Spring naar bijdragen

Bas van het W

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

20 Excellent

Over Bas van het W

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 14-02-1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amsterdam
 • Interests
  AJAX

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. 1> Jan de Rijk is ook een Nederlandse naam die volop in beeld is, maar dat kenteken wat NIET Nederlands is, is geblubt en niet leesbaar.! (behalve dan dat het alles is behalve Nederlands) want ook de namen uit de oostblok-landen worden geblurbt.! 2> Waar komen over het overgrote merendeel de brokkenpiloten vandaan.?? Even als met sociale dumping en drankmisbruik in het verkeer.?? En wat of wie heeft die mogelijkheid geschapen.?? (antwoord; de verrotte €U-politiek.!) Wie maken daar gretig gebruik misbruik van.?? (antwoord; de uitbuiters die heulen met de verrotte €U-politiek.!) 3> In NL was dat Volkert v.d. G en in België V van der Graaf en dan is 1 + 1 = 2
 2. (1) Dit is vreselijk wat hier gebeurd is, ook geen idee wat de oorzaak is. Gevalletje "onwel" of "back-out" misschien? Dat maakt het allemaal niet min der ernstig en je wint er ook niets mee terug. Maar wat mij weer opvalt is dat het (NL) kenteken én het logo van dat bedrijf goed herkenbaar in beeld is! (1) https://www.transport-online.nl/site/101241/chauffeur-zwaargewond-na-kantelen-tankwagen-bij-tankstation-in-rotterdam-fotos/ (2) en niet is geblurbt wat bij "oosties" en "plugkoppen" altijd wél gebeurd, op een NL-namen ná dan! (deze term gebruikt om in 'n flits precies duidelijk te maken wat ik bedoel, al liggen de oorzaken ervan niet bij die chauffeurs maar vooral bij de verrot corrupte EU-politiek en uitbuiters) (2) https://www.transport-online.nl/site/101197/vrachtwagen-van-de-weg-langs-a2-toerit-tankstation-afgesloten-foto/
 3. Bas van het W

  Werkgevers

  Maar het hele gebeuren over brievenbus-firma's waarmee het prijs-vechten en uitbuiten is al sinds de invoering van de €uro (2002) in een stroomversnelling geraakt en die signalen moet dan al zo'n jaar of 10 goed zichtbaar geweest zijn. n dat ook bij vele andere bedrijven, de ene erger dan de andere.
 4. Bas van het W

  Werkgevers

  Misschien had het handiger geweest dat je eerst informatie verzameld hoe een bedrijf te werk gaat voordat je er gaat werken. Gezien de hele transportsector zichzelf in hoog tempo aan het uithollen is verbaast het mij niet echt dat vakmensen worden gedumpt in ruil voor de aller goedkoopste "oplossing" om te kunnen prijs-vechten met de rest van uitbuiters, zoals dat al jáááááren gaat. En zo kan een goed werkend bedrijf met kwaliteit op niveau in 16 jaar veranderen in een groep van plugkoppen die uitgebuit worden. Grootste oorzaak ervan is de politiek die dat mogelijk maakt en de uitbuiters die er gretig ge(mis)bruik van maken!
 5. Bas van het W

  Hovo trans

  Dat doe ik ook niet. De link verwijst naar een grappig filmpje die past bij borrelpraat.
 6. Bas van het W

  Hovo trans

  Wie is eigenlijk Dokus?? Deze...?......> https://tenor.com/HfIt.gif
 7. Bas van het W

  Hovo trans

  Ik geloof er geen ene reet van, BORRELPRAAT noem ik dat! Blijf jij maar geloven dat de belasting olie-DOM is ofzo! (dát is pas olie-dom!) Kom eens met een goed bewijs of betrouwbare bron! En lekker handig om dit zomaar op dit forum loopt te blaffen, gewoon een van je familie leden lopen te verlinken hier! Enig idee wat voor gevolg dat kan hebben? Of ben je daar ook te dom voor? Nogmaals; kom eens met een goed bewijs of betrouwbare bron!
 8. Bas van het W

  Hovo trans

  Pardon?? "alles zwart betaald krijgen"?? Wat loop jij nou te suggereren? (lees; dom roep-toeteren!) Het soort geld van rekeningen en uitbetalingen lopen gewoon via de bank en dus staat (buiten de tacho-gegevens om) luid en duidelijk geregistreerd en...............zijn die belastingdiensten olie-dom ofzo?? Voordat U verder in de ruimte gaat ratelen, toon daar eens bewijsmateriaal van! (kan het nog interessant worden)
 9. Bas van het W

  Giga boete.!!

  Lijkt mij een recordbedrag.
 10. Tsja...................... https://tpo.nl/2018/12/05/tweede-kamer-akkoord-met-pact-van-marrakesh/ betekend min of meer de ondergang van NL.? https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/tientallen-voorstanders-zwarte-piet-aangehouden-bij-intocht-sint-in-tilburg/ar-BBPPssq mensen die opkomen voor de eigen Nederlandse tradities en culturen krijgen het nazien.? https://www.geenstijl.nl/5142444/het-is-geen-onderwerping-als-het-van-de-leraar-moest/ 'n één of andere religie uit den vreemde wilt men dus opdringerig door onze strot duwen.? https://www.elsevierweekblad.nl/economie/achtergrond/2016/11/waarom-asielzoekers-met-vergunning-werk-weigeren-400123/ werk weigeren, maar wel uitkering doorbetaald, kan jij dat ook zo makkelijk.? https://www.nrc.nl/nieuws/2011/07/11/de-integratie-is-mislukt-12025035-a324768 de NRC lijkt mij geen Fabeltjeskrant zoals de Telegraaf.? Met een paar simpele trefwoorden krijg je moeiteloos lange, ellen lange lijsten vol van ellende, droefenis en bullshit.! Vaak onder het mom van; "vluchtelingen" wat heet gezinnen die oorlogsgebieden ontvlucht zijn..... (echte vluchtelingen helpen is een morele plicht) **waar zijn die vrouwen en kinderen dan gebleven.?? Inmiddels is wel duidelijk dat het overgrote merendeel daarvan gewoon gelukszoekers zijn. Waarom gaan Rutte en kornuiten maar door met het pamperen van die groep en sluiten ze de grenzen niet en laten ze de Nederlanders gewoon in de steek.??? (ziekenhuizen failliet, ouderzorg die afgebroken wordt, voedselbanken, BTW omhoog etc...etc...etc...) Je hoef geen reken-deskundige te zijn om te kunnen becijferen dat geen land deze onzin kan betalen, ook al zou je dat willen.! Mede door deze onzin is in Frankrijk de actie "Gilet"Jaune"France" ontstaan wat al ruim een maand lang op een slagveld lijkt.
 11. https://www.nporadio1.nl/standpunt/2018-11-22 ......................... __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Heeft niets te maken met migranten en // of mensen die van verre komen en alle ellende die dat met zich meebrengt. Misschien beter daar een apart topic voor maken Het s'nacht rijden is geen verkeerd idee maar dan zullen er ook tal van bedrijven aan mee moeten willen werken wat betreft laden en lossen. Op een groot industriepark en in havens is dat altijd wel te doen, maar in de steden krijg je veelal te maken met geluidsoverlast. Al met al zie ik het nog niet gauw gebeuren, of misschien voor een deel, daar waar het makkelijker haalbaar is.
 12. Bas van het W

  forumgebruikers gespot

  zomaar toeteren is verboden.!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...