Spring naar bijdragen

Leeuwtje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

115 Excellent

Over Leeuwtje

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ...geen wonder dat het "wij-gevoel" alleen maar afneemt...
 2. Leeuwtje

  forumgebruikers gespot

  Ja hoor, is bekend Het was een bakwagen mét vaantje, op 31 mei ergens rond het middaguur. Niet afgelopen vrijdag
 3. Femke heeft er een beetje een handje van, om iets heel anders te doen dan ze anderen preekt. En dat maar haar in mijn ogen zowel ongeloofwaardig als onbetrouwbaar. Groenlinks preekt multiculti, maar Femke haalt haar kinderen van een "zwarte" school. Omdat haar kind daar door een islamitisch vriendje verteld werd dat hij naar de hel zou gaan. Omdat hij worst op brood had en dus varkensvlees at. En dan was er nog iets met tijdens de verkiezingscampagne in een Prius rijden en thuis gewoon in een Mercedes oldtimer rondtuffen...
 4. Leeuwtje

  forumgebruikers gespot

  Klopt, bij knp Oudenrijn Een stuk achter je @veronica die bij de afrit Harmelen/tankstation eraf ging maar mij niet zag. Leuk plaatje Dat kan heel goed kloppen, zal ergens rond 18 uur geweest zijn dan. Heb je niet gezien, weet ook niet met wat voor auto je rijdt.
 5. Moddergooien is lasteren, dit is -helaas!- de waarheid... Vergeet nooit dat hij zijn baantje in Brussel na leugens heeft binnengehaald. Leugens over de mondkapjes van de MH17-slachtoffers en leugens over de rebellen in Oost-Oekraïne, die zogenaamd de bezittingen van de slechtoffers zouden stelen.
 6. Leeuwtje

  forumgebruikers gespot

  Dat kan kloppen, ben o.a. naar Breda geweest. En @albertvv dinsdag bij Hattem in de buurt , @matthieu gisteren rond de klok van 15 uur bij Twello?
 7. Leeuwtje

  zonnetje..!!

  Zonsondergang aan de Waddenzee:
 8. Leeuwtje

  forumgebruikers gespot

  Een spoedig herstel toegewenst, Dolf!
 9. Persoonlijk heb ik dan toch liever met iemand van de plantsoenendienst te maken: Ze mogen dan minder beschaafd lijken te zijn, op het gebied van eerlijkheid winnen ze het met straatlengte's van de politici.
 10. Nieuwe versie staat online: De oude schijnt verwijderd te zijn omdat diegene die het gezicht van Mark Rutte heeft getekend -die op de trekpop op de WC te zien was- geklaagd had over het gebruik daarvan in dit filmpje. Het gezicht is nu vervangen door het gezicht van Rob Jetten. Wat de één een treffend filmpje vind, vind een ander weer helemaal niets. Waarom zou het binnen de SP anders zijn? Wie de standpunten wil weten, vindt ze met de spreekwoordelijke druk op de knop. De achterliggende reden van het ge-"Ja maar!" in de media lijkt te zijn, dat menigeen blijkbaar nog niet klaar is om te zien, hoe de EU-lijders over ons (willen) heersen. Of het mag gewoon niet gezegd worden...
 11. Een prachtige parodie van de SP, die inhoudelijk ook nog eens helemaal de spijker op z'n kop slaat:
 12. Leeuwtje

  Nieuws in plaatjes

  Was het maar alleen Groen Links dat van dit soort onzin droomt...
 13. Leeuwtje

  Voorruitfoto's!!

  In Duitsland staan bij wegwerkzaamheden soms deze borden. Het is dan de bedoeling dat bij de werkzaamheden, alle verkeer één baan naar rechts opschuift, waarbij "wij"over de vluchtstrook mogen rijden. Ik vind het een mooi systeem wat, mits goed uitgevoerd door het verkeer, file's een stuk kan verminderen. Idee'tje voor Nederland? De camperversie van het gordijn zover dichtdoen, dat je nog net in je spiegel kunt kijken: De spanbandjes onderaan het zeil vastzetten? Onzin...
 14. De oplossing van D'666: Laten we gewoon 4000 hectare zonnepanelen op het IJsselmeer dumpen!
 15. Leeuwtje

  Nieuws in plaatjes

  Die vieze steenkool bestaat uit bloemen en plantenresten, net als de schone en duurzame biomassa. Beide bestaan goeddeels uit koolstofverbindingen en bij het verbranden daarvan komt dus CO2 vrij. Het verschil: Het verbranden van steenkool levert protesten op en het verbranden van biomassa subsidie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...