Spring naar bijdragen

Wackid

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Wackid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. @Vledder juist dat laatste.... Als vertegenwoordiger ben ik het zat om omzetverantwoording af te leggen gezeik van managers. Gezeik van de steeds veeleisender klant. Laat mij maar wat minder verdienen een machtig mooi voertuig sturen en lekker bezig zijn. Geld is niet altijd alles.... En vergeet het bruto/netto verhaal niet. Voorbeeld: een salaris van 3.600 bruto hou je 2.550 netto over Van wat ik zo hier en daar hoor komt een gemiddelde chauffeur met 2.100/ 2.200 euro netto thuis. Nah daar ben ik tevreden mee. Een salaris van 2.600 euro bruto houd je 2.100 Euro over.... Dus voor wie werk je dan? Dat is niet ontzettend veel minder dan dat ik nu netto overhoud. Ps ik ben uitgenodigd bij Jobtrans voor een rijtest. Nu is het wel zo dat ik daar dan direct aan de slag moet op een magazijn als orderpicker oid.... Dat zie ik niet zo heel erg zitten. Voordeel is alles wordt betaald maar je zit drie jaar aan hen vast. Ook ben ik met Randstad bezig, die veel vacatures in mijn woonplaats heeft. Je hoeft maar 1 jaar voor hen te werken en een eigen bijdrage van 1.650 Euro....
  2. Bedankt voor de reacties. Natuurlijk begrijp ik dat je als nieuwkomer jezelf moet bewijzen en dat je minder credits hebt dan vaste chauffeurs. Geeft me in ieder geval de geruststelling om er mee verder te gaan. Mooie is wel dat ik met diverse chauffeurs heb gesproken over wat het vak in de realiteit in houd. Daardoor weet ik nu wel een beetje wat ik wel en niet wil. Thanks!
  3. Na 10 jaar als 41-jarige verkoopadviseur buiten te hebben gelopen en vooral gereden, ben ik er een beetje klaar mee. Omzet verantwoording touwtjes die steeds strakker worden aangetrokken en een teruglopende markt in mijn vakgebied wil ik toch wat anders. Na 10 jaar buiten te zijn geweest met een 60.000km per jaar kan ik me geen kantoorbaan meer voorstellen. Beroepschauffeur heeft me altijd getrokken, kijk altijd even opzij als ik er weer een passeer. Nu wordt er heel veel gedaan om chauffeurs te werven . STL, Jobtrans, Worktrans en zelfs transportbedrijven met eigen opleidingen vliegen je om de oren. Ik ben dus een een zij-instromer. En weet echt wel een beetje wat me te wachten staat. Heb diverse chauffeurs aangesproken op parkeerplaatsen. Zijn er chauffeurs hier die ervaring hebben met bovengenoemde instanties? Ik heb zelf het idee dat werkgevers deze instanties inschakelen om de vervelende ritjes in te vullen? Ik heb op het forum gelezen dat je beter zelf je rijbewijs kan halen. Maar dat is ff geen optie. Nieuwsgierig naar de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden