Spring naar bijdragen

De Don®

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  53
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

216 Excellent

Over De Don®

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. En vandaag vond ik mijn nieuwe contract ter ondertekening op de deurmat. Gewoon netjes zoals afgesproken,heldere en duidelijke afspraken,CAO gebonden. (Het kan dus toch! #Juf Ank # Dikken) Zit nog ff met de kwestie pensioen oversluiten ja of nee,maar daar heb ik al contact met mijn accountant over opgenomen,die gaat dat haarfijn uitzoeken. En er is ook sprake van een ANW-hiaat verzekering waarvoor elke medewerker van Nabuurs wordt aangemeld,ook daar gaat mijn accountant naar kijken. Ondertussen kan ik het formulier gewoon invullen en retour zenden,aangezien je je beslissing hierover binnen drie maanden kunt herzien mocht dat nodig zijn.
 2. T.S vraagt naar ervaringen als distributiechauffeur bij de Jumbo.Dat je bij sommige Jumbo filialen moet opletten voor overstekende overkappingen en andere krappe toestanden,lijken mij ter zaken doende relevant. Maar wat de tram in Den-haag,of de leasebak van wie dan ook daar mee te maken heeft ontgaat mij volledig. Wil anders best mijn broer vragen zijn mening hierover te ventileren,die is buschauffeur in Den-haag.Wellicht heeft hij nog wat goede ervaringen met,of tips over het werk van een Jumbo distributiechauffeur.
 3. Waarschijnlijk ga je met een city trailer met stuuras rijden? Dat draait wel ff wat korter als je drie starre assen gewend bent. Op één van mijn eerste ritten had ik ook wel een stuuras kunnen gebruiken,kwam in een bodemloze put voor een enkel dock terecht. Trailer in één keer recht voor het dock,maar de auto er zo scheef voor dat ik die bovenop een laag betonnen muurtje parkeerde met de uitlaat. Ik kreeg na een week aanmodderen ook een ervaren collega mee voor vier dagen. Maar dat was omdat ik een enorme puinhoop van de administratie had gemaakt. In ieder geval,veel succes maandag.
 4. De Don®

  Dikken is het zat

  Oh,is dat nu zo'n DAF? Ikke niet begrijp.
 5. De Don®

  Dikken is het zat

  En zo is het maar net.Bij Nabuurs hebben we standaard wit,zonder extra lampjes.En dat is goed,ik heb liever dat mijn werkgever mij goed betaald,dan dat ie goed betaald voor z'n auto's.
 6. De Don®

  Dikken is het zat

  Ik zie Volvo,Scania,Mercedes,ja zelfs MAN,en nu zal ik wel op een paar teentjes trappen,maar deze snap ik niet hoor:
 7. Ik ben blij dat ze toegegeven hebben,maar voeg er wel in al mijn bescheidenheid aan toe dat ik ook niet anders verwacht had. Ik ben met name blij,omdat het me prima bevalt bij Nabuurs,het werk bevalt me goed,ik draai momenteel meer dan genoeg uren,en ik ken het bedrijf en de klanten nu natuurlijk al aardig. Als ze me geen contract voor onbepaalde tijd hadden gegeven,had ik niet nog een jaar bij ze volgemaakt. En dat heb ik afgelopen vrijdag ook gewoon gezegd ook in ons gesprek.
 8. De openingszin van hun was: "We willen je niet kwijt" En vervolgens bieden ze je weer een jaarcontract aan.😂 En dan hopen ze ook nog dat je daar heel blij mee bent. 🤣 Hebben alle werkgevers tegenwoordig bindingsangst,of is het nog niet tot ze doorgedrongen dat de banen voor het oprapen liggen?
 9. Afgelopen vrijdag had ik een gesprek over het vervolg van mijn carrière bij Nabuurs. Nabuurs bood mij een jaarcontract,en één loonschaal omhoog aan,ik zette in op een contract voor onbepaalde tijd en twee loonschalen omhoog. Gisteren ontving ik in de loop van de dag het bericht dat mijn verzoek was ingewilligd.
 10. De Don®

  Show your tattoo.

  Verrassingen? nee,meer dan het t-shirt met lange mouw is er niet,en komt er ook niet. Een jaar of 9 a 10 geleden had ik vier losse tattoos. Ik zie toen tegen de tatoeëerder maak er één geheel van. De Japanse Yakuza stijl lag mijn tatoeëerder wel,en hij had er ook een mooi boek van,met afbeeldingen van traditionele yakuza tattoos. Het stond er allemaal binnen een jaar op,toen mijn zoon geboren werd liet ik zijn naam natuurlijk plaatsen,maar afgezien daarvan duurde het vier jaar voordat ik weer een stukje liet bijzetten. Achter sommige tattoos zit natuurlijk ook een diepere betekenis,zo heb ik aan de binnenkant van mijn linkerarm een soort zelfportret,een adelaar op m'n borst ter ere van de familienaam van mijn oma van mijn vaderskant kant,de naam van mijn zoon natuurlijk,en een perkamentrol met twee Japanse tekens precies zoals mijn beste maat ook heeft.
 11. De Don®

  Show your tattoo.

  Ik heb wel een "paar" tattoos Verslavend? joh! Geen last van! De eerste foto is ruim negen jaar oud,op de laatste foto is de rechterkant weer een stukje verder,het is de bedoeling om het dit jaar echt af te maken.
 12. Klopt,heb het één keer geprobeerd de trekker eronderuit te rijden zonder de kabels en slangen los te koppelen! Werkt op zich geweldig,maar slechts eenmalig.🤣
 13. Daar hebben ze hele goede gehaktballen en uitsmijters.
 14. Het was de afgelopen dagen weer stralend weer,tijd om weer eens een foto te nemen van een fris gewassen auto.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...