Spring naar bijdragen

Bas van het W

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Bas van het W

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 14-02-1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amsterdam
 • Interests
  AJAX

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. In Duitsland is dat al een bekend verschijnsel.
 2. Bas van het W

  NL naar de verdommenis.??

  Tsja...................... https://tpo.nl/2018/12/05/tweede-kamer-akkoord-met-pact-van-marrakesh/ betekend min of meer de ondergang van NL.? https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/tientallen-voorstanders-zwarte-piet-aangehouden-bij-intocht-sint-in-tilburg/ar-BBPPssq mensen die opkomen voor de eigen Nederlandse tradities en culturen krijgen het nazien.? https://www.geenstijl.nl/5142444/het-is-geen-onderwerping-als-het-van-de-leraar-moest/ 'n één of andere religie uit den vreemde wilt men dus opdringerig door onze strot duwen.? https://www.elsevierweekblad.nl/economie/achtergrond/2016/11/waarom-asielzoekers-met-vergunning-werk-weigeren-400123/ werk weigeren, maar wel uitkering doorbetaald, kan jij dat ook zo makkelijk.? https://www.nrc.nl/nieuws/2011/07/11/de-integratie-is-mislukt-12025035-a324768 de NRC lijkt mij geen Fabeltjeskrant zoals de Telegraaf.? Met een paar simpele trefwoorden krijg je moeiteloos lange, ellen lange lijsten vol van ellende, droefenis en bullshit.! Vaak onder het mom van; "vluchtelingen" wat heet gezinnen die oorlogsgebieden ontvlucht zijn..... (echte vluchtelingen helpen is een morele plicht) **waar zijn die vrouwen en kinderen dan gebleven.?? Inmiddels is wel duidelijk dat het overgrote merendeel daarvan gewoon gelukszoekers zijn. Waarom gaan Rutte en kornuiten maar door met het pamperen van die groep en sluiten ze de grenzen niet en laten ze de Nederlanders gewoon in de steek.??? (ziekenhuizen failliet, ouderzorg die afgebroken wordt, voedselbanken, BTW omhoog etc...etc...etc...) Je hoef geen reken-deskundige te zijn om te kunnen becijferen dat geen land deze onzin kan betalen, ook al zou je dat willen.! Mede door deze onzin is in Frankrijk de actie "Gilet"Jaune"France" ontstaan wat al ruim een maand lang op een slagveld lijkt.
 3. https://www.nporadio1.nl/standpunt/2018-11-22 ......................... __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Heeft niets te maken met migranten en // of mensen die van verre komen en alle ellende die dat met zich meebrengt. Misschien beter daar een apart topic voor maken Het s'nacht rijden is geen verkeerd idee maar dan zullen er ook tal van bedrijven aan mee moeten willen werken wat betreft laden en lossen. Op een groot industriepark en in havens is dat altijd wel te doen, maar in de steden krijg je veelal te maken met geluidsoverlast. Al met al zie ik het nog niet gauw gebeuren, of misschien voor een deel, daar waar het makkelijker haalbaar is.
 4. Bas van het W

  forumgebruikers gespot

  zomaar toeteren is verboden.!
 5. Bas van het W

  Nieuws in plaatjes

 6. Die zijn ook te koop.........
 7. Eigenlijk is de "oplossing" heel simpel..........>> https://www.rtlz.nl/life/artikel/4255381/nederlands-rijbewijs-voor-80-euro-te-koop-op-poolse-site
 8. Bas van het W

  nieuw hier

  Hoi ik ben nieuw hier, chauffeursforum gevonden haha en kijken voor eventueel bekenden hier. Meteen plaatje uit m'n goeie ouwe tijd............
 9. Dan zullen bedrijven bereid moeten zijn om s'nachts te laden en te lossen. In een haven of industriepark is dat wel te realiseren maar door nachttoeslagen zal dat ook weer geld kosten. In de binnensteden geeft het weer lawaai-overlast. Eerlijk gezegd geen verkeerd idee maar zie ik het nog niet snel gebeuren.
 10. Bas van het W

  Nieuw hier

  uit de goeie ouwe tijd............
 11. Bas van het W

  Nieuw hier

  Ik denk dat dat wel meevalt......
 12. Bas van het W

  Nieuw hier

  Een kijk wie ik ken, en wie mij kent............
×