Spring naar bijdragen

Jiev

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Over Jiev

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Is de voornaamste rede dat het weinig tot niet meer wordt gebruikt, dat er zoveel anderstaligen zijn? Of dat de techniek zich zo snel heeft ontwikkeld, dat je nu makkelijker met je telefoontje uit de voeten kan? Kan het ook iets heel anders zijn: doordat de maatschappij zo gehaast is geworden, is het wel lekker, om even helemaal tot rust te komen in de cabine?
 2. Bedankt voor alle reacties! Mijn onderzoek richt zich meer tot "het gezelliger maken van de file". Daarbij kwam ter sprake dat er vroeger door vrachtwagenchauffeurs de 27mc werd gebruikt om te 'kletsen'. Dit zijn wel ongefundeerde uitspraken, van iemand die zelf geen beroepschauffeur is. Vandaar dat ik hier wilde peilen om jullie het ook daarvoor gebruiken/gebruikten. De kernvraag is dus eigenlijk: Gebruik je de 27mc nog om te kletsen of heb je het ervoor gebruikt? Wat doe jij om die saaie files door te komen? Vind het tof dat er zo actief hierop gereageerd wordt! Dat zegt wat over deze gemeenschap.
 3. @Murphy bedankt voor reactie en je hebt helemaal gelijk! Mijn emailadres is jiev@icloud.com
 4. Hallo iedereen, Voor een schoolopdracht doe ik onderzoek om bepaalde functionaliteiten van de mc27 bruikbaar te maken voor een breder publiek. Dit zal gebeuren in de vorm van een app, het zal dus niet drukker worden op jullie frequenties. Wie zou mij kunnen helpen met die onderzoek en staat open voor een telefonisch gesprek van zo'n 5 a 10 minuten? Ik wacht jullie reacties met smart af. Gr. Jiev
×
×
 • Nieuwe aanmaken...