Spring naar bijdragen

Herbie

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Herbie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. waar ik eigenlijk zorgen over maak is dat de werkgever mijn tachoschijven nog in zijn bezit heeft, en dat ook kan gebruiken tegen mij met de vermelding dat ik mijn schijven vaak had overschreden. wand hun haden mij bij het onslagen een aangetekende brief gestuurd dat ik zo gezegd mijn rij en rusttijden niet had gerespecteerd en dat zij niet verantwoordelijk waren voor de gevolgen. kunnen die tachoschijven op het rechtbank nog gebruikt worden tegen mij weten jullie daar iets van. en waarom is de werkgever ook gedagvaard.
  2. zij zijn ook gedagvaard en hoe moet ik hen dan benaderen moet ik vragen bij welke verzekering zij aangesloten zijn en als zij dat nie willen zeggen. ik heb gelezen dat er ook en gevangenisstraf kan worden gegeven van 15 dagen - 6maanden hoe moet ik kunnen aantonen dat dit niet bewust een vluchtmisdrijf was.
  3. Beste leden van chauffeursforum, in 2008 tijdens mijn job als vrachtwagenchauffeur heb ik het volgende voorval gehad en zou graag wat bijkomende informatie van jullie hier over willen hebben. bij mijn verdeel ronde's met de vrachtwagen ben ik een straat ingereden waar rechts auto's geparkeerd stonden, toen ik in het straat was heb ik blijkbaar bij het manoeuvreren met zij achterkant van mijn vrachtwagen een geparkeerd voertuig geraakt, wat ik zelf helemaal niet voelde of hoorde toen ik een paar meters verder was heb ik een wagen horen toeteren, die achter mij stond die persoon kwam naar mij toe en zij dat ik een geparkeerd voertuig had geraakt. ik was even de kluts kwijt wand ik dacht in mezelf als ik een wagen geraakt zou hebben zou ik het toch gevoeld hebben zeker, daarna ben ik uitgestapt en heb ik naar die wagen gaan kijken en heb niks vreemds gezien ondertussen was die persoon al lang verdwenen daarna heb ik naar mijn werkgever gebeld voor te zeggen dat ik blijkbaar een wagen had geraakt en wat ik nu moest doen, hij zij dat ik gewoon door moest rijden en mij er niks van aan moet trekken. ik heb gewoon door gereden,na een paar dagen is de politie op de werkvloer gekomen en moest ik een verklaring afleggen wand ik had een vluchtmisdrijf gepleegd zij de agent. in mijn verklaring heb ik gezegd dat ik het niet bewust had gedaan en mijn werkgever ervan op de hoogte had gehouden. vandaag heb ik een dagvaarding gekregen i.v.m het vluchtmisdrijf. ben ermee naar de acv gestapt om te vragen wat ik ermee kon toen, hun hebben mij niet kunnen verder helpen daarna ben ik naar mijn verzekeringskantoor gegaan voor een eventuele rechtsbijstand, ze hebben gezegd dat ik naar de verzekeringskantoor van mijn werkgever moest gaan, maar daar werk ik niet meer. tachoschijven waren ook niet goed ingevuld tijdens die periode kan de rechtbank mij op die schijven ook een boete geven. wat kan ik in deze situatie doen ? hoeveel kunnen de boetes bedragen ? moet ik ook de schade aan de wagen betalen ? ik ben depressief geworden hierdoor. Alvast bedankt
  4. Merci **** Maar Ik denk toch een aangetekende brief te sturen aan hen. Kan iemand mij hierbij helpen om een krachtige brief naar hun te schrijven. ik kan het ook wel zelf maar ik wil niks verkeerds erin zetten dat hun gaat doen lachen.
