Spring naar bijdragen

lightning

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  59
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

35 Excellent

Over lightning

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja idd smiley vergeten. Ik ben hier overigens al wel langer als 1 maand. Maar niet actief
 2. Hou maar op roadtrain we weten al dat jij het bent.
 3. Nee maar dat zou verklaren waarom hij lang niet meer online komt. Hij is wel online maar dan met zijn originele account. Om te lezen dat hij een wit stuur moet kopen.
 4. Deze man is hier niet nieuw, die opent gewoon een topic onder een andere naam. En geeft waarschijnlijk ook nog antwoord op z'n eigen vraag. Iemand hier is de mol 😉
 5. Geloof mij ik ben niks minder dan elke andere chauffeur hier en ook in de toekomst.. alleen de aanname van potentiële nieuwe werkgever dat ik een risico factor ben is compleet uit de lucht gegrepen. Als je mij zou kennen weet je dat dit onzin is.
 6. Ik begon dit topic om buitenland te gaan rijden, maar van 2 bedrijven geen reactie te krijgen en 3de wijst me af. Zou ik nog graag wel internationaal willen, maar heb er vrede mee dat het binnenland blijft.. topic mag van mij ook open blijven, maar ik heb het internationaal hoofdstuk afgesloten.
 7. Oost west eigen baan best.. dit topic mag op slot
 8. Haha een wit stuur kom niet meer bij, ik ken ze
 9. Zo voelt het voor mij wel, als ik nou iets zo mankeren ok. Maar om nu te worden afgewezen op iets wat is gebeurt uit een lang verleden voelt een beetje raar. Ik mankeer helemaal niks kern gezond. mijn lichaam word elke dag intensief belast. Supermarkt Distributie is gewoon zwaar werk. En dan dit te horen krijgen.. firma waar ik nu werk krijg je standaard een medische keuring voor je aanstelling en dit was voor supermarkt werk en arts had geen probleem gevonden want die is er gewoon niet. En gaat zo'n bureaucraat even zeggen dat er een probleem is..
 10. Haha ja zo kun je het wel lezen. Het was ook niet dat ik er heel diep op ben ingegaan. Hij vroeg alleen waarom ging je dienst uit. omdat ik mijn been had verbrijzeld. En heb je daar nog last van? Nee
 11. Helaas moet ik melden dat wij het proces niet voortzetten. Wij denken dat klachten mbt jouw been die ooit verbrijzeld was in de toekomst voor problemen gaat zorgen. Dit hebben wij al vaker meegemaakt met collega's. Dit risico willen wij daarom niet aangaan.Succes met het vinden van een nieuwe baan. Tip van mij aan jou. Zeg bij je volgende sollicitatie niet specifiek iets over je been. Bij elke werkgever gaat dit een rol spelen, in de toekomst, om jou aan te nemen of niet.
 12. Ja er zijn veel redenenen om te verzinnen. Bezuinigingen Einde Contract Ongewenste overplaatsing Positief getest op softdrugs weet niet of je dat moet zeggen bij zo'n gesprek. Maar goed. Word tot mijn pensioen containers trekken dan ;-), ik heb al veel chauffeurs gezien met lichamelijke klachten. En die hebben geen zware bot breuken gehad. Of ken collega met heel veel ziekmeldingen. Weer een ander heeft kniebanden gescheurt en is al maanden uit de running.. ik ben er altijd, 1 telefoontje naar elke werkgever op mijn cv had het kunnen bevestigen. Tja hun verlies. Stap nu wel met grotere glimlach weer in de wagen..
 13. Tja, is lang geleden dat ik op gesprek ben geweest. Maar nu weet ik weer dat je altijd moet liegen. Je moet nooit meer vertellen als nodig. Omdat ik al werk heb, dacht ik er niet bij na. Maar goed het gesprek.. Ik ging erheen met voor ogen internationaal chauffeur zoals aangegeven op vacature. Blijkt dat ze geen werk hebben voor meerdere dagen van huis. Het zou een enkele keer kunnen voorkomen. Dat was niet wat ik in mijn gedachten had. Maar goed dan komt er een vraag waarom ik uit militaire dienst ging 10 jaar geleden. (Verbrijzeld been) dat had ik dus niet moeten zeggen blijkt. Krijg nu net bericht dat het in de toekomst een probleem kan worden. Hmm ik snap het.. ik blijf dan wel in de supermarkt distributie aan containers trekken ala 400kg zonder probleem. Dus ik blijf lekker waar ik zit.. het gras lijkt groener bij de buren. Maar waar ik nu zit weet heel goed wat ze aan mij hebben.
 14. Trol alert Een vreemde vragen naar zijn voorkeur voor mijn wagen..yeah right
×
×
 • Nieuwe aanmaken...