Spring naar bijdragen

Nevada74

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Nevada74

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb de Mio Spirit 8670 Truck,wie heeft hier ervaring mee? Hoor graag..,
 2. Houd de planning er trouwens rekening waar ze je heen sturen met oplegger? Of moet je als chauffeur maar uitzoeken of je er wel of niet komen kan?
 3. Wanneer besluit jij dan om ergens niet in te rijden? Met stukgoed volg je vaak je navi van adres naar adres en kan je zonder dat je er erg in hebt jezelf klem rijden heb ik het idee..
 4. Ik ben eigenlijk benieuwd wanneer je besluit om een weg niet in te rijden met trekker/oplegger,of kan je gewoon overal komen? ik ga het stukgoed in en alles is nieuw ,ik zat in pendels van DC naar DC...
 5. Ik heb misschien wel een gekke vraag maar stel hem toch. Ik ga beginnen in de stukgoed distributie en vraag mij af hoe jullie het doen met toilet bezoek? Vraag je dat bij een klant,is dat niet gek? Graag serieuze reacties..
 6. Ik ga internationaal en heb een aantal vragen. Wat neem je allemaal mee? hoe vind je adressen om te douchen enz? wat als je snachts nodig een grote boodschap moet doen? je word ziek en dan? Ik ben serieus en verwacht ook serieuze reacties.
 7. Hoe staat het momenteel met het overvallen van chauffeurs ? Kan je iets doen om het te voorkomen,zijn er plekken waar je beter niet kan gaan staan of juist wel?
 8. Ik ben sinds kort chauffeur op trekker/oplegger en ga voor het eerst internationaal. Zou graag tips willen over waar je kan overnachten,douchen en dergelijke? Hoe vind je die adressen per land? Wat neem je allemaal mee in je cabine?
 9. Hoe zit het dan precies opa Bert?
 10. Maar overige werkzaamheden worden betaald toch? Dan betaald toiletbezoek?
 11. Dank je wel windhoos. En hoe zit het met toiletbezoek?
 12. Ik ben helemaal nieuw in de transportwereld en heb een vraag over de rijtijden in distributiewerk. Ik weet dat je ba 4,5 uur rijden moet pauzeren. Stel ik rijd 3 uur en moet gaan lossen, zet tacho op hamertjes, na 10 min weer rijden, moet ik dan naar 1 uur en 20 min gaan pauzeren of mag ik gewoon weer 4,5 uur rijden? Begrijp dit niet heel goed. Waar zet je de tacho op bij toiletbezoek onderweg? Hoop dat iemand mij op weg kan helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...