Spring naar bijdragen

Mariska

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

Over Mariska

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mariska

  The Iron Knight

  Een testritje lijkt me wel tof!
 2. Deze Volvo heeft een topsnelheid van 276 km/h en beschikt over maar liefst 2400 PK! Wat vinden jullie hier van ? https://fhm.nl/deze-vrachtwagen-met-2400-pk-breekt-alle-snelheidsrecords/?fbclid=IwAR1yNi-UKWNfxK28xYlbowqbAZGM5le3a_--S4CSs_fa3sYHnmRGi6SX-fo
 3. Enerzijds zou dat zeker waar kunnen zijn. Aan de andere kant willen vele van hen wel internationaal, waar toch een te kort is. Gelukkig zijn er bedrijven die willen investeren in deze jongens (of dames), zij willen ze kneden naar hun bedrijf en dan kunnen het hele goeie worden.. En er zijn vele die een oordeel hebben over winkeldistributie en het per direct afwijzen, maar zolang je geen ervaring hebt is het lastig om het per definitie uit te sluiten.
 4. Mariska

  Ff voorstellen

  Welkom Arjen!
 5. En toch voor jongere chauffeurs (lees: onervaren) vaak heel lastig om de eerste kans bij een bedrijf te krijgen.. ze missen de ervaring als ze de leeftijd mee hebben en andersom.
 6. Klopt. Als je de heffingskorting niet toepast krijg je dit met belastingaangifte terug. Het is dan een soort spaarpotje.
 7. Tijdens de rustigere periodes zitten er nog steeds chauffeurs bij huis.. echter tijdens de pieken en het hoogseizoen is er een tekort, ook dit jaar zal dit het geval zijn.
 8. Is dat wat je zoekt? hele week van huis? internationaal misschien ? Ik ken genoeg bedrijven in Noordoost Nederland die chauffeurs zoeken.
 9. Fijn dat het goed bevallen is! Niet iedere chauffeur komt weg met 4 adressen, daar zit verschil in. Het zware werk is natuurlijk voor iedereen anders, bij onze buurtsupermarkt staat iedere week een dame te lossen! Bij de winkels zou je geholpen moeten worden, echter is dit in praktijk niet altijd zo.
 10. Ik ben zelf vrij nieuw in de transportbranche, maar als intercedent hoor ik veel verhalen over winkeldistributie. Een ding is wel duidelijk.. als je het niet hebt geprobeerd, weet je ook niet of het iets voor jou is! (of er moet overduidelijke factoren meespelen) Als je de kans hebt (wat vaak gebeurd) ga dan eens een dag mee. Als wij chauffeurs krijgen die nog geen ervaring hebben, laten we ze eerst een dag of twee meerijden met een vaste chauffeur. Zo leer je wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren en belangrijker, of het wat voor jou is! Dit werk wordt vaak niet 5 a 6 dagen per week gedaan (uitzondering daargelaten) maar voor 2 a 3 dagen. Het werk is wel wat zwaarder en je hebt veel adressen op één dag. Bij mijn buurt jumbo komt iedere vrijdag een dame de vracht van de jumbo lossen terwijl sommige mannen hun hoofd er voor omdraait. Ervaar het zelf en oordeel dan! Groetjes, Mariska Posthuma Flex-in PSN
×
×
 • Nieuwe aanmaken...