Spring naar bijdragen

robstelt

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral

Over robstelt

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. robstelt

  Complete newbie: RenΓ©

  Veel plezier! Laat je weten hoe het ging?
 2. Fijn dat het gelukt is. Ik had ook al in het nieuws gezien dat chauffeurs hun baan kwijt waren door dit soort puinhoop. Triest..
 3. robstelt

  Complete newbie: RenΓ©

  Ja ok, das waar, maar het zijn korte inspanningen ipv de hele dag door polsen belasten. Zo zijn er altijd wel dingen die je tegenkomt denk ik. Bij kraanwerk heb je ook de stempelplaten die je moet verslepen. Maar gaaf van tielbeke! πŸ‘
 4. robstelt

  Complete newbie: RenΓ©

  He wat leuk, een mede-zij-instromer! Ik ben net klaar met mijn c en code 95 en op naar de eerste baan als chauffeur na jarenlang in de evenementenorganisatie gezeten te hebben. Ga je op eigen kracht je papiertje halen of via stl? Bij container of tank werk hoeven de polsen niet zwaar belast te worden toch? Succes!
 5. Dank je! Dat klinkt goed dan. Ik houd jullie op de hoogte. πŸ˜‰
 6. Nou ben ik net gebeld door LCW, daar willen ze kijken of ik daar mijn E (met soob subsidie) kan halen om met kooiaap bouwmaterialen te bezorgen. Ze bellen maandag terug. Dat klinkt ook wel leuk opzich, en dan heb ik meteen mijn E erbij. Het nadeel (of iets waaraan ik moet wennen) is wel vaak moeten overnachten. Iemand ervaring met LCW?
 7. Kooiaap is wel handig ja. Ik zag ook al een mooi systeempje op een foto om de rekken met flessen vast te zetten aan de zijkant van de laadvloer. Dat zijn toch weer handige hulpmiddelen. Ik ben erg benieuwd! Sowieso of ze mij als beginnend chauffeur zien zitten en hoe het werk in de praktijk is.
 8. Nouja, een beetje sjouwen is ook weer niet erg, maar ik hoorde van banen waar het rijden meer bijzaak is. Dat is weer niet de bedoeling, maar dit leek me wel erg leuk. Een beetje fitness is ook weer goed voor me misschien. πŸ˜‰ Ik moet wel een adr certificaat halen, dat lijkt me ook wel extra leuk en leerzaam. Ik merk het wel! Als dit hem niet wordt gaat de zoektocht verder. Duitsland trekt me niet zo, ik hoorde dat daar erg slecht betaald wordt.
 9. Bedankt voor de tips! Ik heb de 28e een gesprek bij Holthausen Hoogezand. Dat klinkt als een erg leuk bedrijf! Iemand hier ervaringen ermee?
 10. Klinkt logisch, misschien kan ik me dan beter richten op distributie en horeca voorlopig. Zoals ik het lees kan ik dan meteen mijn fitness opzeggen. πŸ˜‰
 11. Ik kan wel chauffeurs voor chauffeurs belgie of vacatures voor chauffeurs vinden, is de naam misschien gewijzigd? Daar heb ik in ieder geval lidmaatschap aangevraagd. Bedankt voor de tip! Ik ben ook ingeschreven bij worktrans en towork4 en pander en lier, dus er komt vast wel wat leuks naar boven. Een vriend vertelde dat ze bij h nieboer zochten, maar die reageren helaas niet.
 12. Zo, mijn C en code 95 zijn binnen! Alles in 1x gehaald gelukkig, dus nu ben ik klaar om het vak pas echt te gaan leren in de praktijk. Mochten jullie tips hebben voor leuke bedrijven in midden/oost-Groningen of noord Drenthe, dan houd ik mij aanbevolen! Oproepwerk of parttime is ook prima (lange dagen natuurlijk ook), als het maar een leuk bedrijf is en het vooral rijden is ipv zeulen van dingen. Uiteindelijk wil ik mijn E ook nog achter mijn C halen, maar eerst weer even sparen. πŸ˜… Het is wel een dure hobby zeg!
 13. In de evenementen-handel rijdt iedereen met grote bussen en aanhangers zonder tachograaf. Volgens mij had het ook te maken met of je eigen vervoer voerde of transport voor een ander verzorgt. Bij mijn theorie heb ik geleerd dat out of scope alleen mag worden gebruikt als je kaart stuk is en je een nieuwe hebt aangevraagd. Je moet dan wel iedere scheet op het bonnetje schrijven. Op eigen terrein gelden sowieso andere regels, maar ook dan is officieel een werkplaatskaart eigenlijk nodig. Hoe het in de praktijk gaat, weet ik dan weer niet.
 14. robstelt

  Hallo allemaal!

  Dank je. πŸ˜‰ Ook hier zijn regelmatig vacatures waar ze niemand voor lijken vinden, dus werk is er wel. Eerst maar eens ergens ervaring zien op te doen als ik mijn papiertje heb. DHL of iets in de horeca zal het misschien wel worden. Dat zit hier ook gelukkig. Bedankt allemaal voor de warme welkom. πŸ‘
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...