Spring naar bijdragen

volvofh12

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  889
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

387 Excellent

Over volvofh12

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gelukkig kun je de grammofoonplaten speler zo weer van het bovenbed halen.
 2. Sensor, gewoon door gaan.
 3. Of tegen het kopschot als ik geen kettingen zou hebben.
 4. Welke mijn methode? Geef alleen wat achtergrond info.
 5. Bij de nieuwe smart tachograaf die per 15 Juni verplicht wordt moet dat wel, anders krijg je een foutmelding. Aan de hand van de GPS positie kan de tachograaf zien dat het voertuig beweegt maar tachograaf denkt dat het voertuig stilstaat. Dus foutmelding als de boot/trein functie niet aanstaat. Dit is een foutmelding die de controleurs van afstand zien.
 6. Dan beschik je over een bed dus mag het. Je mag op dat bootje in de cabine blijven.
 7. Leuk s'nachts door Parijs, ik tref dan toevallig altijd een omleiding met een omleiding. Let wel op bij de flitskasten op de route national, de marge is lager dan in NL. Bij 83 op de teller werd ik nog geflitst.
 8. Ik heb deze. https://www.dewitschijndel.nl/dometic-perfectcoffee-mc-05-koffiezetapparaat/?gclid=Cj0KCQjwz6PnBRCPARIsANOtCw0t0iie7nMr6MhBmA5yRnejtRD8bSUPFGd2-X1b2pN_cEJLHGTG43QaAnjTEALw_wcB Gewoon op de 24 volt 15 A plug bij de DAF. Lekkere koffie. Wel opletten op de juiste uitvoering. Is ook als 12 volt versie verkrijgbaar.
 9. https://www.go-in-style.nl/nl/tags/spatlappen/
 10. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.michelin.bib.spotyre https://trailertotaal.nl/nieuwsarchief/item/michelin-rust-trailer-banden-uit-met-rfid-chip Interessant, nieuw voor mij.
 11. Die chip zit dan toch op de velg vast gemaakt? Het systeem heet TPMS. Als je daar op zoekt in de App store kom je diverse apps tegen. Volgens mij hebben alle bekende banden merken wel zo'n systeem.
 12. volvofh12

  wist je dat

  Terug geven natuurlijk. Moet er niet aan denken om al mijn passen te verliezen. Blokkeren opnieuw aanvragen, wat een gezeur weer.
 13. Hij is goed. Op NPO radio 1 spraken ze er schande van. Dit laat precies zien hoe de meeste mensen tegen de EU aan kijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...