  5. Beste Collega's sorry voor mijn late reactie ben namellijk pas getrouwd en ben op huwelijksreis geweest (jah moest wel van de vrouw):). ik ben wel bij de vakbond aangesloten en ben er ook verschillende keren, gaan praten over deze toestand hun zijden ook of ik bewijzen had zoals mijn tachoschijven,prestatiebladen. maar o zo dom van mij heb ik het daar laten liggen. ik heb hun ook gezegd dat ik bij begin werkuur altijd moesten inklokken dat kunnen ze nammelijk afprinten op het werk dat kregen wij doch maandelijks te zien hoeveel uren je gewerkt had. collega's wat denken jullie er over als ik hen eens een aangetekende brief verstuur en mijn achterstallige overuren vraag ik ben eigenlijk een beetje bang dat ze er mee gaan lachen wand heb niks te bewijzen. of kan ik kan het ook zo schrijven op te brief dat ik het wel kan bewijzen of is dat misschien ver gegrepen. IK WIL NIET OP GEVEN ZIJ HEBBEN MIJ BELAZERD iK WIL MIJN RECHT oh en ik wil jullie allen danken voor jullie toffe reactie's kunnen jullie nog geloven dat ik nog op hun telefoon wacht van hey jongen wanneer kom je jouw overuren halen.
  6. ik heb dagelijks 5extra overuren tegoed dus in totaal ongeveer 300 overuren nog te goed. ik heb nochtans het gsm nummer van de werkgever maar durf niet te bellen. ik weet het niet meer, ik wil niet meer of minder ik wil enkel mijn deel van gewerkte uren hebben.
  7. mijn normale loon heb ik ontvangen maar mijn overuren zouden zij cash betalen zeiden ze daarom!
  8. digipas was nog in "aanvraag" had ik nog niet en mijn tachograafschijven hebben zij
  9. dag iedereen ik ben een beginnende chauffeur ik ben pas ontslagen ik heb bij deze firma ongeveer 3maanden gewerkt ik deed het zeer graag maar ze hebben mijn contract beeindigd met allerhande leugens. maar mijn overuren zouden ze apart aan mij overhandigen na elke maand ik heb hier niks van ontvangen. ik ben naar de vakbond geweest maar zij zeiden dat ik het moest kunnen bewijzen. hoe zouden jullie dit oplossen ?
  10. dank je voor je reply Bernard maar ik heb rijbewijs C wat ji schreef is CE Toch ?
  11. Dag beste Chauffeursforum leden, Eindelijk heb ik mijn rijbewijs C behaald, ik zoek een Job als Vrachtwagenchauffeur in Belgie maar de meesten vragen ervaring wat nu waar moet ik werk vinden? ik heb mijn rijbewijs zelf betaald om te werken als Vrachtwagenchauffeur en later wil ik voor mijn E rijbewijs gaan. kan iemand mij helpen om werk te vinden of een duwtje in de rug A.u.b ? alvast bedankt
  12. en Ber hoe zou ik het best aanpaken denk je ? is toch een beetje apsurt als je zomaar gaat vragen om in hun terein eventjes met hun vrachtwagen te mogen oefenen. of zou ik ook kunnen zeggen dat ik na mijn rijbewijs bij hun (wil) kan werken.
  13. dat is tof van je dank je dat je het even opzocht. en moet die persoon dan ook mee op het gemeente voor een handtekening, of is enkel de naam van die persoon genoeg. en nog iets zou ik eigenlijk alleen zonder begleiding mogen rijden bv stel dat ik zo'n vrachtwagen huur of zo is dat ook mogelijk.
  14. amai zeg goed dat ik dan jullie raad hierover vraag. ik dacht dan in mezelf om de komende dagen met mijn kameraad mee te rijden en hij zou mij zeker hebben laten rijden denk ik wand toen ik al met mijn opleiding niet begonen was mocht ik al mee met hem. maar ik gaa jullie raad toch volgen hoor klinkt ook wel logisch. maar hoe moet ik dan in Gods naam oefenen tijdens die 3weken ik heb geen vrachtwagen en het opleidingscentrum vraagt 150euro voor 2u les en dan ook nog eens die bijkomende kosten +150 euro en 37euro dat is 337 euro op 1dag dat is toch heel veel geld. is er hier geen andere oplossing voor dan die extra uren van het examencentrum dan toch zelfstandig te leren. niet dat ik gierig ben opzo maar ik wil gewoon niet te veel geld besteden oh jaa bedankt allemaal voor jullie oppeppende reacties
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden