Spring naar bijdragen

Maersk

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over Maersk

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. zelfs een "geheim forum"? hoe doe je dat dan om dat geheim te houden op het almachtige WWW, onmogelijk maar zal wel met alleen leden die toegelaten waren na een zeer zware screening😎 Lekker belangrijk allemaal die fastfoodketens, je hebt overal zitten uiteraard maar ik prefereer toch liever een goed restaurant inplaats van die snelle hap, is wellicht voor een keertje eens leuk als tussendoor maar ik heb er genoeg gezien die dat elke dag tot zich namen, lijkt mij niet al te best voor je, ja je foute cholesterol op te kweken en dan na een aantal jaar erachter komen dat je rikketik het allemaal niet meer zo goed aan kan, maar dat is een ander verhaal.
 2. Ben er volgens mij door die Frans 1980 eens op geattendeerd om op dat forum te kijken, enige wat ik daar heb gelezen was dat er veel werd afgegeven op het CF geen idee of het ooit een succes is geworden, heb zo mijn vermoeden.
 3. zo alles weer op de rit voor morgen, maar heb er eens gekeken op dat forum maar ik heb zo'n idee dat er inderdaad nog meer één actief is en die heeft er foto's van zweden opstaan. Maar kan mij vergissen natuurlijk, was ook al helemaal niet van plan om daar te gaan aanmelden o.i.d. ;e;en forum over en van chauffeurs is wel genoeg lijkt mij. Maar Pierre daar op dat andere forum mocht je toch alles zeggen wat je hier op dit forum dus niet mag? dan moet je je wel heel erg onbehoorlijk hebben gedragen, ha ha ha
 4. Hoe zou het zijn met Karel 65 die was toch ooit een eigen forum begonnen o.i.d. weet de naam er niet van maar volgens mij zat ook Kaluski (Willem) daar en nog vele oud chauffeurforummers.
 5. Er bestaan vele kleuren kentekenplaten maar het is wel een modetrendje hoor als die platen Paars gaan worden, is weer eens iets anders 😁
 6. citaat " De complete chauffeursforum eraf wat een gelul hier op die totale forum man." einde citaat In goed en helder Nederlands moet het zijn : Het complete chauffeursforum van het internet af en wat een gelul hier op dit forum, man Of zou het toch Dhr. Klaassen zijn of een nazaat ervan.🙏 iets zegt mij dat dit heerschap heel slecht heeft opgelet tijdens de lessen op school, is zomaar een gedachte hoor ,bedoel er niks mee. Ik vraag mij ook nu opeens af mocht hij nog op de UK rijden hoe zijn Engels is, ben er eigenlijk wel benieuwd naar.
 7. Je bent nog lang niet dement zie ik wat een geheugen heb jij Chapeau!! hoor, maar ik heb Shompie al even geleden een PB tje gestuurd en Shompie en ik kennen elkaar wel van jaren geleden maar dat terzijde Ik heb sterk het vermoeden dat Shompie meer fatsoen en normen en waarden in z'n lijf heb zitten dan jij Wilco 21 en hij weet best wat mij toentertijd is overkomen en daar is geen woord van gelogen maar nogmaals blijf lekker geloven wat die enorme beste/goede werkgever van jou die nu eindelijk failliet is jou allemaal heeft verteld over zijn 33 longontstekingen en dito hartfalen dat noem ik nu pas fantasten!!!
