Spring naar bijdragen

Spacecabbie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

Over Spacecabbie

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Allen bedankt voor de tips en ervaringen. Is erg behulpzaam geweest en de dieren haters die ongevraagt hun meeningen dumpte ik hoopdat het opluchte 😂 mij boeit die niet.
 2. Hier ben ik dus zeer nieuwsgierig naar heb je een paar voorbeelden ik begreep dat het alleen bij levens middelen versproducten een issue is. En mag dan bij dat bedrijf de hond helemaal niet ook niet in cabine ? UK is apart geval daar rij ik ook (nog) niet op.
 3. Dat klink logish het is ook niet de bedoeling dat de hond er uit gaat bij laden/lossen dat vind ik dan weer niet kunnen 🙂
 4. Ik vroeg mij af wat voor problemen kom je teggen onderweg als je de hond mee neemt. Ik rijd met een doektrailer dus vervoer geen vers goederen. Ik zou graag van mede chauffeurs horen waar ik op moet letten uiteraard heeft fikkie alle inentingen en blijft hij in de cabine bij laad/lossen. Ik hoor bv verhalen dat men geweigert kan worden ? Praktise tips haren verwijderen bv. (dacht zelf stoelhoezen en de rest steeds schoon blazen). Afijn iedere info is welkom. Ik weet dat men meningen heeft over het wel of niet meenemen ik zou daar graag geen discussie over willen voeren nu. Wil echt tips/info van praktijk mensen die de hond mee hebben. Dank !
 5. Hoi ik ben even nieuws gierig of iemand mij wat meer info kan geven omtrent electra in deze oudere auto’s Ik wil graag 12/24 volt aftappen en dan zelf 3 aansluitingen maken ben ik handig genoeg in. Maar waar kan ik 12/24v 15amp aftappen er zit rechts een aansluiting maar ga niet graag knipen er zou volgens mij een aftap mogelijkhijd moeten zijn achter dash voor opbouwers bv. Also gezien bovenstaande kunnen de 12/24 accesorries aansluiting de accu leeg trekken zoja waar kan ik het beste een accu meter aansluiten? Waar zit en loopt de kabel van radio (dashboard) attenne heen ? Heeft iemand een electrish schema van deze auto ? B.V.D. Hans.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...