Spring naar bijdragen

Nagamiji

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  88
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Nagamiji

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nagamiji

  Wat je (niet) wil weten over Nagamiji

  De huishouding. Huishoudelijk werk, daar hebben mijn hubbie en ik nog wel eens ruzie over. Nu hoor ik jullie denken: wie niet. Maar onze ruzie is van hele andere aard. Hij wil niet dat ik iets doe in huis en natuurlijk had ik jaren geleden al hulp kunnen krijgen om schoon te maken. Máár... ik geniet er zo van om iets te kunnen, ik geniet zelfs van de afwas en stofzuigen. Zware dingen afwassen gaat nog steeds niet, al heb ik daar ook een trucje voor gevonden: Eerst extra pijnstilling. Echt het is het me waard. Als ik dan een schone pan zie, dan voel ik me zo blij en trots. Ja voor mij is het leven een aaneenschakeling van feestjes. Stofzuigen doe ik per kamer of deel van een kamer. En voor de douche heb ik nu zo'n automatische schrobber op een accu. Werkelijk de uitvinding van de eeuw. Mijn man vind dat ding ook leuk, dus ach, hij mag ook. We hebben alleen ruzie als hij vind dat ik onverantwoord bezig ben. Hij begrijpt inmiddels wel een beetje dat een huishoudelijke klus heel veel voor mij betekent. Mijn strijd met het lichaam wat ik heb meegekregen heeft me al veel afgenomen: ik kan niet meer sleutelen of klussen. Maar ik kan nog wel huishoudelijk klusjes, dus ik heb nu een ongebruikelijke hobby.
 2. Nagamiji

  Medisch attest voor buschauffeur

  Is de medische verklaring hier geldig? En hebben ze in België een chauffeurspas? Dat is een hele nuttige tip! Zou ik zeker doen, TS.
 3. Nagamiji

  Medisch attest voor buschauffeur

  Gewoon online kan je alles vinden: https://www.cbr.nl/nl.htm Rechts bovenaan is het menu.
 4. Nagamiji

  Medisch attest voor buschauffeur

  Je hebt een gezondheidsverklaring nodig, waar jij of je werkgever voor betalen en dan krijg je een pas. Plus je hebt een pas nodig voor personenvervoer, soort van goed gedrag, zodat men denkt te weten dat je je niet vergrijpt aan passagiers.
 5. Nagamiji

  Het forum gaat stoppen.

  Ik denk dat een bedrijf dat failliet gaat vervangbaar is, maar een forum niet. Ik heb al eerder meegemaakt dat de stekker uit een forum is gehaald wegens kosten en ik mis het nog steeds. Dit forum is zooooo gevuld en heeft zo veel gebruikers, dat dit forum ook niet te vervangen is. Ieder alternatief zal een slap aftreksel zijn.
 6. Nagamiji

  Wat je (niet) wil weten over Nagamiji

  Dank je wel. Ik denk dat ik nog wel even blijf leven. Dat doe ik al vanaf mijn geboorte tegen alle verwachtingen in. Ik heb nog een taak, denk ik.
 7. Nagamiji

  Het forum gaat stoppen.

  Ik heb me aangemeld, ik ken de layout, dat scheelt. Maar ik denk we zelf het forum tot leven moeten wekken.
 8. Nagamiji

  Goede druk op de trekas is niet altijd eenvoudig...

  Ik gebruik Chrome, die biedt altijd vertaling aan. Leek me in dit geval wel interessant, maar dat viel tegen. Dank je wel voor de informatie.
 9. Nagamiji

  Goede druk op de trekas is niet altijd eenvoudig...

  Wat is het risico dan? En hebben ze in Noorwegen hogere boetes dan hier?
 10. Nagamiji

  Goede druk op de trekas is niet altijd eenvoudig...

  OMG, wat een gigantische boete! Zijn de boetes zo hoog in Noorwegen? Of was deze actie gevaarlijk? Ik las dat het een Noorse vrachtauto was met 2 Noorse chauffeurs.
 11. Nagamiji

  Het forum gaat stoppen.

  Ik herhaal het hier nog maar een keer, ik zou ook héél graag willen dat dit forum blijft. En ben bereid tot een vaste (maandelijkse?) bijdrage.
 12. Nagamiji

  Nieuws in plaatjes

  Nee, ik heb ontdekt hoe het werkt, een plaatje posten. Dat lukt me nooit, op dit forum is het debielproof, dus ik heb al mijn "leuke" plaatjes gepost. Ik zou willen dat het forum blijft, 1 februari is heel dicht bij.
 13. Nagamiji

  Het forum gaat stoppen.

  Ik sluit me hier bij aan. Ik wil ook financieel bijdragen als dat helpt.
×