Spring naar bijdragen

Bammetje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Over Bammetje

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. De goede oude tijd zonder internet. Gelukkig heb ik ook chauffeurs in levende lijve gesproken. Verder blijf ik liever wat meer anoniem op het openbare internet.
 2. Moet zeggen dat ik het erg lastig vind een realistisch beeld te krijgen over het vak. Op internet vind ik vooral propaganda verhalen en laten ze de minder leuke kanten volledig achterwege. Logisch, want ze hebben dringend chauffeurs nodig op dit moment. Dus ik moet het hebben van de verhalen uit de ervaringsdeskundigen uit het vak. Ik lees bijna alleen maar dat het erg stressvol werk is en dat veel chauffeurs rugklachten krijgen, klopt dat? De chauffeurs die ik tot nu toe privé heb gesproken, spreken van lange dagen maar zouden niet anders meer willen, spreken van leuk werk. Daar hoor ik het woord stress dan weer niet van. Zelf vind ik wat stress of een race tegen de klok niet erg, kan er bij horen. Hoe is het werken in de supermarktdistributie?
 3. Bedankt voor jullie antwoorden. Dat het hele vroege opstaan erbij hoort, dus dan bedoel ik voor 5 uur opstaan, heb ik begrepen en op zich geen probleem, heb het vaker gedaan. Maar de vraag voor mij is meer hoe dat gaat voor bijvoorbeeld meerdere keren in de week en dat voor een half jaar lang achter elkaar, of eigenlijk langer. De meesten van jullie klinken hetzelfde als ik in de ochtend, gelukkig. Ik sta op, schiet in de kleren, neem een kop koffie en eet wat kleins onderweg naar mijn werk. Als ik maar koffie heb, dan is het goed, haha.
 4. Goedendag! Zouden jullie wat kunnen vertellen over hoe jullie beginnerstijd eruit zag? Hoe ging het vroege opstaan jullie toen af? En hoe gaat dat nu? En de lange dagen die je regelmatig maakt? Ik vraag dit omdat ik de carriéreswitch naar chauffeur wil maken, ik denk nu wel ongeveer de haken en ogen te weten o.a. dankzij dit forum, al leer je het meeste in de praktijk. Het enige wat mij nog ''tegenhoudt'' is of ik het vroege opstaan aankan voor langere tijd. Hadden meer mensen dit? Uiteraard wil ik nog een dagje meelopen met een chauffeur, maar dit is nog niet gelukt. Bedankt voor het antwoorden en groetjes, Bammetje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...