Spring naar bijdragen

robstelt

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over robstelt

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Zo, mijn C en code 95 zijn binnen! Alles in 1x gehaald gelukkig, dus nu ben ik klaar om het vak pas echt te gaan leren in de praktijk. Mochten jullie tips hebben voor leuke bedrijven in midden/oost-Groningen of noord Drenthe, dan houd ik mij aanbevolen! Oproepwerk of parttime is ook prima (lange dagen natuurlijk ook), als het maar een leuk bedrijf is en het vooral rijden is ipv zeulen van dingen. Uiteindelijk wil ik mijn E ook nog achter mijn C halen, maar eerst weer even sparen. 😅 Het is wel een dure hobby zeg!
 2. In de evenementen-handel rijdt iedereen met grote bussen en aanhangers zonder tachograaf. Volgens mij had het ook te maken met of je eigen vervoer voerde of transport voor een ander verzorgt. Bij mijn theorie heb ik geleerd dat out of scope alleen mag worden gebruikt als je kaart stuk is en je een nieuwe hebt aangevraagd. Je moet dan wel iedere scheet op het bonnetje schrijven. Op eigen terrein gelden sowieso andere regels, maar ook dan is officieel een werkplaatskaart eigenlijk nodig. Hoe het in de praktijk gaat, weet ik dan weer niet.
 3. robstelt

  Hallo allemaal!

  Dank je. 😉 Ook hier zijn regelmatig vacatures waar ze niemand voor lijken vinden, dus werk is er wel. Eerst maar eens ergens ervaring zien op te doen als ik mijn papiertje heb. DHL of iets in de horeca zal het misschien wel worden. Dat zit hier ook gelukkig. Bedankt allemaal voor de warme welkom. 👍
 4. robstelt

  Hallo allemaal!

  Dank je wel!
 5. robstelt

  Houd 't bruggetje dat.??

  Dat verwacht je niet. 😛
 6. robstelt

  Hallo allemaal!

  Na een tijdje rond-gelezen te hebben op het forum vond ik het tijd om mezelf eens voor te stellen voordat ik een keer ergens op reageer. Ik ben Rob, 34 jaar oud en woon in noordoost Grunn (eigenlijk import vanuit leerdam en omstreken) samen met mijn vrouw en 2 kids. Ben nu bezig met het halen van mijn C met code 95 om lekker te kunnen gaan rijden. Ik doe dit expres op eigen kracht, om lekker vrij te zijn in de keuze voor een werkgever/baan/klus. Hopelijk haal ik de 30e mijn laatste praktijkexamen en kan ik het vak echt gaan leren en hopelijk komend jaar ook mijn e halen. (ik ga er vanuit dat ik net als bij het halen van je b rijbewijs pas echt leert sturen na het halen van de C, dus in de praktijk) Ik ben dus zo'n zij-instromer, ik heb vroeger evenementen georganiseerd. (standaard verhaal; van jochie af aan gehouden van rijden en zelfs een beetje jaloers geweest op chauffeurs van leveranciers, dus nu het zelf maar eens proberen!) Maargoed, ik ga de komende tijd dus lekker door met het doorlezen van het forum, want dit is voor mij gewoon een leuke bron van praktische informatie! Bedankt daarvoor.
×