Spring naar bijdragen

Leeuwtje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

46 Excellent

Over Leeuwtje

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Leeuwtje

  zonnetje..!!

  Het laagstaande zonnetje scheen vanavond even op een naderende bui...
 2. Dit lijkt me fysiek onmogelijk
 3. Leeuwtje

  forumgebruikers gespot

  Ik heb vandaag inderdaad ergens wat horen toeteren maar kon het niet plaatsen, heb je dus niet opgemerkt... Alsnog
 4. Leeuwtje

  forumgebruikers gespot

  Je kunt 'm beter knalrood schilderen wat rode vrachtwagens vallen blijkbaar wél op
 5. Je kunt een boom opzetten over hoeveel context, verhaal enz. iemand moet aanhalen om niet van manipulatie beschuldigd te worden. En dat in een ander topic, ruim een maand later, op het moment dat je zelf niet meer kunt reageren. Of dat natrappen is, mag iedereen voor zichzelf uitmaken. Ik zie het wel zo en aan mensen die zo in elkaar zitten, heb ik een gruwelijke hekel. HIER kan een ieder nalezen dat ik wel degelijk op wat je aanvoert ben ingegaan. Maar ik blijf niet bezig, dus als je me zo graag een etiket wilt opplakken, dan doe je je best maar.
 6. Leeuwtje

  forumgebruikers gespot

  Ja, dat was ik. Heb je niet opgemerkt, alsnog En vanochtend @Knoalster tussen Bavel en Gilze
 7. Leeuwtje

  Klaagmuur

  De mensen staan er zelfs voor in de rij
 8. Eventjes teruggelezen ... Ik lees hier dat ik helemaal niemand citeerde, maar enkel mijnheer Brouwer als bron noemde. En ik had er inderdaad geen link bijgezet. Dan geef ik deze maar uit Trouw. Ik zie graag de link tegemoet, op basis waarvan je beweert dat ik de uitspraak van mijnheer Brouwer uit de context heb getrokken. Ik heb niet geprobeerd of ik me kon aanmelden met mijn oude schermnaam, dus Leeuw. Leeuwin zou maar zo kunnen: Je weet het immers nooit met mij
 9. Zoals je gisteren al aangaf, bedenken we ons allemaal wel eens. Dat lijkt me niet echt dagelijkse kost en de discussie zoals die in het topic Admins plaatsvond (je hebt 'm vast niet gemist) is ook niet bepaald gebruikelijk. En dat is maar goed ook. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik met hangende pootjes terug ben gekomen: Ik ben eerlijk geweest en heb niets om me voor te schamen. Eer is in mijn ogen ook willen toegeven dat je nu ergens anders tegenaan kijkt dan een week geleden.
 10. Daarmee bevestig je dus je bewering dat ik niet thuis gaf, niet klopte. Volgens mij is het de bedoeling van citeren dat je niet het hele verhaal kopieert (het CF zou onleesbaar worden) maar juist dat deel, waarop je reageert. Manipulatie? Wat heb ik veranderd of achtergehouden dan? Ik geef eigenlijk altijd aan wáár ik iets vandaan hal, zódat anderen het kunnen nalezen. En kunnen checken is of het klopt wat ik beweer. Los daarvan vond die discussie een maand geleden plaats dus had je alle tijd gehad om me erop aan te spreken, wanneer je van mening was dat ik iets fout deed. Dat je ervoor koos dat te doen toen ik weg was en er dus niet meer op kon reageren, zegt mij dan weer genoeg....
 11. We hebben het heel veel makkelijker gekregen en iemand kan me voor gek verklaren, maar ik mis dat schakelen soms wel: Slagbak bij de DAF 2800, de fietsbel bij de Iveco TurboStar. Inmiddels zijn het oldtimers!
 12. HIER kan een ieder zien of ik op datgene wat je hierboven noemt, wel of niet heb gereageerd. Dank je wel, Peter. Klopt, maar om een iets andere reden of manier dan je waarschijnlijk dacht. Had ik "gewoon" als gast mijn uitleg kunnen geven, zonder dat het verwijderd werd, was er veel anders gegaan. 'k Moet ook altijd werken... Op het moment van die post van mij als gast leeuw, waren er 1 admin en 1 eigenaar (zichtbaar) online. De admin heeft mijn uitleg doorgezet naar het CF, het stond om 14:05 online (screenshot) en om 14:07 was het alweer weg. Een ieder mag daar het zijne van denken... Volgens mij had het veel van de speculatie's in dit topic, als een ban, order van hogerhand of het idee van weggepest zijn, kunnen voorkomen. Leermoment?
 13. Leeuwtje

  Leeuwtje

  De vraag stellen is 'm beantwoorden Beetje te sterk gereageerd op iets wat me flink irriteerde. En zien dat er over je gepraat en gespeculeerd werd is ook niet wat, dan kun je beter zelf meedoen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...