Spring naar bijdragen

Schermnaam

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Good

Over Schermnaam

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Goedendag allemaal, Ik zal binnenkort naar de dokter gaan hiervoor, ADD lijkt mij een goede aanname maar dat laat ik aan de dokter over. Ik denk dat ik toch wel mijn D rijbewijs ga halen, misschien vind ik werken in het OV wel leuk genoeg, en als het financieel ook een beetje leuk is... Kan ik misschien 4 dagen werken ofzo per week vind ik dan wel prima. Ik wil nogmaals aangeven dat ik mij ervan bewust ben dat ik wel moet werken, en wil graag mijn 'skillset' uitbreiden, ook al is dat enkel maar met een extra rijbewijs. Ik wil gewoon graag een leuk baantje wat ik kan volhouden zodat ik lekker mijn eigen ding kan doen. Bibliotheekbus rijden? Wat moet ik mij daarbij voorstellen? Ik zie ze namelijk wel eens staan en ben bang dat het ook een parttime baantje is waar je niets mee kan (lees, veel te weinig uren=te weinig monies) Ik zal dat ook wel ff opzoeken btw, maar ervaringen van iemand die dat gedaan heeft (of iemand kent) is natuurlijk veel betere info. Las ook dat het forum binnenkort gaat sluiten, beetje jammer.. Merk dat er (buiten de nare reacties om) toch wel hulpvolle tips worden gegeven, ook staat het hier vol met info waar ik wat mee kan. Bedankt allemaal voor de hulpvolle tips, hoop er toch nog een paar voor de valreep op te doen :) . groeten, Schermnaam.
 2. Iemand adviseren om zelfmoord te plegen komt mij als ongemanierd over ja.. Een beetje 'hard antwoord' kan ik wel hebben maar dat... En als je dat niet inziet... Of zeg je dat ook in het gezicht van mensen? Denk het persoonlijk niet.
 3. Wow wat een gezellige reactie, o.a dat zelfmoord mij word aangeraden wauw.. Dat is leuk advies. En ook vooral de aannames dat het mijn plan is om zo veel en lang mogelijk in de uitkering te zitten.. Ik heb inderdaad niet het juiste forum uitgekozen zie ik. Wist niet dat er zoveel ongemanierde mensen zouden zitten. Voor de mensen die mijn vragen beantwoord hebben, dank u, ik weet nu dat ik het hier (touringcarchauffeur) NIET moet zoeken. Niet dat ik ook maar een verklaring schuldig ben.. Ik heb nog nooit in de uitkering gezeten, en zou dit ook nooit willen. Ik maak liever nog mijn spaargeld op dan afhankelijk te zijn van dat UWV. Ik ga nog liever in een caravan van €500,00 ergens in de Westpoort slapen dan dat ik afhankelijk ben van de overheid. Voor de duidelijkheid, ik zoek gewoon een baan wat IK (ik persoonlijk dus) kan volhouden, ik wil juist mijn eigen boontjes doppen. Vind het trouwens ook een beetje vreemd dat er zo raar word gedaan als iemand in de uitkering zou zitten, en dat je het een ramp vind om eraan mee te betalen (je zal het zelf eens nodig hebben) (en ondertussen wel allerlei subsidies opstrijken) ik adviseer je dan om naar een land te gaan waar geen sociaal vangnet is, daar is het vast gezelliger.
 4. Hallo, allereerst bedankt voor de reacties. Mijn bericht is zeker serieus, ik speel gewoon even openkaart omdat dit een soort levensprobleem van mij is. Ik zou willen dat ik wat minder lui was, helaas kan ik daar niets aan doen.. Vandaar dat ik het zo eerlijk zeg, omdat ik gewoon goede antwoorden wil hebben, als ik lieg krijg ik niet de waarheid. Met de taxi heb ik inderdaad ook wel eens moeten tillen (rollators, tassen, rolstoelen vastzetten) Dat was voor mij nooit zo'n probleem omdat dat maar heel even is. En het is even rust van het rijden natuurlijk. Ik wil graag een normale baan hebben zoals iedereen, 4 dagen werken 3 dagen rust. Maar dat blijkt een lastige opgave te zijn voor mij. Ik heb gebeld met een touringcarbedrijf en daar is het normaal om 6 dagen op te werken en 2 dagen af (vrij) dat vind ik dus al veel te veel.. Ik vind het leuk om op de straat/weg te zijn, daarom mijn keus hiervoor. Vind het alleen jammer dat de tijden (uren per dag, en dagen per week) zo moeilijk veel zijn. Als ik gewoon 4 dagen kon werken, (overdag,s'avonds, weekend) zou het geen probleem zijn. Een vast contract zou wel eens leuk zijn (en ook tijd worden) maar in de taxibranche vind ik dat dus niet.. Ook al deed ik mijn werk goed (gehoord van zowel planners als van de directie) maar kennelijk mag dat niet baten.. Anyway, ik denk dat ik dus opnieuw naar de tekentafel moet om nu uit te vinden wat voor werk vol te houden is voor mij en wat ik daar dan voor moet doen. Nogmaals bedankt, Met vriendelijke groet, Schermnaam.
 5. En wat zijn doorgaans de mogelijkheden voor parttime werken?
 6. Goedendag, Ik ben nieuw hier en val gelijk met de deur in huis en zal hier mijn verhaal doen. Ik ben al vanaf mijn 18de taxichauffeur maar heb dit grootendeels parttime gedaan (15/20u in de week gemiddeld). Nu ben ik 26 en heb slecht's anderhalfjaar weten vol te houden om meer uren te werken (24/32) de redenen waarom ik het niet volhield, Bij bedrijf A moest ik plotseling s'nachts werken, dit trok ik niet. Bij bedrijf B een jaar gewerkt, de 2de keer werd mijn contract niet verlengd. Ik weet niet waarom, maar ik gok erop omdat ik plots ziek werd en dit vóór mijn verlenging was. Anyway, ik moet natuurlijk werk hebben en 15 miezerige uurtjes per week schiet natuurlijk niet op.. Ik heb verder geen (erkende) aandoeningen ofzo, dus via instanties lukt mij het niet om hulp te krijgen. Dus heb ik al tijden het idee in mijn hoofd om touringcarchauffeur te worden (want meer kans op werk naar mijn idee) en zelf dan het rijbewijs te betalen. Ik zit daar nogal tegenop (vandaar mijn twijfel) maar ik weet ook niet zo goed wat ik anders moet doen. Aangezien ik het liefst niks doe, en bij bijna elk soort werk moet je fysiek ''iets doen'' en daar heb ik natuurlijk geen zin in. Samenvattend, is het een goed idee touringcarchauffeur te worden (in mijn situatie) en dan een goede parttimebaan te vinden (waar ik niet weer na een half jaar gekicked word) ben het namelijk een beetje zat om steeds maar weer te moeten zoeken naar iets anders.. Ik hoop dat jullie mij kunne helpen. Met vriendelijke groet, Schermnaam.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...