 8. Ik heb je diverse malen verzocht om een PB te sturen en doe in godsnaam wat aan je Nederlandse taal maar dat terzijde, ik ken je niet en dat wou ik in principe graag houden zo, maar wat ik heb geschreven klopt als een bus en is gewoon de waarheid, ik heb een zeer goede Engelse vriend die ook weer connecties heeft met de Engelse douane, zeg maar dat hij daar zeer nauw bij betrokken is en wat zijn functie betreft dat gaat je niks aan, dus niet gaan lullen dat ik onzin schrijf, deze zeer goede en gelukkig ook betrouwbare Engelse vriend heeft een paar zaken voor mij in die tijd helder gekregen bij o.a. bij de Engelse douane vandaar dat ik voor 100% weet dat MvG dit soort geintjes uithaalde, maar dat waren persoonlijke akkefietjes met dit heerschap MvG en aangezien ik nog altijd een tig aantal duizenden euro's van hem tegoed heb en die ik overigens nooit en te nimmer meer zal krijgen maar dat zijt zo, daarover gingen deze akkefietjes. Dat deze MvG een behoorlijke fantast was moge duidelijk zijn, alles wat ik erover heb geschreven berust alleen maar op waarheid en iets anders dan dat en daar kan jij absoluut geen weet van hebben mits jijzelf MvG bent uiteraard en ja dan zou ik het ook gaan ontkennen. Blijf jij nu maar lekker geloven wat MvG jou allemaal op je mouw heeft gespeld en wordt daar vooral heel gelukkig van. Mocht je nog contact hebben met je ex werkgever dan doe je hem maar de groeten van mij, wat hij mij toentertijd toewenste is hem nu zelf overkomen en dat doet mij veel deugd. Nu even de spullen checken want morgen weer op weg naar de UK en gelijk maar even een bezoekje gaan afleggen aan mijn beste vriend daar, zal hem straks even mailen met de vertalingen van dit item zodat hij daar ook zijn visie op kan geven en oh ja "Wilco 21" mocht jij nog altijd op de UK rijden dan heb ik dat wel snel in de gaten even een mailtje en ik weet dat jij op het VK rijdt, nee net zo min als ik is niemand onvindbaar dus jij ook niet!! Knoop dat maar goed in je oren "vriend" . Verder sluit ik deze discussie want ik kan hier wel van alles gaan ontkrachten maar ik geef graag de simpele zielen die dit land rijk zijn en door hun voormalige werkgever zijn gehersenspoeld gelijk, sterker nog het grootste gelijk van de hele wereld, tegen dit soort ongeletterde figuren moet je niet eens mee gaan discussiëren en dat blijkt maar weer. Hierbij wens ik iedereen een prettige werkweek tegemoet en de groeten maar weer, zijn de borrelhapjes en cola etc. al op mannen? dan even de voorraad toch maar gaan aanspreken lijkt mij, ha ha ha ha ha
 9. Ik ga ervan uit Teddybeer dat als er TE persoonlijke zaken of privé aangelegenheden openbaar op dut forum worden geplaatst over wie dan ook, dus niet alleen mijn persoontje, dat de Admins hierop wel zullen inspelen als een "ban" of zelfs verwijdering, ik hou het nauwlettend in de gaten wat deze zogenaamde "Wilco21" hier gaat plaatsen, ik heb zojuist een mailcontact gehad met mijn advocaat die heb ik voor bepaalde zaken altijd al achter de hand en dat betreft civiele zaken voor diegene die daar nieuwsgierig naar is, hij heeft mij geadviseerd om het nauwlettend in de gaten te houden en zonodig screenshots van de pagina's te maken mocht er iets op worden vermeld wat mij kan aantasten in de persoonlijke sfeer. Maar deze "Wilco21" is zo'n enorm laf mannetje dat hij het niet eens waagt/durft om zich kenbaar te maken via een PB en dat zegt meer over hem dan over mij. Ja uiteraard ben ik ook de persoon achter Butlerbob en Snow, wat ik ooit als laatste had geschreven uit naam van Butlerbob daar wil ik zeker mijn excuses voor maken ik voel mij daar zeker niet te groot voor, het is gewoonweg een persoonlijke keuze die je maakt en wat die Snow betreft dat was onze hond t/m 19 september jl. we hebben onze trouwe huisgenoot helaas moeten laten inslapen na ruim 12 jaar en 3 maanden en neen wij zijn geenszins van plan om hierna nog eens een huisdier aan te schaffen, na ruim veertig jaar honden etc. gehad te hebben is het nu wel genoeg geweest.
 10. Oké weten we ook weer dus het kan wel, nou dan maar geen PB's meer schrijven lijkt mij handiger
 11. En dat gegeven wou ik even precies weten want dat kan je namelijk niet weten, er zijn meerdere fora actief op het internet maar hier en daar konden de Admins gewoon meelezen wat er in een PB aan elkaar werd geschreven en dat noem ik dus het schenden van privé aangelegenheden, ben blij Teddybeer dat jij dit beaamt en dat het niet zo is of zal zijn. Er wordt toch expliciet gevraagd naar een "schermnaam" Teddybeer dus je kan ervoor kiezen of onder je eigen naam, wat ik niet prefereer maar dat terzijde, of een alias en de meeste hier kiezen dus voor een alias en wat ik heb geschreven is gewoon de waarheid en dat ik anderen in het verleden wellicht heb "afgezeken' dat zegt meer over de persoon die zich aangesproken voelt dan de schrijver/afzender, maar goed ik blijf nog steeds wachten op die verrassende PB van die zogenaamde "Wilco" ben er heel benieuwd naar, weer terug naar de "leesstand". Nog even dit wat Dokus schreef het kan dus wel: Freddy en Wilbert kunnen dat wel!! Vraag maar na aan Midweek, Hallowed, Sjoeke, Frank.........  en ach als die zogenaamde "Wilco" zich nu eens bekend maakt wie hij werkelijk is dan zijn we er klaar mee, maar even wat anders ik ben niet begonnen met het openbaar maken van aliassen dat heeft die "Wilco" gedaan en ik het begint mij steeds meer te dagen wie dat is namelijk, ook geen persoon met een zuiver geweten maar ik stop ermee ik heb belangrijkere zaken te regelen zoals welke keuken gaan we aanschaffen die van €20.000,- of nemen we toch die van €36.000,- met alles erop en eraan om in ons nieuwe huis te laten plaatsen, daar kan je behoorlijk druk mee zijn neem dat maar van mij aan!!
 12. Jij bent een laf mannetje Wilco of hoe je ook heten mag en wat Kiepenboer zegt daar heeft hij helemaal gelijk in, ik mag hopen en vooral aannemen dat de Administrators hier een stokje voor steken om bepaalde privé aangelegenheden en vooral onwaarheden buiten het openbare gedeelte te houden, ik heb denk een sterke zaak mocht dit doorgelaten worden. Beste "Wilco" of wie je ook bent stuur gewoon en PB met al je wetenswaardigheden die je over mij kennelijk zou weten, ben heel benieuwd wie er werkelijk achter deze naam schuilgaat, ik heb al donkerbruin vermoeden wie jij werkelijk bent maar ook dat zal ik hier niet kenbaar maken, dat fatsoen heb ik wel namelijk ook al denk jij van niet, zoals jij dat wel doet, we hebben allemaal een schuilnaam of een alias en niet voor niets. Ik ben hier in het verleden ook een keertje op de vingers getikt omdat ik iemand bij zijn werkelijke naam had genoemd vandaar dus dat ik dit maar even aangeef.
 13. Ik heb het sterke vermoeden dat jullie je ingeslagen voorraad wel door kunnen verkopen via de gebruikelijke kanalen zoals Marktplaats etc. want ik ben geenszins van plan om hier alles open en bloot op een forum te gaan zetten, tenslotte blijven dit soort discussies voor de eeuwigheid op het internet staan heb ik allang begrepen. Ik heb gevraagd aan die "Wilco" of dat zijn echte naam is laat ik maar in het midden, of hij mij een PB wou sturen, tot op heden nog steeds niets gezien, maar neem van aan ik ken geen "Wilco" sterker nog geen enkele zogenaamde collega kende ik bij naam en dat wou ik ook maar zo laten, je hebt niks aan collega's namelijk en die ervaring ga ik hier ook niet delen. Punt is wel dat de "Administrators" ook de PB's mee kunnen lezen en dat weerhoudt mij ervan om die "Wilco" en PB te sturen, ik heb hem gevraagd of hij mij een PB wou sturen maar die heb ik nog niet gezien, ben heel benieuwd wie deze zogenaamde "Wilco" dan wel niet is, zoals ik vertelde ik ken geen "Wilco" !! Ik heb eerder het idee dat die "Wilco" een verzonnen naam is net zoals zovelen hier of een stroman van MvG die probeert zijn straatje schoon te vegen, ik kan erover zeggen dat het verleden tijd is en al lang geleden. Voor wat betreft de reacties van jullie kant of van wie dan ook ik zal hier zeker niet meer op gaan reageren ik ga over op de "leesstand"
 14. Oh dat is nieuw, stuur maar een PB lijkt mij beter ben heel benieuwd welke ex collega jij dan wel bent, ik heb geen collega's en al zeker geen vrienden onder zogenaamde collega's die achter je rug om je een oor aannaaien, ik zie je PB wel tegemoet en niet hier waar sommige al de slechtste frisdrank met nog slechtere chips hebben klaarstaan.
 15. Ik kwam laatst deze foto tegen van VOS transport met die bekende pijl door hun naam, ik bekeek die foto eens goed maar wat mij opvalt is dat er één wagen bij is waar een gele plaat opzit, de rest van hun (gedeeltelijke) wagenpark zijn de kentekens zwart gemaakt, als VOS het nu slimmer had aangepakt dan hadden ze die kentekens gewoon geel moeten maken, maar het lijkt er nu op dat al deze Mercedessen een Witte Plaat voeren, ik zet de foto even hierbij en ook eentje waarbij ikzelf maar de platen geel heb gemaakt zo moeilijk is dat niet overigens. https://vostransportgroup.com/organisatie/wagenpark/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...