Spring naar bijdragen

Wilco21

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Wilco21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. De complete chauffeursforum eraf wat een gelul hier op die totale forum man.
  2. Dit forum lekha open laten staan! Lekker mensen en baasje planners bedrijven enz.lopen afzeiken daar zijn wij onze chauffeurs goed in toch het grootse woord en vooral in de chauffeurs cafés en onderling zijn we zij wij nog erger dan kleuters hier op de gehele forum.
  3. Yep Opa, ben er klaar mee, deze forum moeten ze afsluiten en verbieden of aanpassen, worden hier dingen vermeld die tegen de wet in zijn, wat een ellende hier zeg!! Vol met gevoelige gegevens wat een ander niet aangaat.
  4. Jij kwam met allemaal verhaaltjes aan naar ons vervolgens zijn wij hiermee naar MVG gegaan en die heeft ons gewoon het mail verkeer laten lezen tussen jou en hem dus ik weet donders goed waar het omgaat, is wel wat anders dan dat jij hier allemaal zit te verkondigen.
  5. Kijk nu weet ik dat je het bent! Met je mooie lul verhaaltjes en nog steeds in je eigen fantasie wereldje. Maar wel raar dat jij alleen MVG zwart loopt te maken, je kreeg zeker geen lening van hem voor je ellende. Man toen je bij MVG kwam kon je niet meer tanken eten en drinken. lekker zeiken ben je goed in. Wel trailer aankopen vervolgens 200 km verderop bellen naar hem en hem voor het blok zetten dat je moet tanken en niks te roken heb, man man man wat een zielige vent ben jij. Kan je wel werken met je rug? Of weer UWV poot uitgerukt voor een aangepaste bestuurders stoel zielige werkgever waar jij aan de slag bent. Maar ja er is geen chauffeur te krijgen dus, ja dat maakt het dat jij ook weer werk heb geld niet denk na je kapot ben gegaan door je eigen schuld, te lui dat je uit je ogen kijkt, waar wij altijd de dupe van zijn geweest. Nog steeds wonend in mdecht Henk?
  6. Kijk jij heb hem door, wat jij hier schrijft klopt als een bus. is een grote vent maar wel met een lang en zielig verhaal, en dat komt allemaal door een ander. als die beste man een beetje tegen gas krijg komt er gelijk een hoop ellende en gezeik over je heen. en vervolgens sluit hij zijn verzonnen avonturen en account af en opent weer een nieuwe onder een andere naampje.
  7. Maar ja wat een hoop gelul en verzinsels op deze forum en allemaal gebaseerd op verhalen die eenzijdig worden geschreven en worden vermeld en dat met naam en adressen enz. In sommige verhalen zal heus wel een kern van waarheid inzitten maar worden een beetje groter gemaakt dan nodig is. fijne avond!!
  8. Beste Henk, Beetje laat maar ja ik heb wel een leven en zit niet heel de dag naar een scherm te kijken!! Mijn echte collega’s vertelde mij over deze forum veel info denk ga ik maar is doen altijd gemakkelijk. Naar aanmelding zag ik op het startpagina een werkgever zijn bedrijfs naam staan waar ik hen gewerkt 6 jaar lang met veel plezier. Heb is een beetje zitten Lezen wat jij allemaal zit te schrijven maar jij schrijf leugens man wat een onzin. Hierbij ik heet Wilco niet echt een collega van je, jij was charter bij de firma waar ik werkte heb diverse keren met je omgekoppeld en gezien bij de firma. Zo ook bij jou geweest bij de ferry om ADR document te brengen omdat je telefoon kabel zogezecht kapot was daar doel ik die 3 dagen dat je van de wereld af was en niet mee kon met de ferry. Zo kan ik nog wel ff doorgaan man. Maar je bent nog al bang wat er verteld gaat worden niks door mij in ieder geval. advocaat zal je misschien wel nodig hebben als die bedrijven die jij zwart maak en nog eens bij naam noemt. dat is smaad en laster
  9. Henk Oftewel, Maersk en of Butlerbod zijn de zelfde personen, lekker afzeiken iedereen zie ik wel. Dit is gewoon smaad en laster wat jij doet. De diegene die willen weten hoe het echt zit over deze man met al zijn beweringen mag mij wel een PB sturen.
  10. Beste Maersk, Ben oud collega van je, je moet wel de waarheid vertellen over je zelf Henk!! En geen leugens verspreiden, denk dat jij het een en ander verdraaid volgens mij heb je wat je verteld zelf veroorzaakt zo ook bij andere bedrijven!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden