Spring naar bijdragen

De Don®

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over De Don®

 • Rang
  Advanced Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. De Don®

  Nieuws in plaatjes

 2. De Don®

  Nieuws in plaatjes

 3. De Don®

  Nieuws in plaatjes

  Even een luchtiger onderwerp:
 4. De Don®

  FOTO van je luxe-wagen

  Nieuwe auto's gaan geen 33 jaar mee,het is een utopie om dat te geloven.
 5. De Don®

  PVV, Wilders enzovoorts

  Wilders,Theo Hiddema,en Pim Fortuin zijn of waren mensen die tenminste geen blad voor de mond nemen als het gaat om ons land en onze democratie. En hoewel ik mij niet altijd kan vinden in de uitspraken van bovengenoemde,denk ik ook niet dat we gebaat zijn bij bijvoorbeeld onderstaande club idioten:
 6. De Don®

  vervolgverhaal

  Tevreden te houden
 7. De Don®

  FOTO van je luxe-wagen

  Ik durf te wedden dat je die oude Corolla nog had kunnen rijden,als je gewild had. Kijk naar mijn Mercedes,gaat al 36 jaar mee en is daarmee kwalitatief hoogstaand,en een stuk milieubewuster dan al die plastic leasebakken die blijkbaar om de drie jaar vervangen moeten worden.
 8. De Don®

  nog mensen die zo ruw zijn in het parkeren ?

  Ik heb ook al meermaals meegemaakt dat mijn auto begon te bokken als ik langzaam achteruit reed. Recent is ie daarvoor ook bij onze werkplaats geweest,en het is nu gelukkig een stuk minder,maar af en toe doet ie het nog steeds.
 9. De Don®

  Nieuws in plaatjes

 10. De Don®

  FOTO van je luxe-wagen

 11. De Don®

  FOTO van je luxe-wagen

 12. De Don®

  FOTO van je luxe-wagen

  Nette Seat. Hoe krijg je het voor elkaar om diesel in een Prius te gooien? In een Prius nog wel,zo'n auto die in mijn ogen de gebruikte kostbare grondstoffen voor productie niet eens waard is.
 13. De Don®

  FOTO van je luxe-wagen

  Ik hou niet van kleine auto's,en die drie of zelfs tweecilinders van tegenwoordig lijken mij ook niets,maar mijn vrouw wil absoluut een klein autootje. Ik heb liever wat staal om mij heen,en een fatsoenlijke motor. Volvo's zijn bewezen veilig,ik heb dat zelf proefondervindelijk mogen vaststellen,door een ongeluk met de voorganger,ook een V70 waarmee ik met 60 km/u tegen een boom aanreed. De auto deed toen wat ie moest doen,de inzittenden beschermen,auto total los,en mijn vrouw en ik stapte zo uit,we hebben alleen een poosje last gehad van onze sleutelbenen door de gordelspanners,en ik had een schrammetje op m'n neus van de airbag.
 14. De Don®

  FOTO van je luxe-wagen

  En mijn vrouw rijd momenteel een eco Ferrari,welke op de nominatie staat om dit jaar vervangen te worden voor iets nieuws. Het is eigenlijk een tussenoplossing,nadat ze een paar maanden geleden haar KArt opblies,de motor althans. We waren namelijk al aan het sparen voor een opvolger,en hebben voor de tussentijd dus even een goedkope oplossing.
 15. De Don®

  FOTO van je luxe-wagen

  Deze eerste kennen jullie al,de onderste is de dagelijkse 2.5T: E
×