesproken over de bak, getoeterd en gezwaaid
 9. forumgebruikers gespot

  Vanmiddag op de a28 Hendrik gespot
 10. forumgebruikers gespot

  Jaaa goed he!
 11. forumgebruikers gespot

  Dat kan goed kloppen, die zat vandaag in die hoek, ik was een dagje vrij
 12. A van Arkel vermist.

  Ja je ziet hem staan en het kan best zijn dat hij zelf aan het bellen is om hulp ofzo omdat hij bv een lekker band heeft of iets. Je weet het nooit. En zoiets als dit verwacht je ook niet direct. Het is gelukkig goedgekomen met deze man begreep ik. Ik heb zelf ook ooit eens de politie gebeld, zag in een split second een auto op een rare plek in de berm staan. Twijfels slaan dan toe, toch maar gebeld met de mededeling dat ik niet zeker wist of het nu wel of niet fout was gegaan. Later zag ik op internet dat deze auto inderdaad van iemand was die in slaap was gevallen en over de kop was geslagen. Gelukkig alles goed afgelopen, maar best bizar als je zoiets terugleest. En er zijn dan al tig auto's langsgekomen.
 13. A van Arkel vermist.

  @Durashift ja volgens mij wel, kijk maar in dit artikel: http://www.transport-online.nl/site/85413/vrachtwagenchauffeur-onwel-en-wacht-anderhalf-uur-op-medische-hulp-op-vluchtstrook-a12-foto/
 14. A van Arkel vermist.

  Hij kan ook onwel zijn geworden en ergens van pampus liggen. Dan is het toch wel erg fijn dat mensen zich zorgen om je maken. Afgelopen week heeft er ook een chauffeur van Euser 1,5 uur op de vluchtstrook gestaan omdat hij onwel was geworden. Zelf niet meer in staat om de hulpdiensten te bellen en z'n planning zag dat hij toch wel erg lang op die plek stil stond en konden hem niet bereiken. Toen is daar ook actie ondernomen en heeft hij uiteindelijk hulp gekregen. Het verhaal heeft dus 2 kanten denk ik zo.
 15. DC aanleverings hel!

  Daar was ik dus pas.... had 1 pallet te lossen, aanmelden ging prima, mocht meteen voor het dock. Snel die pallet gelost en inmiddels was dat hok volgestroomd. Ik ging netjes in de rij staan (kwam nog een chauffeur binnenrennen die snel voor me ging staan... oke... je zal wel haast hebben.. diegene die daarvoor stond keek me ook al aan vanwege die vent.) en een aantal zaten inderdaad aan die tafel koffie te drinken. Ben ik eindelijk aan de beurt in die rij... wordt er een chauffeur van die tafel geroepen. Bleek dat echt de helft van z'n pallets niet goed waren geteld waardoor die mevrouw steeds weer moest bellen dat het niet klopte.... als ze nou ff snel die krabbel bij mij had gezet, kon ik meteen weer weg. Maar heb daar een hele poos staan wachten omdat haar collega niet kan tellen. Tot ze een keer mijn gezicht zag volgens mij (ja dat schijnt boekdelen te kunnen spreken ), toen zei ze dat ze snel even zou krabbelen zodat ik ook weg kon. Mijn spul hoefde niet geteld te worden dus ik hoefde in feite niet te wachten.
×