Spring naar bijdragen

NC750xd

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  0
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over NC750xd

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag 03-08-1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Culemborg
 • Interests
  Motorrijden, techniek, transport

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. NC750xd

  Complete newbie: René

  TON is ook online te lezen.
 2. NC750xd

  Complete newbie: René

  Vandaag is goed bevallen, ik had mij op zwaar werk voorbereid maar dat viel heel erg mee. Om 4:30 uur bed uit, rustig aan opstarten (ik heb een hekel aan haasten), 45 minuten rijden en om 6:40 uur op DC. Duurde even voordat ik m'n bezoekerspasje had, daarna m'n chauffeur begroeten, aandokken en koffie drinken terwijl er geladen werd, erg relaxt. Elektrische pompwagen er in, deuren dicht, zegelen en gaan. Vriendelijke chauffeur, deed WD nu 5 jaar bij Tielbeke, mijn vragen werden uitgebreid beantwoord, veel ervaringsverhalen en praktijkvoorbeelden van andere soorten transport en wat toekomstgerichte tips. Het manoeuvreren vanuit de cabine volgend, maakt het nog indrukwekkender dan vanaf een afstandje. Gewoon knap werk, mag gezegd worden. We hadden mazzel dat we steeds dichtbij de deur konden staan, dat is wel eens een heel ander verhaal en loop je je goed warm. Het was best fris vandaag... Kan me ook goed voorstellen dat rolwagens aanzienlijk meer duw- en trekwerk kost. De afwisseling van ontspanning (rijden) en lossen/retouren (winkels), en kant-en-klare routes afwerken zonder tussendoor-spoedjes of ongewenste interventie van kantoor, komt heel prettig op mij over. Weer thuis vond mijn vrouw mij minder enthousiast dan gisteren, maar het zal de bulk informatie zijn die in het koppie verwerkt moet worden, die dat zo doet lijken. Het was absoluut een interessante en leerzame dag! Ben nu ook heel benieuwd naar een kijkje in de keuken bij andere transportsoorten.
 3. NC750xd

  Complete newbie: René

  Uiteraard breng ik een verslagje uit. Ik vind het leuk dat jullie zo goed meedenken en begaan zijn met een nieuweling zoals ik. Toppie hoor!
 4. NC750xd

  Complete newbie: René

  Best spannend in de zin van enthousiast zijn. M'n rugzak zal straks goed gevuld zijn met boterhammen, gezonde snacks voor twee en een heel toepasselijk bedankje voor de chauffeur na afloop. Hij (of zij, kan natuurlijk ook) zit wel de hele dag met mij opgezadeld.
 5. NC750xd

  Complete newbie: René

  Geen idee hoe zwaar dat allemaal is, heb het nog niet kunnen testen... Maar wie weet wat dit jaar allemaal gaat brengen.
 6. NC750xd

  Complete newbie: René

  Klopt, maar ik ben nog geen chauffeur...
 7. NC750xd

  Complete newbie: René

  Ach ja, je bent er dan toch, idd de uurtjes pakken.
 8. NC750xd

  Complete newbie: René

  Dank aan u allen. Ik zal mijn ervaringen delen zodra ik weer puf hiervoor heb, na die dag hard werken...
 9. NC750xd

  Complete newbie: René

  Beste allemaal, Tielbeke heeft mij een meerijdag aangeboden, ben net gebeld, leuk verfrissend gesprek, donderdag ga ik de handen uit de mouwen steken. Ik ben heel benieuwd hoe mij die dag gaat bevallen en daar kom ik maar op 1 manier achter. Stevig schoeisel en werkhandschoenen liggen al klaar.
 10. NC750xd

  Complete newbie: René

  Bedankt voor alle tips/bedrijven, dat is het mooie van zo'n forum. Vonk, Simon Loos en Melis had ik al verstuurd en deels ook al meedenkende reacties ontvangen. Ook al stuurt men mij door, het is een heel andere wereld dan ik in heb gewerkt. Veel directer en op gelijk niveau. De anderen schrijf ik ook nog dus wie weet wat daar uit komt.
 11. NC750xd

  Complete newbie: René

  Tja, dat had wel mooi geweest... Maar helaas.
 12. NC750xd

  Complete newbie: René

  Ik woon in Culemborg en heel Zuid-Gelderland is de regio waar ik in zoek. Mijn vrouw is een rasechte Elsterse en daarheen willen wij al jaren verhuizen. Toekomstige werkgever/standplaats is dan wel handig in regio Arnhem/Nijmegen.
 13. NC750xd

  Complete newbie: René

  Bedankt voor de reacties. Ik kan mijn polsen best flink belasten, zolang het maar bewust gebeurt. Onverwachte bewegingen onder belasting geven een pijnscheut wat een goede indicator is dat ik gewoon mijn koppie erbij moet houden. In de afgelopen twee jaar weet ik waar de grens ligt, maar om het zeker te weten probeer ik een meerij/-helpdag te regelen. Hiervoor heb ik vorige week een aantal transportbedrijven een verklarende mail gestuurd met mijn CV. Misschien dat ze dat liever niet doen, maar vragen kan altijd.
 14. NC750xd

  Complete newbie: René

  Hallo allemaal! Ik ben 48 jaar, getrouwd, kind- en huisdierloos. Na een min of meer automatisch gevormde carrière als boekhouder, gevolgd door de crisis, een faillissement, 2 jaar werkloosheid, 2 jaar werken, weer faillissement, ruim een jaar werkloosheid, 2 jaar ziekte (acute reuma), medicatie en fysiotherapie, eindelijk weer goedgekeurd maar licht beperkt (in de polsen en longen) en nog steeds werkloos... Kortom, mijn historie in een notendop. Hoog tijd voor een carrière-switch? Het kan nog steeds met 20 jaar werklust in het verschiet, dus waarom ook niet? Alles wat mij interesseert, wat ik graag doe en wat mij leuk lijkt om te doen, op een rijtje gezet en zodoende kwam ik uit in de transportwereld. Hard werken, lange dagen en onregelmatig, het zal even wennen zijn. Ieder beroep heeft voor- en nadelen, hoewel je de nadelen ook weer kunt relativeren. Ik ben nooit beroepschauffeur geweest (behalve in militaire dienst als vaste chauffeur van een generaal) en heb ook alleen nog maar A en B. Dit chauffeursforum kan mij heel veel leren heb ik al ontdekt, dus wie weet toeter ik t.z.t. wel naar jou.
×