Spring naar bijdragen

Schots en Scheef

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6498
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    23

Alles door Schots en Scheef geplaatst

  1. Die kwam ik later tegen bij Heerenveen op de A7.
  2. Schots en Scheef

    Vierde keer

    Is dit die nieuwe ? Of al een oudere ? Weer nieuw spul bestellen dus. Gelukkig alleen materiรซle schade.
  3. @Knoalster N33 Veendam. Reed aan de andere kant bij de Husa
  4. En bij Veendam ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹
  5. Klopt en de bouw is rustig, das ook nooit gunstig. Zijn al diverse stenenrijders die ander werk doen. Charters die voorlopig uit de planning zijn gegooid. En we zitten in afwachting wat er met de zonnepanelen gaat gebeuren. Dat is ook ingestort. Het is een domino effect dus we zijn er nog niet.
  6. Ze kunnen altijd contact opnemen. Zwerven dagelijks met meerdere auto's rond Rotterdam
  7. En in de distri is het gewoon erg rustig. Maar Claassen ziet kansen en start het door. Denk uiteindelijk vooral voor dr klanten en de goeie chauffeurs
  8. @steenhaas1tussen harmelen en woerden in de file, iets na 16 uur ??
  9. Nee sicilieweg volgens mij. Brengen wij de verf 3x per week
  10. Klopt rij nog maar 25 jaar. Begin net ๐Ÿ˜‰ Wij komen op plekken waar anderen niet kunnen komen.
  11. Dat doe ik ook per jaar. Kom ook niet veel verder. Vind het prima. Die ene keer dat je verder komt sta je de halve dag in de file.
  12. Doen we niet zoveel mee. Zijn dagen dat ik niet aan de 4,5 uur kom.
  13. Bert is op zich niet zo heel moeilijk. Maar complete cabine verbouwing gebeurd niet zo snel. Die auto gaat gemiddeld met 4/5 jaar weer weg.
  14. Deurne, Venray, Cuijck, 2x Nijmegen, Oosterbeek. Laden Rijssen.
  15. Met aapje knooien bij een boer in Friesland
  16. Zitten een paar ex jp vis chauffeurs, omdat het hartman systeem ze niet aanstond gingen ze naar Mera. Nu kunnen ze weer op zoek. De eerste heeft al ontslag genomen. Ze kennen elkaar heel goed. Ooit heeft ie gezegd voor maten moet je niet rijden maar bier mee drinken. Ronald heeft in ยฑ30 jaar knap aan de weg getimmerd.
  17. Gespot met de kooiaap En een @trieftol moment met mijn klep trailer.
  18. 2 dagen adr cursus ๐Ÿค๐Ÿค Niet mijn hobby
  19. Vuil spelletje gespeeld. Mooie werk verhuisd, goeie materieel en deel chauffeurs overgezet, en wat ze niet konden gebruiken in de failliete bv. Begreep ik van de Troost chauffeur
  20. Schots en Scheef

    Onderhandelingen CAO 2024

    ๐Š๐ฅ๐จ๐ฉ๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ฅ๐จ๐จ๐ง ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐š๐ค๐š๐ง๐ญ๐ข๐ž? Tijdens je vakantie is je basisloon doorbetaald. Dat weet iedereen. Maar sinds 2019 heb je ook recht op een aanvulling op dat basisloon. En dat is nog niet bij iedereen bekend. Goed om het dus even te checken. In de cao Beroepsgoederenvervoer over de weg staat dat je werkgever je voor de meeste vakantiedagen een aanvulling moet betalen boven op je basisloon. Werk je fulltime? Dan heb je voor 20 van je wettelijke vakantiedagen en 2 van je bovenwettelijke vakantiedagen recht op zoโ€™n aanvulling. Werk je parttime, dan heb je er naar evenredigheid recht op. De waarde van de vakantiedag bestaat uit de volgende onderdelen: - 100 procent van je basisloon. Werk je fulltime, dan is dat 8 uur voor een vakantiedag. - 100 procent van je persoonlijke toeslag en de ploegentoeslag (mits je deze toeslagen altijd al krijgt). - Het gemiddelde bedrag dat je in het voorgaande kalenderjaar hebt ontvangen aan toeslagen voor zaterdag- en zondaguren, toeslagenmatrix, vuilwerktoeslag, koudetoeslag, consignatievergoeding, reisuren voor werknemers op mobiele kranen en de onregelmatigheidstoeslag. En daar dan vervolgens 90 procent van. - Het gemiddelde bedrag dat je in het voorgaande kalenderjaar hebt gekregen aan vergoeding voor overuren, zaterdag- en zondaguren voor zover deze meer zijn dan 40 uur per week. Deze vergoeding telt voor maximaal 22,75 procent van je functieloon mee. ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป Om de waarde van de vakantiedagen in 2023 te kunnen bepalen, kijkt je werkgever dus naar de toeslagen en vergoedingen die je in 2022 hebt gekregen. Het bedrag dat daar uitkomt, is het bedrag dat je in 2023 per vakantiedag (althans voor 22 vakantiedagen) aan aanvulling krijgt. Uitzondering hierop zijn de persoonlijke toeslag en de ploegentoeslag, omdat dit vaste en structurele toeslagen
  21. Schots en Scheef

    Onderhandelingen CAO 2024

    Knooiert. Ff beter opletten. Staat al enkele jaren in de cao. Maar dat jouw werkgever dat niet betaald kunnen wij niet helpen. Misschien eens beter opletten waar je recht op hebt.
  22. Schots en Scheef

    Onderhandelingen CAO 2024

    Ja klopt. Zo gebeurde het 25 jaar geleden wel. En als ze dat niet willen moeten ze maar wat zoeken.
  23. @Knoalsterwoensdag A7 bij Scheemda ergens....
  24. Schots en Scheef

    Onderhandelingen CAO 2024

    Is per branche verschillend. In het binnenland heb je smorgens nog wel eens drukte terwijl er smiddags er niks te doen is.
ร—
ร—
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden