Spring naar bijdragen

Transfo

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Transfo

 • Rang
  Newbie
 1. Oké. Uit mijn hoofd heeft een 3 asser pak hem beet 15 ton laadvermogen. Is alles wat in die containers zit zo zwaar dan of maar een deel? En als we het nou even anders bekijken; in plaats van zeecontainers BDF bakken. Daar zie je volgens mij veel meer combi’s mee rijden als ik me niet vergis. Zie jij of anderen hier daar kansen in? Suggestie voor opdrachtgevers daarin of dingen waar je daarmee rekening moet houden?
 2. Ik heb er welgeteld 1 voorbij zien komen de afgelopen 3 jaar (b bakwagen met bdf frame)! Maar dat is niet de bedoeling. Het merk maakt me niet zo veel uit maar het wordt een Actros, XF of iets in die richting. Met 3e as en onderschuifklep voor het verhuiswerk. €60,- per jaar per chauffeur (heb ik mij laten vertellen). Aanvraagtijd geen idee. Zal niet meer dan een maand zijn denk ik? @Danny @volvofh12, bedankt. Ik ging uit van 0,5 tot 1 uur laden en dezelfde tijd voor lossen. Maar ik denk zo te horen dat ik me daarmee in de vingers ga snijden.
 3. Beste forumleden, Ik heb wat vragen over het starten in het containertransport. Voor ons verhuisbedrijf, waar we nu met B rijbewijs bakwagentjes rijden, wil ik een bakwagen met BDF frame kopen. Zet er een 25ft HC container op en hoppa, 47m3 inboedel laden. Nu wil ik het frame zo laten maken dat er zowel 20ft als 25ft containers op kunnen. Nu heb ik nog geen 5 dagen in de week werk voor die auto dus ik heb wat rondgevraagd bij vrachtkantoren die in het containerwerk zitten. Één van de kantoren kan wel een "oproepcharter" gebruiken en biedt volgens mij wel een prima tarief. Ze noemden een prijs voor een rit van +- 3,5 uur - 250 kilometer. Om een inschatting van de kosten/opbrengsten te maken, mist alleen nog het stukje laden en lossen. Hoe lang sta je ongeveer in de haven van Rotterdam om een container te laden? Zijn er verder specifieke zaken waar ik vanaf moet weten voor ik met dit werk begin? Andere tips en info die niet direct antwoord geven op mijn vraag zijn ook welkom.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...