Spring naar bijdragen

Marga

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

Over Marga

 • Rang
  Chauffeursforum Lid
 • Verjaardag 22-10-1967

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Groningen
 • Interests
  Taxi

Recente profielbezoeken

286 profielweergaven
 1. Marga

  Taxi chauffeur privacy

  Ik heb antwoord van ILT gekregen, ik mag gewoon mijn pas afschermen voor de klanten, ben erg blij met dit antwoord van deze officiële instantie, zal de mail bewaren voor als ik in de toekomst hier problemen mee krijg.
 2. Marga

  Taxi chauffeur privacy

  Ik wacht even af wat Inspectie Leefomgeving en Transport er van zegt, ook ivm de nieuwe AVG ingaande 25 mei 2018, heb in mijn vragen aan hun duidelijk gevraagd of ik mijn naam mag afplakken.
 3. Marga

  Taxi chauffeur privacy

  Bedankt voor je antwoord. Bedacht me later dat mijn BSN nummer onder mijn naam dus ook gewoon zichtbaar is, de website van de overheid zegt over het BSN nummer het volgende, ''Met het BSN kan gemakkelijk een koppeling worden gemaakt tussen informatie uit verschillende bestanden. Onzorgvuldig gebruik van het BSN brengt daarom privacyrisico’s met zich mee. Bijvoorbeeld misbruik van persoonsgegevens en identiteitsfraude.'' Ik heb dus ook maar even een mail gestuurd naar ILT Inspectie Leefomgeving en Transport, eens kijken wat die hier over zeggen.
 4. Net nieuw hier, maar ook van mij fijne feestdagen, net thuis van mn werk,had een dringende vraag en vond dit forum hahaha.
 5. Hallo, Mijn 1e keer hier, dus sorry als ik in een verkeerd forumonderdeel mijn vraag plaats. 1 is er een speciaal taxi forum hier? 2 Ik lees veel over de privacy van de klant, maar wat over de privacy van mij als chauffeur? Onze boordcomputers zitten midden voor in de taxi's, mijn kaart steekt aan de rechterkant eruit, recht voor de neus van de klant, de klant kan mijn naam en achternaam lezen. Waardoor ik nu gestalkt word doordat iemand mij heeft opgezocht op sociale media. Zou er in de toekomst een kaart gemaakt worden zodat de privacy van de chauffeur gewaarborgd is? 3 Mag ik mijn naam afplakken op mijn boordcomputer kaart? 4 Mijn geldigheid van de kaart was afgelopen, heb dus net DEC een nieuwe, en kreeg een brief erbij dat mijn taxipas wel gewoon 5 jaar verlengd is , maar dat de kaart zelf maar geldig is tot 21 maart 2020, zou dat met die nieuwe privacywet te maken kunnen hebben ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...