Spring naar bijdragen

doemijnbest

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  146
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over doemijnbest

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 05-12-1955

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heerenveen
 • Interests
  Zeilen en er op uit trekken

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Staat al in een ander draadje van ¨Breng NL maar weer in diskrediet ¨ 🤣
 2. Ja hoor het blijft goed sturen geblazen !😏 en je niet laten afleiden.😉
 3. ok maar maakt niet echt zoveel uit, hij komt niet aan 11 uur rust als hij dat wel moet maar is al eerder door diversen aangegeven, als hij om 19.00 hr thuis kan zijn is het probleem er volgens mij niet meer. Hij gaat niet over zijn rij-uren heen en ook niet op het 2 wekelijks gemiddelde. Maar is dit een reële situatie of is dit een test ?🤣 Want wat voor diensten zijn dit ? 1 uur rijden, dan 4 uur rijden en dan in 45 min weer thuis zijn.
 4. Als je het strikt formeel neemt is het fraude maar wie maar een beetje ingewijd is in de transport rituelen weet wel beter natuurlijk. Snap trouwens niet waarom die chauffeur gewoon zelf geen pauze neemt en is hij dus ook in overtreding maar loopt dan nog verder klem met zijn uren en dan gaat hij het zeker niet redden met zijn uren per dag en komt dus ook niet meer aan 11 uur rust toe als dat wel moet. Dus het zou 3 dagen in de week precies kunnen. Immers zijn diensttijd loopt van 06.00 hr tot 19.45 hr en komt dus maar maximaal aan 10.15 hr rust. Dus een tweede chauffeur erbij is hier de beste oplossing lijkt mij.
 5. Of zat ff op het CF vanwege al die boeiende en soms verhitte discussies. 🤣👌 Denk dat ie wel wat uit te leggen heeft bij Loosje als hij of zij daar nog de kans voor heeft gekregen tenminste. Op een filmpje staan met zoiets werkt meestal niet in je voordeel wat je excuus ook is.😎
 6. doemijnbest

  Leeuw's belevenissen

  Vooruit dan maar omdat ik zo'n goede bui heb vandaag en op dit moment midden in dit proces zit v.w.b mijn moeder.😏 Eigen vermogen opmaken in 2017, 2017, 2019 Sinds 2013 speelt het vermogen een grotere rol voor wat u voor uw zorg met verblijf zelf moet betalen. Door te schenken, te schenken op papier of door in een akte op te nemen dat uw vermogen door uw kinderen opeisbaar is zodra u een verzorgingstehuis in moet. Daarbij geldt steeds 1 januari van een jaar als peildatum. Bovendien wordt er in de meeste gevallen naar twee jaar terug gekeken. Voor uw bijdrage 2013 telt dus uw vermogen per 1 januari 2011 waarbij telt het vermogen dat uitkomt boven de vrijstellingen van vermogen. Deze zijn gelijk in 2015 aan: Voor één persoon € 21.330; Voor twee fiscale partners € 42.66. In 2017, 2018 en 2019 zijn deze bedragen iets hoger (25.000 euro in 2017, 30.000 euro in 2018, 30.360 in 2019 per persoon).
 7. Ja hoor en alweer eentje ……………………... https://www.telegraaf.nl/video/3299374/trucker-solliciteert-naar-ontslag Is gelukkig geen collega van me want dergelijke collega's ben ik nog nooit tegen gekomen.😩
 8. doemijnbest

  Leeuw's belevenissen

  Volgens mij zegt @SHOMPIE niets anders hoor.🤣
 9. doemijnbest

  Leeuw's belevenissen

  Now are we talking !!👌 Dus nog wat meer VVD stemmen en dan valt alles in elkaar en is het kapitaal er vandoor naar het buitenland.🤣🤣 Rutte, bedankt hoor !! Het waren 8 grandioze jaren met jou. Goed gedaan jochie...….😡
 10. doemijnbest

  Leeuw's belevenissen

  Lees het bericht in je eigen link nog eens goed door zou ik zeggen.
 11. doemijnbest

  Leeuw's belevenissen

  Voor jou informatie @DAFne, dit is al veel langer aan de gang hoor, prijsindex was altijd al veel hoger dan de compensatie voor pensioenen en moet je terdege rekening mee houden als je met vervroegd pensioen wilt gaan dat je iedere 10 jaar tussen de 10 en 15% kwijt raakt. Pensioen is zoiets vreemds, ik bedoel het is uitgesteld loon en dus ONS geld en een ander doet net of het een gift is aan gepensioneerden en het geld van hen is. Het nadeel van grote potten met geld is dat anderen er nooit met hun fikken vanaf kunnen blijven.
 12. doemijnbest

  Leeuw's belevenissen

  Het is erg moeilijk geworden @LEEUW wat je nu moet geloven. Misschien is het wel het beste niet te veel van het ¨nieuws¨in je op te nemen en het deels laten voor wat het is want je weet toch niet of het allemaal waar is en idd de leugen regeert op dit moment en ook wereldwijd.. Ik denk wel eens dat mensen daarom ook wel eens doordraaien omdat ze het wel allemaal proberen op te nemen en dan rare dingen gaan doen maar kan het niet onderbouwen. Wat te denken van b.v. wat ADHD gevoelige mensen, ik ken er eentje in mijn omgeving, die krijgen zoveel prikkels binnen op deze manier.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...